Вестник АТАКА

24 Септември 2017, 18:06:30
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2  (Прочетена 228967 пъти)

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #225 -: 20 Март 2009, 11:11:04 »


"Превръщат циганите в преЧка за интергрирането ни в ЕС"
в."Монитор", 12.02.2004 г.:

"На всяко лице от цигански произход у нас се предоставят над 200 лева, отделно от социалните помощи и загубите за страната от извършваните от тях престъпления. В годишния доклад на ЕК се внушава наличие на "ромско малцинство" и нарушаване на колективните му права. И то в противоречие на чл.1 на Маастрихския договор от 1992 г. и чл.6, пар.1 на консолидирания договор за ЕС от 1997 г., които постановяват зачитане на индивидуалните права на човек, без да уреждат статут на никакви "малцинсттва" в държавите-членки. Такива уредби няма нито в приетата през декември 2000 г. в Ница Харта, нито в Европейската конституция от 2003 г."

"Българи: Къде да се запишем за роми?"
в. "Труд", 1.06.2005г.:

"Къде да се запишем за роми, за да не си плащаме и ние тока", се питаха вчера българите в Пловдив, след като Доган пусна "етнически" ток в Столипиново."

"След 45 г. българите малцинство"
в. "24 часа", 4.06.2005 г.:

"През 2050 г. българският етнос остава в малцинство, а роми и турци ще наброяват 3,5 млн.Това съобщи проф.Иво Димитров от Медицинския университет в Пловдив. На този фон вместо стимулираща, у нас се провежда рестриктивна политика, заяви ученият."

"BG изнасилваЧът - осми в света"
в. "24 часа", 15.12.1995 г.:

"България е на осмо място в света по брой на изнасилени жени според доклад на ООН. Най-често насилниците са цигани - 88 на 100 000 са посягали на жена. Следват ги турците. "


"Азис се Чука с мъж в църква"
в. "Шок", 8-14.09.2004 г.:

"Азис стигна дъното на извращенията си, като засне хомосексуален клип в църква! Гейсимволът на фолка извърши полов акт с бодигарда си Ачо пред олтара на манастирска черква. Според експертите от СEМ клипът е кощунствено светотатство."

"Роми от Камено: Продажбата на бебета? Това ни е бизнесът!"
в."Морски труд", 10.08.2004 г.:

"Поне 10 жени тази година тръгнаха да раждат за пари, твърдят в циганската махала. В Гърция "ценоразписът" се движел между 10 000 и 15 000 евро. Запознати твърдят, че каналът за износ на бебета действал още от 1992 година."

"Село въстана срещу цигани"
в. "24 часа", 9.04.2000 г.:

"Дано се събудим живи, кръстят се в плевенското село Мечка.За ден и половина 550 от всичките 700 българи са се подписали за принудителното изселване на 300 роми. Сутрин децата ни се залисват със странна игра - броят колко крави и пиленца са откраднати от дворовете ни, разказват потресени родители. От 400-те къщи всяка е разбивана поне четири пъти."

"Село трепери от циганска вендета"
в. "Новинар", 24.07.2003 г.:

"Роми нападат с метални трупи и дървени сопи в шуменското село Новосел. Те твърдят, че спрели в селото да си купят бира, а местните ги нападнали. Секачите пък са вдигнали ръце от крадците на дърва. В началото на месеца били задигнати 200 кубика за около 6000 лева."

"Цигани грабЯт пЯсъка от дигите"
в. "Нощен труд", 8-9.08.2005 г.:

"Група цигани са задигнали чували с пясък от дигата на язовир Джаком мост край Ихтиман. Местното кметство е засипано с жалби за кражби. Мургавите влачат капаци на шахти, железа, кабели и строителни материали от къщите на евакуираните."

"Цигани линЧуват горски в Самоков"
в. "Труд", 4.12.2004 г.:

"Цигани-крадци на дървесина от Самоков, пребиха двама горски служители, сигнализира шефът на регионалното управление по горите Милко Христов. От началото на годината четири побоя са извършени в Самоков над горски от цигански банди. Според лесничеи местните роми изсичат незаконно между 500 и 1 000 кубика седмично."

"СелЯни плашат крадци със саморазправа"
в. "Труд", 9.04.2000г.:

В плевенското село Мечка се чувства огромно напрежение. Местните около 600 българи са убедени, че съселянинът им е убит при поредния цигански набег към стоката в двора му."Не ми казвайте нищо. Да вдигат циганите и в Странджа Сакар! Ако щат, и в Турция да ги пратят, но тук няма да ги оставим", крещи Петраки Цветков, чийто дом е обиран 36 пъти за последните 3 години."

"СелЯнин сложи хомот на крадец"
в. "Новинар", 24.10.2002г.:

"20-годишният Слави Благоев затворил циганин в обора си и му сложил хомота на кравата си в дупнишкото с.Крайници. Благоев приклещил в кошарата си 16-годишния ром Пламен Шолев за да признае, че е откраднал кравата и колелото му."

"Страшно е като в Аспарухово време"
в. "Сега", 17.03.2004г.:

"В с-Радиево има 25 окрадени къщи. Крадат гардероби, одеала, чаршафи, всичко наред, обяснява Димка Латинова. На Венче Христов пък му задигнаха всичките 20 кокошки. Селяните са пропищели от кражби и решили сами да се бранят."

"Роми грабят храмове във Варна"
в. "Стандарт", 14.03.2002 г.:

"Цигани откраднаха двете камбани на храм "Свети пророк Илия" във Варна. Вандалите разбили с камъни на парчета 100-килограмовата камбана, по-малката отнесли цяла, разказа потресен отец Петко Минчев."

Мургавите заплашват, че ако видят българин из улиците на града, ще го убият
Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
Масовото меле стана пред РПУ, автогарата потрошена

12 български младежи на 18 и 19 години от Тервел бяха зверски пребити от 30-ина пияни цигани в нощта срещу неделя, алармираха пред "Монитор" потърпевшите.
Младежите празнували рожден ден в помещаващата се в сградата на автогарата сладкарница. "Изобщо не разбрахме как се започна. Празнувахме 18-годишнината на дъщеря ми. Бяха 6 момчета, 6 момичета и ние със съпруга ми. Около 1 часа след полунощ едно от момичетата реши да си ходи. Едно от момчетата излезе да го изпрати. На улицата имаше цигани, които се връщаха от сватба. Мъж и жена от тяхната компания се караха. Изведнъж всички започнаха да хвърлят камъни и бутилки по сладкарницата. Изпочупиха витрините и прозорците на сладкарницата и на автогарата. Втурнаха се вътре и започнаха да бият жестоко децата. Няколко мъже хванаха едно от момчетата и започнаха да го душат и да го ритат. Децата пищяха като обезумели. Само дето не ни убиха. Чакахме да умрем в единия ъгъл на сладкарницата", разказа пред "Монитор" Веселинка Георгиева, стопанисваща заведението.
Едно от момичетата изпаднало в безсъзнание. Наложило се да остане под наблюдение в болницата в Тервел.
Масовото меле се разиграло точно пред сградата на РПУ-Тервел. На помощ на тийнейджърите се притекли и полицаи. Циганите се нахвърлили и срещу тях. Мургавите заплашвали, че ако видят българин из улиците на Тервел, ще го убият. Преди известно време циганите нанесли побой на служители на местните структури на Горското стопанство и на "Електроразпределени е", но нямало подведени под съдебна отговорност. Няма задържани цигани и след жестокия побой в сладкарницата в нощта срещу неделя.
Децата са ужасно изплашени. Всичките 12 са с натъртвания и наранявания. Български семейства се страхуват да пускат малчуганите на училище заради безнаказаната агресия на циганите в Тервел. Вчера служители на полицията разпитваха свидетели и участници в инцидента.

СТАТИЯ ОТ ВЕСТНИК МОНИТОР

Цигани откраднаха купела от църквата “Св. Петка”
НИКОЛАЙ КРЪСТЕВ
Цигани откраднаха и унищожиха купела за кръщения от централната пловдивска църква "Света Петка". Дръзката кражба е била извършена в събота около 14 часа, когато в храма е имало хора.
Разкриването на крадеца е станало по показанията на просяци и продавачи на цветя около църквата. 26-годишният Красимир Я. също бил между тези, които протягат ръка за милостиня пред храма. Той изнесъл купела спокойно, а намиращите се в Божия дом хора не разбрали, че става дума за кражба. Часове по-късно полицията е задържала и Румен А. в дома му на улица "Крайна" в "Столипиново". Той се занимавал с изкупуване и препродаване на отпадъци. Преди униформените да пристигнат Румен вече бил смачкал и нарязал купела.
Срещу двамата жители на "Столипиново" са образувани бързи полицейски производства.
Откраднати са и две старини камбани с общи тегло 300 кг от черквата в трънското село Пенкьовци, съобщи РДВР в Перник. Те били изработени от бронз. Срязани са с оксижен от шестметровата камбанария. Черквата се намира извън селото. За последен път хората се събрали тук на храмов празник на 15 август.

Прочетете статията на първа страница на Великотърновския вестник "Борба" от 14 септември.
В това село българите са подложени на непрекъснат терор. Всяка българска къща е ограбвана по няколко пъти.
Дори в един дом, след като са ограбили и потрошили това, което не са могли да вземат, накрая мангалите се изходили по голяма нужда в средата на стаята!!!!
А кмета, за да спаси своята къща и кожа, е в дружески отношения с мангалите. И вместо да защити българите се изказва в защита на циганите, макар да са откроднали и неговите две кози!
И полицията нищо не прави!!

Крадена картина на Тициан в циганското гето на Ст. Загора

Тумба от 100 цигани се качи без билети вчера в 5:53 ч. На гара Розино в пътнически влак от Карлово до Златица. При извършената от началника на влака проверка се оказва, че тези пътници нямат билети за пътуване, съобщи БДЖ. Циганите отказали да си платят глобите. Тогава началникът на влака е бил принуден да се обърне за съдействие към Транспортна полиция и служителите на РПУ в Златица. При намесата на органите на реда в гара Копривщица от влака са свалени около 67 цигани, а останалите успели да избягат. Това е втори пореден случай на голяма група нередовни пътници в същия влак. На 27-ми септември около 200 цигани пак се качили от гара Розино и при проверка на билетите отказват да заплатят санкцията за нередовни пътници.

На 10 септември ромски банди поставиха на релсите на 2 влака в Софийско камъни и гуми. Един вагон от товарен влак в района на Биримирци–Подуяне Разпределителна дерайлира.

Това е вторият инцидент с нарочно сложени препятствия на релсите в междугарието за един ден, съобщи БДЖ. Час преди това товарен влак се удари в барикади, струпани от роми. За последните 3 дни са регистрирани още 3 подобни случая в това междугарие и 3 - в Искър-Подуяне. И двата района са в непосредствена близост до ромски квартали.
Също днес четирима роми бяха задържани в района на консервния комбинат в Бойчиновци в момент на демонтиране на железопътни релси от линията, предаде Actualno.com. Освен с барикади и с кражби, ромите атакуват БДЖ и без билети. На 9 септември следобед стотина роми се качили в пътнически влак от Карлово за София. Те отказали да си купят билети, поради което влакът бил спрян извънредно.

Търпелив

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 319
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 13186
 • в политиката и един мандат им е много
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #226 -: 21 Март 2009, 22:10:49 »

Ето сега 5 турски циганина застанаха до мен зад гърба ми в интернет-клуба и надух хард-рок в слушалките за да не слушам грозната реч.Махам се след малко...
Държавата ни се казва България нали?

Напълни се града с турски студенти,които не знаят български,но учат тук във Варна.Какво учат,какви изпити вземат...дпс май само знае
« Последна редакция: 22 Март 2009, 02:02:55 от Търпелив »
Активен
Плевнелиев и ГЕРБ угодничат на поробителите на България!
И 120 депутати са твърде много в Народното събрание!

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #227 -: 23 Март 2009, 14:02:35 »

Разкриха 15-годишен убиец на възрастна жена

Криминалисти от ОД МВР-София и РУ-Костинброд разкриха извършителя на убийство на възрастна жена в Костинброд.

Той е 15-годишен, осъждан, регистриран в Детска педагогическа стая, с богато криминално досие - задържан е 37 пъти в полицията за кражби, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Разследването по случая започнало, след като на 20 март жена съобщила притеснено в местното РУ, че от предния ден не е виждала 83-годишната си съседка, която живеела сама в къща на ул. "Вишна" в града.

Пристигналият на място автопатрул е установил, че вратата на лятната кухня не е заключена, а вътре няма никого.

На масичка в едно от помещенията полицаите се натъкнали на връзка с ключове, с един от които отключили банята. През нея те влезли в килера на къщата, където открили окървавения труп на възрастната жена.

Последвал оглед от дежурна оперативна група от областната дирекция. Установено е, че зверското престъпление е извършено на 18 срещу 19 март, иззети са следи и други веществени доказателства. Образувано е досъдебно производство.

Криминалистите започнали незабавно работа по случая. Разговаряли със съседи и други лица, с които жертвата имала по-близки отношения, извършена е проверка на всички лица от местния криминален контингент.

Петима криминално проявени, които живеят в съседство с възрастната жена, са задържани в полицията, разпитани са и е установена истинността на алибито им.

В хода на оперативната работа разследващият екип довел в събота в районното управление още лица, сред които и автора на тежкото престъпление. Така по време на разпита 15-годишният младеж признал за стореното.

Той разказал, че в сряда вечерта отишъл при възрастната жена, преди това пил. Момчето, което скитало безпризорно из града, ходело отвреме-навреме в дома й, когато било гладно. Същата вечер жената му приготвила храна, малко по-късно го подканила да си ходи, но той отказал.

След дълги увещания жената изгубила търпение и грабнала телефона. Тогава младежът се ядосал, взел метална тръба, ударил я два пъти по главата, а когато разбрал за фаталния край на жертвата си, завлякъл тялото в килера и го заключил там.

Непълнолетният е задържан за 72 часа с постановление на Софийската окръжна прокуратура. Той живее в кантон в близост до поликлиниката в Костинброд, скита по цял ден и краде.

Именно за кражби, извършени от него през последните две години, многократно е залавян от полицията. За това има и осъдителна присъда с мярка "пробация". Момчето не учи, има родители, които не се грижат за него, съобщават още от областната дирекция на МВР.


----------------------------------------------

Бабата го хранила, а тоя изрод я убил с тръба ...

"Храни Манго, да те трепе!"

rumito0o

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 305
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 11802
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #228 -: 23 Март 2009, 17:05:16 »

Ямболският герберски кмет се хванал за главата от роми живеещи в блок ! Нека да не се чуди Георги Славов кмет на Ямбол , да изпрати първо писмо до своят лидер  който искаше да заселва от малцинството цигани в блокове където живеят Българи !

http://www.focus-news.net/?id=n1152516
 Кметът на Ямбол иска съдействие от държавни институции за проблем с блок, населен с роми
 
Ямбол. Кметът на Ямбол Георги Славов изпрати писма с искане за съдействие до държавни институции във връзка с решаването на проблема с бл. 20 на к-с „Райна Княгиня”, съобщиха от община Ямбол.
В писмата се посочва трагичното състояние на населения с роми блок, както и невъзможността на общината сама да се справи с проблема, придобил през годините невиждани мащаби и стоящ като язва в града. Към писмото са приложени и становища на комисии, посетили обекта през последните месеци. Общината стори това, което е по силите й, почиствайки района около блок 20, ликвидирайки над 15 дка нерегламентирано сметище. Това обаче не е достатъчно да се промени картината в самия блок, който отдавна е негодно място за живеене и тук е нужна цялостна драстична промяна, с ангажираността и подкрепата на държавата.
 
Активен

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #229 -: 24 Март 2009, 12:12:04 »
Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #230 -: 24 Март 2009, 12:12:06 »

Ромски набези тормозят видински села

Нарастване на престъпността в селата в близост до ромския квартал "Нов път" във Видин отчитат полицейските инспектори в община Видин.

Това съобщи Мартин Марков, полицейски  инспектор в 7-ми западен микрорайон във Видин, цитиран от БТА.

Той допълни, че около 90 процента от населението в селата в региона  са пенсионери, а по-голямата част от къщите са безстопанствени и запустели.

Полицейските инспектори в община Видин са работили средно по 800 преписки на микрорайон са работили през миналата година.

Около 78 процента от извършените престъпления в ромския квартал "Нов път" са разкрити, съобщи от своя страна полицейски инспектор Лъчезар Сергеев.

Общо 788 преписки са заведени в полицейския участък в квартала, като 42 от тях са зa престъпления срещу личността

http://news.ibox.bg/news/id_1363954033

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #231 -: 24 Март 2009, 14:02:29 »

Пияни роми предизвикали скандал, а след това набили и полицай във Варна

24 март 2009 | 13:57 | Агенция "Фокус"

Варна. Пияни роми предизвикали скандал, а след това набили и полицай във Варна, съобщиха от Областна дирекция на МВР в града. Тази нощ около 00.41 ч. по сигнал, подаден чрез паник-буток, екип на сектор СОД-ОД на МВР-Варна е посетил адрес на ул."Т.Влайков" №14 в града, където се намира механа “При Данчо”. Пристигайки на адреса, полицейските служители установяват, че три лица от римски произход, във видимо нетрезво състояние, блъскат по вратата на механата, която е затворена, а вътре се намира друга компания. С цел овладяване на обстановката, единият полицейски служител е извадил служебното си оръжие и е извикал “стой полиция!”, при което трите лица са се отправили към полицаите и единият му е нанесъл удар с юмрук в лицето. Употребени са физическа сила и помощни средства с цел преодоляване съпротивата на лицата и задържането им. На местопроизшествието са пристигнали два екипа на “СОД”, един на “СПООР и ПОММББ” и един на Първо РУ. Извършителите са отведени в Първо РУ. Лицето, нанесло удара на полицейския служител, е Д.Ф.Р. на 20 години от Варна, осъждан. Материалите по случая за извършено деяние по чл.131,ал.2,т.3 от НК, са докладвани на Районна прокуратура - Варна.

Adella

 • Гост
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #232 -: 24 Март 2009, 14:02:13 »


  На местопроизшествието са пристигнали два екипа на “СОД”, един на “СПООР и ПОММББ” и един на Първо РУ.
Да се смееш ли, да плачиш ли? Да беха привикали МВР служителите от цяла северо-източна България плюс военните и тези  о.з. срещу трима мангали, които трябва да ги застрелят на място направо.
Активен

teslarov

 • Редовен
 • **
 • Популярност: -3
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 221
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #233 -: 24 Март 2009, 15:03:36 »

Днес  прочетох във весник стандарт статия  в който се разправяше как един 15 годишен пиян мангал убил по особено жесток начин 83 годишна старица с метална тръба  в Костинброд ,но друго е интересно ,че жената се грижела за този изрод ,като често му давала пари и храна ,защото тоя герой бил брезпризорен.Когато го заловили от полицията се установило ,че е стар познайник на органите с множсство кражби и висящи дела .....
Активен

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #234 -: 24 Март 2009, 15:03:33 »

Днес  прочетох във весник стандарт статия  в който се разправяше как един 15 годишен пиян мангал убил по особено жесток начин 83 годишна старица с метална тръба  в Костинброд ,но друго е интересно ,че жената се грижела за този изрод ,като често му давала пари и храна ,защото тоя герой бил брезпризорен.Когато го заловили от полицията се установило ,че е стар познайник на органите с множсство кражби и висящи дела .....

Виж 7-8 поста по-назад в темата ...

teslarov

 • Редовен
 • **
 • Популярност: -3
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 221
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #235 -: 24 Март 2009, 15:03:21 »

Извинявам се  :?за недоглеждането.
Активен

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #236 -: 26 Март 2009, 12:12:44 »

Селяни са заловили крадци-рецидивисти в плевенско село

26 март 2009 |

с. Ореховица. Двама крадци са били заловени вчера с помощта на жителите на село Ореховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен. Задържането провокирало недоволството на местните хора и в следобедните часове те излезли в центъра на селото. В 13.30 часа вчера, в полицията в Долна Митрополия е било съобщено, че от дома на 76-годишен мъж в село Ореховица са били откраднати 212 лева, разфасовано козле, намиращо се в хладилника на стареца и 99 купона за хляб. Крадците проникнали в къщата на възрастния човек, след като разбили входната врата. Будни жители на селото забелязали как извършителите напускат местопрестъплението непосредствено след кражбата и ги задържали. След сигнала в районното управление към село Ореховица са били изпратени полицейски екипи и разследващ полицай за изясняване на случая. Местните хора предали на органите на реда заловените – 32-годишен и 25-годишният му съучастник. И двамата са известни на полицията с множество регистрации за кражби. 32-годишният е бил регистриран в районното управление 15 пъти за грабежи и кражби. Съучастникът му е регистриран за 26 престъпления, също кражби. Осъждани са.
За изясняване на обстоятелства около конкретния инцидент мъжете са задържани за 24 часа в Долна Митрополия. Вещите, обект на кражбата, са били върнати на собственика. За престъпление по чл. 195, ал.1 т.3 от Наказателния кодекс е образувано бързо полицейско производство. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #237 -: 29 Март 2009, 16:04:25 »

ПАРАЛАКС - Циганизацията на България

http://www.vbox7.com/play:451a8e34

http://www.vbox7.com/play:0210f5ef
/ На 12:26 - циганин-травестит копае шелязо ! ! ! /

http://www.vbox7.com/play:4063e678
« Последна редакция: 29 Март 2009, 17:05:40 от Amenhotep »
Активен

Amenhotep

 • Шампион
 • *****
 • Популярност: 17
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 17600
 • Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Клипчета
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #238 -: 30 Март 2009, 15:03:35 »

Полицаи предотвратиха циганско меле в Ихтиман


Около 8.00 ч.тази сутрин в дежурната на ОД на МВР-София е бил подаден сигнал за възникнал сериозен конфликт в ромската махала в Ихтиман.

Веднага бил сформиран екип и на мястото на инцидента били изпратени служители на РУ на МВР-Ихтиман, подкрепени от колегите им от близките районни управления в Костенец и Самоков, столичната областна дирекция и жандармеристи.

Там служителите на реда заварили масов бой на представители от два цигански рода. Напрежението постепенно ескалирало, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Благодарение на бързата и професионална намеса на униформените скандалът бил потушен и не са допуснати фатални последствия.

От инцидента трима полицаи са с леки контузии по краката, изпочупени са стъклата и на четири полицейски автомобила.

По информация до този момент, десет от инициаторите и участници в скандала са задържани. Продължава работата по установяването и на останалите подстрекатели на масовия побой.
По случая е образувано досъдебно производство.

Терес

 • Гост
Re: НЕИНТЕГРИРУЕМИ 2
« Отговор #239 -: 30 Март 2009, 16:04:30 »

Полицаи предотвратиха циганско меле в Ихтиман
ЗАЩО????
Активен
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.