Вестник АТАКА

Основни теми => България => Темата е започната от: CHETNIK в 07 Юли 2017, 18:06:14

Титла: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 07 Юли 2017, 18:06:14
"Пазете се да не ви прeлъсти някой" (Мат. 24:4), защото "много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина" (Мат. 24:11) "и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните" (Мат. 24, 24).   
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 07 Юли 2017, 19:07:08
НИХИЛИЗМА
Това не е типично българска черта и корените на явлението не са дълбоки.
Нихилизма идва още от преди 1944г. но след тази година направо е масово разпространяван.
За съжаление след падане на комунизма(до колкото е паднал наистина) нихилистичната пропаганда продължи и явлението взе да пуска все по-дълбоки корени. Да обаче изкуствени корени и много хора: рано или късно, по една или друга причини се осъзнават и виждат че нещо не е наред. Самите нихилистично настроени хора са главно самообразовали се от медиите и са лесни за разгромяване.
Нихилизма у нас се разпространява най-вече посредством т.н. интелигенция.
С нихилиста няма смисъл да се спори. От медиите по някакъв : вероятно научен начин са го направили направо фанатик.
Успокояващото е че не е българска обичайна черта и може да се бориме срещу нихилизма.
За съжаление го има на мода дори и сред националистите ни. Те не искат например да се наричат четници, както би трябвало, ами са разни Щурмани, Щурмоваци и тем подобни тъпотии.
Знаете ли например че в АБВ-то където всички никове са отдавна заети ника четник беше свободен доскоро, сега не е понеже си регистрирах цял куп и-мейли с разновидностите на тази дума.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 08 Юли 2017, 17:05:09
Българите били робско племе с робска психика и за това все не се вдигали на бунт.
Твърдението  вероятно e  сътворено от комунистите анархисти и безродници.
Мога да се хвана на бас че това робско племе има повече национални юнаци  от всички  други народи на света.
Ако погледнеме и броя на въстанията пак ще сме на първо место.
Не е имало война с турците в която българите моментално да не са се вдигали на въстание и борба, ако че после са си патили.
Да но защо в  днешно време не се вдигаме ?
Просто е: те са организирали предварително и са назначили водачите на бунтовете и структурите, които да ги вдигнат наужким. Кои са те ли ? Бившите комунисти и децата им.
Да в Гърция се били вдигали, ама нека видиме дали това е спонтанен народен бунт или организиран от службите им.
То ако можеше така да се вдигне народа, нямаше да има нужда от  Левски, който да организира комитети и да събира верни на делото хора. Щяха ей така да станат сутринта и до обят да са спретнали въстанието.
Българина обаче е личност крайно бунтовна, например, когато ботевата чета минава, към нея са се присъединили сума ти хора: без да са имали психическа нагласа, оръжие и въобще каквото е необходимо. Просто са тръгнали ей така да се бият с врага понеже сигурно психиката им е била робска.
Та ето разбих един от митовете на нихилистите.
___________________ ___________________ ____________


Народо-психолозите с леви разбирания, много обичат да наричат нас чистите българи предатели.
Такива ли сме наистина.
Живея в чужбина и от наблюденията ми спрямо други народи мога да кажа че сме на последно место по предателства.
То ако се погледне историята ще се види същото.
Другарите обаче не искат никога да говорят за това какво е станало с предателите. Предателя на априлското въстание години по-късно е убит от македонски комити. Предателя на някои от ботевите четници пък е екзекутиран от местният революционен комитет и нарязан на парчета. Частите му са били закачени по дърветата. И това при невероятно тежки времена и масов тормоз заради въстанието.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 08 Юли 2017, 17:05:10
Загубвайки вярата си днешните българи са изгубили и целият смисъл на живота. Дай им коли, ротативки, жени и дискотеки. За семейство и задължения не ги търси. Надяват се на някакъв си късмет, на съдбата си и на каквото им било писано. Да но няма : късмет, съдба и не е писано нищо, ами всеки сам си избира какво да е и сам си управлява живота.
Да но без късмет и съдба, нямат оправдания за делата и провалите си и за това им изнася да вярват в тези глупости.
Ако българите не могат да организират елементарните прости неща в собственият си личен живот, то как тогава ще се организират в партия или организация, която да защитава интересите им. Ами никак и седиме и гледаме какво ни правят и сме безсилни да реагираме на каквото и да е.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 08 Юли 2017, 17:05:50
Българина по народо-психология вари го печи го си е див родолюбец и отклазва да е какъвто и да е друг.
Това че нямаме силен национализъм и развито и организирано родолюбие е заслуга на службите подготвили нещата предварително.
Сега гледах една среща от ММА между българин и сърбин. Сърбина макар сръбският национализъм да е на уж високо ниво разчиташе на карате и кик-бокс. Българина пък като див националист макар и неосъзнат беше понаучил борба-техниката на българите и естествено го смля от бой. Мисълта ми е беше наблегнал на родното, а не на далекоизточното, като сърбина.
Та българите са сигурно най-дивите националисти и родолюбци  на света и никой не може да ги отучи от това.
Въпрос на време е да се организираме и повторим невероятните купища от подвизи вършени от дедите ни в миналото.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 08 Юли 2017, 18:06:52
Поведението на много наричаюи се  български националисти е доста странно и каквото и да говорят това не са националисти, и нямат нищо общо с българското.
Те не харесват народните ни носии, четническите униформи, хайдутите и четниците ни, народните ни песни, танци музика, истинската ни история и даже и не са работливи, както обикновените българи.
Освен това по характер са досадни, натрапващи някакви свои си глупости, жадни са за власт и са злобни и безпощадни - неща които не са характерни за характера на нормалните българи.
Така че стойте далеко от такива водачи и родолюбци.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 09 Юли 2017, 18:06:16
ВЪПРОС ОТНОСНО ВЯРАТА И РОДОЛЮБИЕТО !
Възниква и въпросът: ако даден родолюбец  не е от чистата православна вера, то от какво и към кого ще е ?
Та нали българският народ е православен ? Може ли да има родолюбие вън от рамката на православието ?
Може ли народа да е православен, а родолюбеца  му да е някакъв : окултисти, антихристи, сатанисти или сектант.
Аз поне не съм чувал сектант, индуист, будист или друг някакъв да е български родолюбец - а вие?
Да не си мисли някой че Левски е бил член на секта, йога или дзен будист , или пък дъновист?
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 10 Юли 2017, 09:09:10
ТОЧКА НА СЪСРЕДОТОЧАВАНЕ.
Върху какво трябва да се съсредоточи един български РОДОЛЮБЕЦ ?
Всички виждаме че наричащите се националисти и патриоти са съсредоточени главно върху: антикомунизма, антиглобализма, политиката, пак политиката и други различни неща. Така ли трябва да е и родолюбеца ?
РОДОЛЮБЕЦА трябва да е устремен не към омразата, а към любовта, към родината и народността   и всичко свързано с тях. И тука отново се усеща липсата на християнският морал и дух  на българският националист и патриот, така не трябва да е обаче при родолюбците. В Православието основната борба е между Бога и опонента му Дявола. Но православните не наблягат на подробности относно това  колко: лош коварен,подъл е дявола и методите му на действие. Те наблягат на любовта и познанието на Бога. Именно така противостоят на Сатаната. Защо не влизат в подробности относно Дявола и методите му ?
Защото запознаят ли се с методите му на работа, похватите му и измамите му, сами ще паднат в изкушение и ще започнат да правят като него. Човек не трябва да опознава злото, а доброто и именно това го прави силен. Ето защо българското родолюбие  трябва да е винаги свързано с православният морал. РОДОЛЮБЕЦА трябва да знае за: възраждането, българските носии, обичаи и въобще за българските неща много повече от колкото за комунизма или глобализма или пък за нацизма.
Лично аз също бях на грешният път, но поне го осъзнавам. Ужасавам се като се сетя че само преди няколко години разбрах че има типично български нож ползван на времето от овчарите. Става дума за " Каракулака" .Що за българин съм въобще, да не знам подобно нещо. За сметка на това за комунистите, глобалистите и световните конспиратори знаех прекалено много. Но не тези познания ме правят българин, а познанията за българското. И на това смятам да наблегна занапреде.
 Ето как липсата на православие в бг-национализма  се отразява и осакатява нещата.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 11 Юли 2017, 20:08:42
Едно време думата българин освен етническа принадлежност е имала и значение, свързно с религията и произхождащата от там ценностна система. Ако мога да цитирам един македонски българин от 19-и век : Българин е кой не лъже, не крадне и не сменя верата си за печена кокошка (цитатът е преведен ). Нашите възрожденски деди като видели някой да се държи лошо (например да краде) са му казвали : Как може да правиш това? Ти българин ли си?!

Ако пресечем тези два метода на определяне, то всеки който казва, че е българин, е такъв, ако спазва българската ценностна система и не е отстъпил от верата си.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 17 Юли 2017, 17:05:20
Добро за четене.
Над малтийския кръст на фердинандовата одежда се вижда и един от показателните техни символи – черепа с костите. Множество черепи и кости на нашите храбри войници и на техните деца и жени, той ще принесе в капището на своя кръвожаден господар, въвличайки България в предварително плануваните и предрешени от масонските крале и световни лидери, войни и национални катастрофи. Това ще бъде едно от отмъщенията на западната сатанинска ерес за разбитите и унижени от цар Калоян техни предци рицари.
Не случайно политиката на двореца и правителството става антируска, антиправославна и антиславянска. Още преди домъкването на Кобурга в България неговите „братя зидари“ подготвят обстановката и започват явен курс на свързване на България с еретическия, масонски запад, който в миналото ни принуждаваше да се откажем от православната си вяра за да ни помогне срещу турците и когато не успя в пъкленото си дело, прати своите кораби в помощ на настъпващите сатанински пълчища, заповяда на венецианския евреин Лазар Коен да отвори вратите на непревземаемото Търново, и 500 години всячески подпомагаше и поддържаше на изкуствено дишане безбожната османска империя (но Господ забавя, но не забравя – изпразнените от Неговата благодат и напуснати от развратения западен егоцентрик еретически църкви, вече се обръщат в джамии под натиска на нахлуващия ислям). Въпреки, че справедливостта възтържествува и България бе освободена от братския православен народ, ръководен от богопомазания император, неблагодарните родни „зидари“ започват явна масонска диктатура, целяща елиминиране на политическото русофилство. През август 1886 г. българската армия реагира срещу конфронтацията с Русия, но действията й са парирани от прозападната платена масонска клика. Извършен е контра преврат, а последвалите бунтове на офицерите и гарнизоните на Бургас, Сливен, Русе и Силистра са удавени в кръв. Кобурга, Стамболов и техните местни „братя“ се залавят да изтръгнат от сърцето на народа вградената любов и признателност към освободилата ни православна Русия. Дипломатическите отношения с хилядолетната, богохранима, християнска държава са прекъснати в угода на всатанения запад. Световния поюдейчен луцефериански елит, ползвайки своите местни слуги, въвежда сред изстрадалия ни народ своя специалитет – стратегията РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ (действащ безотказно и тогава и сега – до близкото ни тотално самоунищожение). В новоосвободена България започва необявена гражданска война. В навечерието на парламентарните избори през септември 1887 г. са инициирани са репресии срещу опозицията, а след вземането на властта са спрени всички опозиционни вестници и започват политически съдебни процеси. Следва продължаване на обявеното преди това военно положение и безмилостно потушаване на всякаква съпротива. Много български офицери, патриоти и национални герои са разстреляни или хвърлени в затвора. На 16 юни 1890 г., след като е осъден от военен съд е екзекутиран майор Коста Паница – една от емблематичните фигури на новоосвободена България. За разлика от Стамболов, той е участник във Априлското въстание, четник при Филип Тотю, доброволец в Сръбско-турската война, войник в руската армия, опълченец в боевете на Шипка и Стара Загора, носител на орден за храброст „Свети Георги“, участва в потушаването на турския бунт на Сенклер в Родопите, завършва Константиновското Военно училище и Петербургската Военно-юридическа академия, участник в Съединението и в Сръбско-Българската война, един от ръководителите на македонската емиграция, председател на Българския македонски централен революционен комитет „Искра“, председател на Военния касационен съд, интелигентен български офицер-герой, руски възпитаник, приятел на православната ни освободителка, унищожен от подмолните и прикрити западни слуги масони. Жертва на Стамболов и Фердинанд става и един друг голям български герой – капитан Петко воевода. През 1891 г., оклеветен за опит за атентат срещу министър-председателя Стефан Стамболов, Петко Киряков е хвърлен във варненската тъмница и е изтезаван сто и четиридесет дни. Сопаджиите на Стамболов го смилат от бой, без да има капчица вина. Единственият му грях е, че е русофил и че остро критикува разбойническите методи на управление на масонарията. Без капчица уважение към заслугите му за свободата на България, жандармите го малтретират по височайшата заповед на градоначалника на Варна Спас Турчев. Вследствие на тормоза и жестоките инквизиции във влажните килии на Варненския зандан, воеводата се разболява. С разбито здраве, след излизането му от затвора е интерниран в Трявна. Огорчен до дъното на своята душа от гаврата с него, той, който участва в повече от сто боя с турските поробители и има над тридесет рани от ятагани и куршуми, издига черно знаме върху покрива на къщата, в която живее и изрича паметните думи по адрес на управляващата дворцова камарила на Фердинанд и Стамболовистката клика: „Те погребаха България!“. Те наистина я погребаха – техните съвременни „братя“ сатанисти, бивши комунистически номенклатури, ръководени от агента на ДС – внука на Кобурга и неговия лакей Паси, довършиха делото, премахвайки политическата независимост на родината ни, заробвайки ни изцяло на развратената еретическа европейска вавилонска блудница.
Това, което се случва в България и по света представлява всъщност един добре планиран театър. Неговите сценаристи и режисьори са мъдреците на еврейския синедрион и техния юдейски псевдоблагородничес ки елит, ръководен от Бъкингам. Актьори в провинциалните им театри по целия свят, са техните местни слуги масони. Споменахме вече за проваленото по сценарий Априлско въстание, което завършва с масово клане – жертвоприношение в олтара на техния „бог“ ваал. Това контролирано изтребване не спира – след вътрешните, братоубийствени конфликти, сатанинския род Кобург Кохари Гота и неговите масонски лакеи ни въвличат в международни конфликти и национални катастрофи. Сценария е очевиден: – на  29 октомври 1912г., по време на Балканската война Турция иска примирие, но главнокомандващия Фердинанд го скрива от съюзниците и продължава войната. Той заповядва атака на силно укрепените позиции в които са съсредоточени голяма част от имперските войски. Резултатът е 25 000 Български жертви, изтощаване на армията, удължаване на войната с 5 месеца, през които съюзниците се укрепват в Македония. Все пак сключеният на 30 май 1913 г. в Лондон мир е много добър за нас. Турция отстъпва на съюзниците всичко на запад и север от линията Мидия-Енос. Армията ни е заела 179 999 кв.км, които никой не оспорва – наши са плодородните южни земи на Източна Тракия, Беломорието и Егейска Македония. Само след 16 дни всичко това е поставено на карта. Без да се консултира и поне да уведоми правителството и народното събрание, Кобургът решава да сплаши противниците си и заповядва на две наши армии да настъпят срещу Сърбия и Гърция. Разбира се, Румъния и Турция се намесват и България се оказва сама срещу пет държави. Макар и непобедена, армията е принудена да капитулира. В края на юли 1913 г. идва катастрофалният за нас Букурещки мир, според който губим Източна Тракия, Източна и Егейска Македония, Южна Добруджа. Равносметката е над 400 000 избити Българи – мирно население и войници. Близо 250 000 бежанци се стоварват на изнемощялата българска икономика, чийто възход е вече само спомен. Още тогава съвременниците на тези събития наричат действията на набедения главнокомандващ “престъпни безумия”. Тъжната истина е, че всичките му заповеди и актове са много добре запланувани и синхронизирани с масонските ръководители на останалите воюващи страни и с ложата „майка“ в Лондон. Натресения ни юдомасонски „елит“, ръководен от развратения хомосексуален окултист „цар“ успява да се изгаври с чудесата от героизъм на нашия смел войник и да залее с кръв и мъка изстрадалия ни народ.
Ансамбъла между оргии, хомосексуализъм, наркомания, церемониална магия и заклинания, съчетани в специални окултни ритуали и жертвоприношения са характерна отличителна черта на сатанинските практики изпълнявани от вътрешната елитна част на масонските ордени, както ще видим по-долу.
Интересен и малко известен фрагмент от времената на Балканските войни е присъствието в България на един от видните представители на юдейския кагал, бъдещия ръководител на октомврийската революция и създател на червената армия - Лейба Давидович Бронщайн –евреин рецидивист с прякор Троцки. Агента на синедриона, който наблюдава на място как се развива техния жесток сценарий, се появява в родината ни като военен журналист на в. „Киевска мисъл“ и не след дълго започва да хули в статиите си героичната ни армия, обвинявайки я в жестокост срещу турските войници (?!).


http://buditeli.info/index.php/patriotizam/1453-protiv-masonstvoto-iv.html
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 17 Юли 2017, 17:05:11
Друг много показателен и добре прикриван елемент от Балканската война е битката за Родопите. Тази част от историята ни е уникална с това, ЧЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР СЪС СВОЯ ПОЛК СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ПЛАНА НА СВЕТОВНАТА САТАНИНСКА ЮДЕЙСКА КЛИКА И НЕЙНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ФЕРДИНАНД. ТОЙ ОТКАЗВА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАПОВЕДТА НА СВОЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ И ДА ОСТАВИ НАСЕЛЕНИЕТО НА РОДОПИТЕ ДА БЪДЕ ИЗКЛАНО ОТ НАСТЪПВАЩИТЕ ТУРЦИ.
„ Да се отстъпи?! Не! Никога! Аз няма да отстъпя на противника селата, в които вчера бях посрещнат като освободител! Не! Нито поглед назад! На току-що освободения роб робство не ще върна пак! Вярвам в несломимата мощ на моя полк! През трупа ми трябва да се мине, пък тогаз!”
Полковник Владимир Серафимов като командир на 21-ви Средногорски полк, с цената на заплаха от военен съд отказва да се оттегли от позицията при Алами дере и по този начин спасява българското население от турски погром и безчинства.


Въпреки заповедта, целият полк остава на позиция. Срещу 21-ви полк, който наброява почти 5000 войници и офицери, настъпва целият корпус на Явер паша (който наброява, според различни източници, между 15 000 и 40 000 редовни турски войници с артилерия). Въпреки смазващото съотношение на силите полкът на полк. Серафимов побеждава и по този начин освобождава Централните Родопи.
Бойния подвиг на средногорци влиза в историята под името "Родопската Шипка".
Признателното родопско население преименува с. Алами дере в с. Полковник Серафимово.
За проявената храброст през войната полковник Серафимов е награден с Военен орден „За храброст“ III степен.
Въпреки всичката еврейска мерзост, смелостта на българина прави възможен един много важен извод. Нашите сънародници объркват сметките на сатанистите и ги принуждават да действат открито, разкривайки за кратък период от време целия театър. Как се случва това:
През Първата световна война, предвидената за бързо и тотално унищожение българска армия, ЗА ГОЛЯМА ТЯХНА ИЗНЕНАДА СЕ ОКАЗВА НЕПОБЕДИМА. Българина отново се сражава успешно – разбива сръбските войски, които напускат територията на страната, прехвърляйки се на о. Корфу. На 1 септември 1916 г., мотивирана от желанието да си върне Добруджа, България обявява война и на Румъния. Трета българска армия, предвождана от ген. Стефан Тошев, разбива румънските войски и ги отхвърля далеч на север.
Един от най-големите върхове на българската бойна слава от този период е Дойранската епопея. Тя представлява поредица от три военни кампании в три поредни години, като всяка от тях включва няколко дневни тежки сражения. Във всяка от тези битки Българите побеждават многократно превъзхождащите ги армии на четири държави – на Гърция, Англия, Франция и Сърбия (прегрупирала се в Гърция след тоталния разгром нанесен й от България). При първата кампания през 1916 г. в пет дневни боеве французи и англичани са разбити и губят 3200 души, а нашите загуби са 1356  бойци. Решаваща е била Българската контраатака на нож. През 1917 г. командването се поема от полковник Владимир Вазов и пораженията за съюзниците стават още по-тежки. Загубите за атакуващите са над 12 000 убити, ранени и пленени души, докато Българите дават около 2 000 жертви. Вазов е произведен в чин генерал-майор. След тези боеве англичаните кръщават местности по Българските позиции с имена като “дяволското око” или “долината на смъртта”. Трябва да се има пред вид, че въпреки многото армии и смазващото числено превъзходство, за да е по – сигурен в победата срещу българите, Лондон изпраща не някакви колониални войски, а елитните си английски части. Представете си мъката и злобата на европейския рицарски масонски елит при възродения спомен за натирените от цар Калоян в калта при Одрин техни напудрени и напарфюмирани прадядовци. През 1918 г. в решителните сражения за Дойранската позиция гърци и англичани дават 11 673 убити и ранени и 547 пленени, нашите загуби са 1000 ранени и 1736 убити. Българите удържат позициите до края и усилията им се увенчават с вечна бойна слава.
Какво обаче се случва в тила?! Изпадналия в паника от неочаквания развой на събитията, КОЙТО ОБЪРКВА ПЛАНА НА ЗАДГРАНИЧНИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ, предател на собствената си армия, главнокомандващ „цар“ и неговата юдомасонска клика спират снабдяването с боеприпаси, храна и
дрехи на героичния български войник. Не само това, от пазара в страната изведнъж изчезват дори стоки от първа необходимост и започва спекула – познат сценарий целящ деморализация и конфликти сред народа. По същия начин еврейските богати търговци, за кратко време изкупуват, скриват и изнасят част от храните, предизвиквайки изкуствен глад и спекула, а в последствие умело направляват недоволството на масите при осъществяването на наречените от тях „велики“ френска и октомврийска революции. В България целта не е сваляне на властта (ЗАЩОТО ТЯ ВЕЧЕ Е ТЯХНА), а сломяване на бойния дух на армията и отчаяние на нацията. И те успяват. Останалия без патрони, недоял, гол и бос, непобедим български войник е залят с писма от тила, пълни отчаяните вопли на гладуващите му деца. Резултата не закъснява:  През септември 1918 г.  войските на Антантата пробиват българския фронт при Добро поле, СРАЖАВАЙКИ СЕ „СМЕЛО“ СРЕЩУ ВОЙНИЦИ БЕЗ ПАТРОНИ. Следва бързо настъпление към вътрешността на страната. На 29 септември 1918 г. България е принудена да сключи примирие в Солун при много тежки условия. Виждайки ясно огромната гавра осъществена с него и с цяла България, нашия смел и достоен войник ВЪСТАВА. Това е уникален момент от човешката история, когато един народ тръгва не да се самоизбива, а срещу своите реални, подмолни масонски врагове, които принудени от неговия невероятен героизъм и родолюбие са разкрили истинското си лице. Пробивът при Добро поле поставя началото на лавинообразни събития. За поражението войниците справедливо обвиняват управляващите, които изправят България пред голяма опасност. Без да създадат нормални условия за снабдяване на армията, те я хвърлят в неравна война срещу многократно превъзхождащ ни противник (както споменахме вече, по предварителен сценарий). На 24 и 25 септември 1918 г., малко преди примирието, войниците сформират първи въстанически отряди. Разгневени, те се отправят към Кюстендил, където арестуват офицери от Главната квартира. Изплашената и изпаднала в паника юдомасонска клика, начело със своя малтийски рицар началник се обръща за помощ към своите германски еретически „братя“. Оставилите ни (планувано по сценарий) до този момент сами срещу четири държави, без военна и материална помощ, наши „съюзници“ изведнъж се сещат, че имат южен фронт.
Срещу нашия изтощен, гладен и обезоръжен войник се обръщат дулата на немските оръдия и картечници. Следва поредното масово жертвоприношение в олтара на юдейския „бог“ ваал – оцелели под „завесния“ огън на английската артилерия, обръщали многократно в панически бяг многобройния си противник със своята уникална атака „на нож“, непобедимите ни войници са удавени в собствената си кръв, пред вратите на своята столица, от лицемерните и бездушни чужденци еретици. Такива оръдия и картечници, с подобни бездушни немци зад тях, по това време ще свършат точно обратната работа в октомврийската революция в Русия. Там те ще окажат РЕШИТЕЛНА подкрепа на юдейските банди, ръководени от споменатия Лейба Бронщайн и от Ленин Бланк в борбата им с православния народ и цар и в УНИЩОЖАВАНЕТО НА ПОСЛЕДНАТА НЕЗАВИСИМА ОТ ЮДОМАСОНСТВОТО ДЪРЖАВНОСТ В СВЕТА. Още през април 1917 г. ...
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ...
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 18 Юли 2017, 19:07:50

АРИЙСКИЯТ НИ ПРОИЗХОД - бегай за зелен хайвер и мерни линии !!!
Това е една от многото и поредната измама на олигархията и световният сатанизъм.
Номера е прост казват ни и се мъчат да ни набият в главите : че ние не сме някакви си прости българи , смесени със славяни , кумани и други, ами сме нещо велико, голямо и т.н. глупости и сме - арийци.
Демек не сте българи, и е тъпо да си българин, и за това сте - арийци. Утре ако трябва и марсианци ще ни изкарат само и само да не сме българи. Та не сте българи ама сте нещо по-висше - арийци. А такова нещо, като арийци няма и за това ни пращат за зелен хайвер , или мерни линии.
Да ама ето че аз се усетих как ни връзват с тази глупост и се надявам повече хора да се усетят. Естествено заедно с измислиците за ариянството ни върви и едно бесно анти-православие. Целта е ясна : да не сме вече , нито българи, нито православни
Нека си бъдем просто скромно - българи, няма нужда да сме никакви други, особено измислени неща от типа на арийци или свръх-човеци и какви ли не тъпотии.
Аз съм - българин, а вие решете за вас , какви да сте !
Тези на картината не са се наричали арийци, а православни българи и са пазели добре верата и народността си.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 21 Юли 2017, 14:02:25
Там е проблема че  българите в днешни дни, почти са загубили своята характерна култура и не я притежават.
Например в много българи има вече много малко българско, така е за съжаление в повечето българи. Кръвта не е достатъчна. Кръвта не кара хората да раждат, както някога го е правила типичната за нас наша си култура.
Ако българите си пазеха, както трябва вярата и културата: нямаше да има демографска криза, нямаше и разни лайнари да си веят байраците с приказки за демокрация и права на цигани и педерунгелити.
Интересно ми е :  защо много нацисти са против българската култура ? Предполагам защото са проводник на немска и нацистка такава.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 21 Юли 2017, 14:02:16
Първо обяснявам , какво етова българско РОДОЛЮБИЕ , или национализъм както предпочитат да го наричат някои: после останалото. Българското родолюбие- национализъм днес трябва да е стъпило на два основни стълба: православието и възраждането и времето около възраждането, но само тази част от него където не е покварена от каквото и да е духовно западно влияние.
Не , не може да се стъпи на основата на тангризма, розетата от плиска или нещо подобно. Просто тези времена са и далеко, а и не се знае нищо за тях.
 Културно бг-родолюбието-национализма трябва да се влияе само и единствено от българското и от чистата православна вяра. Никакви западни, източни и далекоизточни влияния.
родолюбието-национализма трябва да се развива, не в посоки: политика, омраза, грандомания и древна-супер древна и най-древна история. Трябва да се развива в посока българска култура, обичаи и вяра: народни поговорки и т.н.
Исторически не трябва да гледа в мътните и неясни древни времена, където няма нищо за поучаване (освен измислиците на разни луди) а в близките времена на възраждането и борбите за освобождение на България и обединението и.
Символите на това родолюбие и  национализъм трябва да са ясни, разбираеми и с корен в историята ни. Става дума за : копия на знамена от въстания или бойни такива, под които се е ляла кръв юнашка, лъвчето и православният кръст които са били на челата на четници и опълченци и други такива. А не разни странни магически розети от Плиска и знаци без име, наречени ипсилон, юи, хуи и т.н.
Хората правещи такъв национализъм трябва: да познават добре националните ни герои и техният живот, българската вяра и култура и история, обичаите на българите. Трябва да имат и народни носии или четническо-въстанническа униформа, както си му е редът.
Партия или организация, която няма тези неща, не държи на тях и не се интересува за тях - не ми я хвалете.
Може да е националистическа, ама не и българска.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 11:11:04
Добър материал от един друг форум.
___________________ ___________

   

http://monarchism.blog.bg/politika/2012/06/28/tradiciia-moral-gt-homoseksualizym-seksualna-revoliuciia.973547

Всяка година  у нас вече се  провежда - т.нар. "София прайд ". Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес". Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

След 9-ти септември 1944 г. традиционното българско семейство бе унищожено чрез ликвидиране на здравия патриархален морал на обществото. Как се случи това?

- Православната църква се заменя с комунистическа креатура подвластна на ОФ/БКП;
- Светото тайнство на църковния брак се заменя с т.нар. "граждански брак";
- Мащабната урбанизация отделя българина от земята превръщайки го в "полу-гражданин" обитател на панелно жилище с максимум 2 деца;
- Феминизъм и еманципация - действащи като сярна киселина върху традиционното християнско семейство;
- Отнемане на частната собственост и възможността на българите да бъдат независими и сами да изхранват семействата си;

През 1990 г. резултатите са налице - безбожен народ, масови разводи и пропаднали семейства, абортите са превърнати в практика, демографски срив, обезлюдели села. Българинът успешно бе превърнат в "съветски човек".

Какво предложи либералната демокрация обаче? Вместо връщане към патриархалните традиции на Третото Българско Царство т.нар. "преход" продължи духовната нищета и самоубийственото поведение със средствата на "Сексуалната революция" - порнография, "съвместно съжителство", издигане на сексуалните отношения в култ, открито пропагандиране на секс с повече от един партньор, контрацепция, "смесени бракове" и не на последно място радикалното разпространение на мита, че хомосексуализмът е нещо нормално. Към тази група можем да сложим и т.нар. "сексуално образование" на децата, което би трябвало да ги предпази от венерически болести.

Упадъкът на нравите резонно води до нови и най-различни заболявания, регулиращи покварата. Голяма част от психолозите и лекарите са безбожници и в тяхната представа правилно е да научиш млади хора как се слага презерватив, не как да имат семейство и да бъдат с един партньор в живота си. Хипи "културата" и всичките негативи, които тя носи - разврат, наркомания, пиянство и пр., се възприеха като антикомунистическо поведение. Преливане от пусто в празно.

Проблемите на съвременното българско общество са много. Първопричината за всичко е отстъплението от Божиите повели. Изходът е само един.

Едно интересно интервю по повод "сексуалната революция", мега извратенякът Алфред Кинси и хомосексуалистите:


Д-р Риисман моля, разкажете ни повече за себе си. Каква е вашата основна специалност? Разкажете ни за постиженията си и защо може да ви се доверим?

Питате защо да ми имате доверие? Основно защото сами може да проверите какво говоря, документацията е на сайта ми (http://www.drjudithreisman.com) и в книгите и изследванията, които съм правила.

Второ, аз потвърждавам истини които повечето слушатели усещат че са верни. Трето, аз не получавам пари или специални привилегии заради моите становища и четвърто, аз съм напълно честна и съм издържала на обиди, подигравки, заплахи и цензура от страна на силните на деня

Аз също така се боря за един добър свят за моите внуци и с такава цел изкарах докторат по философия и се отказах от обещаваща кариера като сценарист в телевизия.

Вие вероятно сте най- големият критик на Алфред Кинси. Защо?

Кинси имаше много сериозни и известни критици когато издаде книгите Sexual Behavior in the Human Male (1948 г.) и Sexual Behavior in the Human Female (1953 г.), но техните гласове бяха заглушени от мощната медийна кампания платена от The Rockefeller Foundation, така че широката общественост не разбра за каква измама и злоупотреба става въпрос.

Освен това, даже най-прозорливите критици не можеха да приемат сексуалното блудство с деца, бруталното изнасилване на бебета и деца което е било част от "методологията" използвана от екипа на Кинси за "изследване" на детските "оргазми".

От историческа гледна точка, какви са последиците, когато едно общество напълно прегърне сексуалната революция? Кой ще пострада най-много?

Като се има предвид криминална и финасовата разруха, която ще последва когато се разпадне семейството основано на майка и баща, може да се каже че добрите нрави в цялото общество ще пострадат. Но винаги когато обществото реши да е нарцисистко и ориентирано към удоволствията, първите жертви ще са децата. Това е така исторически и в различните култури. Излиза че колкото по сексуално контролирани са хората, толкова по-здрави и щастливи ще са децата и обществото като цяло.

Как бихме могли да се справим с разрухата и да оставим по-добро бъдеще за идните поколения?

Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората отново в правия път е да разберат как са били излъгани и манипулирани от сексуално извратени и неуравновесени “учени” и техните порнографски последователи. След това връщането на законодателството (на САЩ, бел. прев.), там където беше то през 1948 г. Хората все още живееха добре след Втората световна война, когато обществата криминализираха блудството, прелюбодейството, съжителството, содомията, аборта, цялата порнография, променящи мозъка лекарства и др. Опасявам се, че тези закони бяха нашият единствен източник на добри нрави.

Защо обществото трябва да се противопоставя на гей активизма?

Гей активистите са нанесли сериозни щети на обществото, защото техните интереси са противоположни на интересите на децата, жените и цялото общество. Всяка победа за гей активистите е загуба за гражданското общество. Преглед на гей литература, книги, новини, туристически гидове, филми и истории показва враждебност към всякакви форми на сексуален контрол - нещата винаги стигат до публичен секс, сексуален достъп до деца, разпространение на болести, демонизация на всеки човек и всяка група, която има друго мнение и се противопоставя.

Какъв е най-ефективният начин да се противопоставяме?

Образование, разбира се. Трябва да имате достъп до медиите с факти, някои от които извадени от хомосексуална литература. Трябва да се знае истината за началото на хомосексуалното и пансексуалното движение - Алфред Кинси е бил брутален психопат, който твърдеше, че изнасилването на невръстни деца на възраст от два месеца нагоре, е легитимно “изследване” на човешката сексуалност. Цялото сексуално образование от тогава насам произлезе от непотизма присъща на тази измама. Трябва да го разобличим като такова и да го отменим. Отделно, вашите политици и учители трябва да знаят истината.

Смятате ли че гей активистите лъжат и умишлено заблуждават широката общественост?

Да, човек трябва да лъже ако иска да преобърне установената морална система.

Кои са най-големите им лъжи и неверни твърдения?

Първо, ключовите лъжи са по отношение на самите тях и тяхното минало. Знаем че повечето хомосексуалисти са били жертви на сексуално блудство като деца и това цял живот им създава проблеми. Това са деца, чието доверие е било предадено от възрастната част от обществото, допуснала злоупотребата с тях в ранна възраст. Като общество ние сме били отговорни да защитаваме децата си от такова насилие и сериозно сме се провалили в това.

Ядосани до края на живота си, подобни наранени деца порастват в мъже и жени, които ще накарат обществото да си плати за стореното. За съжаление това не носи изцеление на раните в детството им, а разпространява заразата, най-вече сред децата, които са най-уязвимите.

С какво тази пропаганда застрашава обществото?

Аз вече отговорих - болести, престъпност, разпад на семейството, падение на добрите нрави.

Вие сте казвали че гей активистите вербуват и развращават деца с цел да ги превърнат в хомо/бисексуални. Моля пояснете.

Както вече стана дума, сексуалното блудство е в основата на повечето хомосексуалисти. За жалост, някои от тези които са били наранени впоследствие нараняват други като начин да успокоят собствената си болка. Това е често срещано.

Но в днешни дни привличането на последователи се прави и сред тези, които никога не са били сексуално малтретирани, но съчувстват на жертвите на подобно насилие. Със сигурност разбирам тази емоция, да си честен, да не съдиш другите. Това е добра, грижовна и съпричастна емоция, което е чудесно нещо сред младите хора, но то се използва от гей активисти, които в САЩ имат достъп до деца чрез училищата.

През 2002 г. българските гей активисти свалиха възрастовата граница за хомосексуални сношения до 14 години. Преди това беше 18 години. Аргументът им беше че има дискриминация защото възрастовата граница за хетеросексуална интимност беше 18. Моля коментирайте последствията и опасностите на това решение.

Приемането за нормално хомосексуалното изнасилване на момчета и лесбийското на момичета (тъй като всеки сексуален акт с деца под 18 години е в действителност изнасилване) винаги води до това искане. Първо да бъде снижена възрастта, на която може да се изнасилва момиче и след това да се включи и възможността да се изнасилва и момче.

Стремежът да бъдат промотирани безразборните сексуални връзки поставя в опасност всяко едно дете. По принцип гей движението, както и педофилското движение, винаги са искали сваляне или премахване на възрастовата граница.

В България имаше идея хомосексуална тематика да бъде включена в учебниците. Какво е Вашето мнение като специалист?

Сигурна съм че споменаването ще бъде изцяло положително и ще се твърди че хомосексуалността е нормална, без да се споменава че всъщност ранното сексуално блудство е често срещана причина. Това се прави с цел да се спечели симпатията на детето, да се отдели то от възгледите на своите родители и да се увеличи гей лобито.

Правилно ли е да се каже, че гей активистите обръщат много внимание на деца?

Да.

Какви са последствията? Какво да направят родителите за да предпазят своите деца?

Ами това, което до момента споменах. Като се има предвид ХИВ/СПИН и други болести предавани по полов път, за които обществото плаща с пари от данъци, както и неизбежното легализиране на порнография, марихуана и други наркотици - защото те са важни за начина на живот промотиран от гей движението, цената е висока.

България има сериозни демографски проблеми. Коефициентът на плодовитост е нисък, раждаемостта също. В обществото непрекъснато тече дискусия на различни нива как да се справим с този проблем. Какво мислите вие? Какъв е най-добрият начин трайно да увеличим коефициента на плодовитост над 2.1?

Забранете всякаква порнография (независимо дали мека или твърда) в реклами, филми и т.н. Подкрепяйте брака и плодовитостта ще се увеличи.

Какъв съвет бихте дали на България и българския народ?

Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно.

Източник - mamaitatko.com/reports/Интервю_с_д-р_Риисман.html
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 18:06:47
КОМУНИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ - резултата е един и същ !!!
Накратко, причините се коренят в няколкото смъртоносни удара, нанесени от комунизма върху българската (и не само) нация:

- жестокият терор, оказан върху религията, физическото затриване на по-голямата част от нисшия и висшия клир на БПЦ;

- целенасоченото и планомерно унищожение на семейната институция, патриархални традиции, морални ценности у българина;

- физическото унищожение на дребния и средния собственик, които са гръбнака на всяка една нация и държава, защото по самото си естество всеки един дребен и среден собственик създава и отглежда много деца.
-урбанизацията, извършени от БКП.
Резултатът от това комплексно затриване на българската нация виждаме всички днес. Ще продължаваме да го виждаме и занапреде.
Да допълня още:

- създаването на една обществена и държавна система, в която се издигат хора не според професионалните качества, а според безпрекословната лоялност към Партията, независимо от личната им некадърност. В резултат на това се създава един "елит" от хора нагаждачи, подлизурковци, предатели, безскрупулни и без морал. Такива качества се толерират. И щетите от това се разпространяват напред във времето до наши дни, защото в ръцете на такива хора и техните наследници сега са много от икономическите и властови лостове на страната.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 18:06:41
Културната криза, която е и криза на идентичноста - това е основният проблем на България.
Тази криза е почти свършила, но нев смисъл : че нещата започват да се оправят, а в смисъл че е помела 95% от това дето е българска култура и българщина.
Останали са ни:
- езика, който обаче се е напълнил с безброй чуждици, от които няма смисъл понеже има и български думи със същото знаначение. Та скоро и него няма да го имаме такъв какъвто трябва да е .
-аз-буката, но и за нея и махането и има голяма борба.
- останала ни е и историята. Тука обаче се прилага коварният номер с някаква тайнствена и древна история , чрез която да ни отклонят от истинската такава.
- останала ни е и вярата, но почти вече не я изповядваме, макар да е истинна и добра вера.
- имаме все още националните ни герои, но по въпроса с тях само се дрънкат шаблони и нищо нормално не се коментира.
- имаме останали и националните ни символи : лъва, православният кръст, знамето от априлското въстание, какти и самарското и други.
Абе имаме доста неща, но вече някак си не е модерно да си българин и съответно българската култура и българското не са модерни.
От тука идва и демогравската криза, за която стенят медиите. Демогравската криза според мене не е страшната, страшната е културната криза. И след 200г. ако не е дошъл края на света: ще има българи - но няма да има българска култура и съответно хората наричащи се тогава българи, няма да са такива, а обикновенни помияри.
За тази криза медиите не обичат да говорят, което значи че оправят и демогравската такава по един фалшив и измамен начин- всъщност именно те я задълбочават.
Да докараме българи от бившият СССР - да добра идея , ама какво ще правиме след това, като нямаме култура да ги направиме истински българи. Е тогава защо да ги довеждаме ?
Въобще в България има ли в културно отношение все-още българи - това е въпроса.
Нека разгледаме националистическото интернет пространство.
Националистите би трябвало да са светлината на един народ, да са най-чистите синове и дъщери на този народ, да осветяват пътя му.
Така ли е обаче ? Жестоката истина е че националистите са същите като нихилистите. Те са дори по-голями чуждопоклоници. Е за какво са ни тогава ?
На големият митинг на АТАКА имаше от 50 000 човека само един облечен в народна носия. Всъщност колко бг-националисти имат такава носия или искат да имат подобна носия ? Отговора е само 1 поне за толкова знам и това съм аз. Колко човека искат да имат четническа униформа - пак един и пак аз .
Защо няма магазини където да се продават народни носии и неща свързани с нашата култура и бит ? Отговора е прост - защото няма търсене, а няма понеже културно вече няма българи.
Тръгнал някой си този или онзи да оправя демогравската криза, но той самият е в криза на идентичноста. Питайте го как се казват децата му и като чуете чуждото име - сами си правете сметка що за оправяч на нещата е този.
http://www.youtube.com/watch?v=SfEYFa1hX2g
погледнете ги тези - те нямат демогравска криза, нямат обаче все-още и културна. Защо е така не знам, но не е защото са ислям. Повечето бг-турци са в същата криза и по-зле.
За сега единствено национална съпротива каза от аз-буката буквата Б, тоест сложиха си символ - българският ЛЕВ. До тук добре, ама работата е с краката на горе: 1-во се казва А - това е православният кръст, а после е Б, ама след това трябва да се кажат и буквите до Я. Тези започнаха с Б и други не можаха и не намират сили да кажат.
Сега знам че един професор с омекнали от най-нова история колена ще каже : носията и четническата униформа не са важни, важно е друго : каквото там му каже на него бяса на гордоста.
Не драги важни са и то много, важни са и делата които вършиме относно вярата - тя трябва да се пази, а не да се правиме на умни, когато са я отнели и ли осквернили.
От БНс преди викаха - ти какво си направил, шпонеже той бил почистил някаква градинка.
Не от това има нужда България . И всичките комунисти, цигани и евреи да избиете - кризата в културата и българското самосъзнание ще си остане
Няма нужда от протести, митинги и чистене на градинки - има нужда от хора почитащи националните празници и годишнини облечени в народни носии и четнически униформи.
Има нужда от българщина и българска култура - това е важното, а дали Болен направил това или онова и колко велик бил Хитлер или друг това не е важно.
Айде сега да видиме колко човека ще поискат да кажат А и да си направят народна носия или четническа униформа ?
Ама става дума за кирило-методивието А, не за за АЙ или там както се казва на латинеца...........
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 18:06:26
КОЙ Е ВИНОВЕН НА РОДОЛЮБЦИТЕ НИ?
Проблемът на българите напоследък е че смятат все някой друг за виновен, но не и самите те. Така е и с родолюбците ни: все някой друг им е виновен, но те самите нямат никаква вина за нищо. така ли е наистина ?
Само че въпросните "родолюбци", за които говорим, ако са истински родолюбци, ще спазват Божията повеля от Битие "Плодете се и се размножавайтге!" и жените им ще им се подчиняват, т.е., ако са истински християни, ще си вземат за съпруги християнки. Прадедите ни са спазвали повелите на Бога , затова и са имали минимум по 7-8 деца, и семейството е било с една Глава - Бащата.
Затова и всички тия приказки за предатели-политици, зли цигани, световни конспиратори и т.н. като форма на оправдание, "че виждате ли, политиците ни предават и онези ни прецакват", са просто дори не и жалък опит за оправдание, а нещо още по-лошо... не че политиците ни не са такива и не са предатели, готови да умрат за отечеството си... пази, Боже... но хора, претендиращи, че са родолюбци, да се оправдават с това че другии са виновни, а да не търсят вината в себе си. Защото те а не някой друг  не следват Божиите повели, защото политиците не им позволявали... световните конспиратори им пречели, евреите и те, ромите също и т.н.
Не драги нямате оправдание и е добре да се вгледате в себе си , а не да мислите, колко лоши са другите.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 19:07:29
МИТЪТ ЗА СВРЪХ ЧОВЕКА.
http://chitanka.info/text/24771/3#textstart
Благодаря за любезното съдействие на другаря Нелегален, който ми даде този интернет адрес.
Митът за свръх - човека беше силно застъпен при нацизма и фашизма. Но и днешни дни той продължава да бъде позиция на западните страни. такава стана и за източните православни държави благодарение на ерата на комунизма.
Ето един на име Нцше , който си мисли че знае нещата относно свръх човека и може да учи хората на тях. При православните това състояние се нарича прелест, гордост, самомнение и подобни. На запад хора в такова състояние на душата са смятани за гении.
Ето някои откъси от творбата на този западен гений.
-Когато Заратустра стигна в най-близкия град - тука нашият човек явно показва от кого е повлиян и в чест на кого е кръстил героят си.
Повлиян е от зороастризма, от който някога са се повлияли и еврейските първосвещеници и са станали сатанисти. Тоест Ницше е пряко повлиян от зороастризма, който е в основата на извратяването на евреите и техният сатанизъм.
-Вие изминахте пътя от червея до човека,- няма такова нещо, човека никога не е бил червей.
-Ето, аз ви уча на свръхчовека! - това го казва героя, но всъщност побеснелият автор ни учи, тоест той се смята за Бог. Странно защо тогава , като всички хора е умрял и той - нали е учител на свръх човеците.
-Мигът, когато ще запитате: „Що значи моята добродетел? Все още тя не ме е накарала да беснея.- ето го Фридрих взе да си говори директно за беснеене.
-Мигът, когато ще запитате: „Какво значи моят разум?- А какво ли значи разума на автора? До къде стигнаха нацисти и фашисти, последователи на неговото учение ? Нали ги беше научил да са свръх хора ?
Веднъж гледах за пропагандата на Мусолини. Според фашистите жените фашистки готвели по-добре от нефашистките. Що за ненормалщина ? Нима готвенето не е умение, което се добива със парктика ? Според Мусолини обаче се добива със партийна принадлежност. Вземате си жена дето не може да готви, записвате я във партията на фашистите и тя автоматично и веднага започва да може да готви. Предполагам подобни глупости са дрънкали и нацистите. как седят реално обаче нещата. Готвенето се учи, ако една жена не е добра българка и може да готви , тя ще е още по-добра жена, ако стане добра българка. Ако една добра българка не може да готви добре, ще се докаже че е добра такава, като се научи да готви. Това е само един прост пример.
До къде стигна съвременният бял човек самопревъзнасяйки с митове за свъх-човешкото? Забрави Бога и християнската вяра, повярва на научните открития и ги сметна за нова вяра, накрая така останаха без духовност, това пък прави съвременният бял човек, мек и келяФ.
Докато черните, макар и по нисши, като раса, залагайки и следвайки глупавите си религии, с бедна духовност в момента са по бели хора от белите такива, по-твърди и по морални.
Трябва да отбележим че тука голяма роля играе и католическата църква. От както отпадна от православната тя все повече опростява , улеснява и оглупява своята догматика. Накрая са станали богати духовно, колкото някоя варварска религия от Африка или Южна Америка. Жестоката истина е че на запад не живеят християни, а някакви обикновени ненормалници и няма понятие " християнска Европа и християнски ценности"
Няма не е имало от времето на разцеплението на църквата и няма и да има.
Погледнете какво става по филмите: героите не спят, не пият вода, не се уморяват, тичат и скачат като ненормални - ето как ни подхлъзват по плоскостта на материята за свръх-човека.
На практика през 2-та световна немците трябва да са надминали СССР по безбожие и сатанизъм, за да даде Господ Бог победата на руснаците. Само превъзнасяли са се поради научните си постижения и добрият живот до момента в който съветските войски ги смачкаха.
Явно немските окултно общества са били в повече от съветските!
А може би такава е била божията воля.
И още от Ницше:
- Къде е мълнията, която ще ви близне с огнения си език, къде е безумието, което трябва да се впръска във вените ви?
Ето, аз ви уча на свръхчовека: той е тази мълния, той е това безумие! - странно защо ли го търси толкова това безумие. До какво доведо то през 2-та световна ? Доведе до победа на злото във почти всички страни на земята.
-Както говореше Заратустра тъй, някой от тълпата извика: „Чухме вече достатъчно за въжеиграча, крайно време е вече да го видим.“ И целият народ се присмя на Заратустра. - тука автора говори със съжаление че хората не искат да слушат героя на книгата му, тоест него, а искат въжеиграча, тоест нормалните неща заложени в тях от Бог.
Върнете се в началото
___________________ ___________________ _________
Продължавам с Фридрих Ницше:
-Обичам тези, които не умеят да живеят, освен ако са залязващи, защото те ще преминат отвъд - предполагам има пред вид морално деградиралите.
-Обичам великите презрители, защото те са великите обожатели и стрели на копнежа към отвъдния бряг.- А при православните презрението се смята за грях, тоя го обича.
-Обичам този, който обича своята добродетел: защото добродетелта е воля за залез и стрела за копнежа. - Как така доброделта води до залез и е някаква стрела на копнеж, явно е че това е писано под влияние на бяс.
-Обичам този, който не задържа за себе си нито капка дух, а иска да бъде изцяло духът на своята добродетел:- Вероятно под дух разбира, вярата в Бога. И забележете иска да бъде изцяло дух, тоест да е Бог.
-Обичам този, който не иска да има прекалено много добродетели. - Нормално да обича такива. Колкото човек е по-грешен, толкова е по податлив на маниполации и глупост. С една дума авторът лесно ще го прелъсти и измами.
-Обичам този, който наказва своя Бог, защото обича своя Бог: защото трябва да загине от гнева на своя Бог. - Тука направо говори за Дявола, който е неговият Бог.
-Обичам този, чиято душа е препълнена, така че сам себе си забравя и всички неща са заключени в него, така всички неща ще се превърнат в негова гибел. - какво казва едно от блаженствата? Обичам бедните духом. Този пък се радва на богатите духом и направо си го казва и защо се радва. Защото ще погинат!!!
Забелязали ли сте как по филмите има един култ към самораите например ? Обградени са със някаква тайнственост и им се приписват какви ли не съвършенства. Съвременният мит за свръх-човека (или както ми се струва за свръх-тъпака) за разлика от този до 2-та световна включва всички раси и народи, но дава особено предимство само на евреите.
Самураите, далечният изток, източните бойни-дойни изкуства и религии са средство за оглупяване на хората, за да могат да бъдат лесно прелъстени от дявола.
Погледнете го този Ницше , колко простотии е изписал на всяка една страница !!!
http://chitanka.info/text/24771/4#textstart
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 22 Юли 2017, 19:07:51
Сега веднага всички ще ми отговорят : вината е на политиците !!! Не не е така ! Това е един доста изтъркан вече номер от страна на хората седящи зад тези политици и тях самите. Вината е на : политиката, на политиците, политиката е като лека жена и т.н. до безкрай. Така хората винаги търсят вината в политиците, които пък се сменят, и никога не смятат себе си виновни. Виновен е някой друг, в другите да търсим вината, ние сме си наред.
Сега да погледнем как седят нещата, като цяло при циганите.
Те нямат демографска криза, увеличават се, нямат и семейни кризи, съумяват да живеят само в една стая по 10 човека. Спазват си традициите да : крадат, мамят, просят и там каквито са им. Макар морала им да е нисък, те не правят масови аборти. Те се карат и ядат помежду си, но живеят по няколко поколения под един покрив и даже в една стая, което значи че по между си имат някаква търпимост.
Лежат и по затворите, което е част от техният начин на живот.
Когато трябва се събират на големи групи да бият нас българите. Когато трябва пак се събират и за да се защитават.
С една дума нещата при тях макар и да не са образовани:вървят идеално и няма опасност, скоро да се претопят или изчезнат
Как са нещата при нас българите:
-имаме демографска криза и то сериозна - направо изчезваме, ама не ни дреме за това. Друг да ражда и да гледа деца. Този друг са обаче мургавите братя.
-имаме сериозни семейни кризи, не само разводи. Имаме едно поколение от лоши, даже много лоши и ненормални стари хора. С тях е невъзможно да се живее под един покрив, камо ли във една стая. Младите пък гледат да не изостават и те със лошотията.
- не си спазваме традициите, масово гледаме да спазваме чуждите, да не излезе че сме някакви изостанали ориенталски простаци. При нас за съжаление вече чуждото е на почит.
- ако онези лежат масово по затворите, то ние така сме се съсредоточили в собственото си удобство, та каквото и да ни направи някой: си мълчим да не си развалим рахата, камо ли да идем в затвора. С една дума станали сме свръх егоисти.
- ако трябва да се съберем на група, тоест да се организираме ни е трудно, трудно ни е и да се защитим, когато циганите ни нападат.
- станали сме някакви глупаци с европейски разбирания, готови да бъдат бити и тормозени, но да не се съберат и защитят, защото било дивашко.
- ние сме образовани, ама защо сме учили: никой не може да отговори смислено.
И така природните закони са си природни. По-силните побеждават по-слабите и им вземат собствеността и живота.
По-слабите могат да се правят на европейци, на хуманисти, на толерантни, но природата си е природа и не се шегува.
И така кой ни е виновен ? Ние сме виновните е жестокият отговор.
Ние допускаме политиците да ни лъжат така нагло!
Ние гласуване за тях ( тоест вие , понеже аз не гласувам)
Ние допускаме , циганите да ни бият, мачкат, убиват и изнасилват.
Ние вече сме на практика обезродени и деградирали.
Ние не можеме да се организираме за нещо елементарно.
Ние май не ставаме за нищо.
Ако я караме така( а не виждам някакви наченки на промени) сме загубени.
Проблема ни е културен, а не икономически или политически.
Проблема не може да се реши със гласуване.
Не се решава и със пари.
Решението е културно !
То за това преди да се освободим от турците е имало едно нещо дето му викат - ВЪЗРАЖДАНЕ.
На основата на това възраждане са стъпили националните ни герои, на пак тази основа са организирани въстанията.
Възраждането не е военно осъзнаване или финансово. Възраждането е културен феномен.
Странно защо никой от известните български националисти не се стреми към едно ново възраждане от пепелта на комунизма.
Без такова няма мърдане напреде, та ако ще 240 депутата националисти да влезнат в парламента, който би трябвало да се нарича "Народно събрание"
_________________
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 15 Август 2017, 15:03:24
ВЕЛИКАТА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА СЪПРОТИВА

Гледах преди време по великото БТВ - телевизията на истината , свободата и правдата, един доста успял по онова мрачно време другар рокаджия та го питат - Йордан Караджов, който вече прилича на пациент на Карлуково с олесялата си дърташка тиква место глава. И този голям музикант, борец по онова време за демокрация и велик народен и международен герой отсича смело -„Ах,олелеее, колко трудно беше при комунизма, рокът беше форма на съпротива”.
Да голяма форма на съпротива та се напълниха с пари и се отпътуваха. Сигурно П******тите и те по онова време също така са се съпротивлявали: е**нето между мъже било форма на героична съпротива. Курвите и те не закъсняват – и ние протестирахме, борихме се чрез курвалък срещу комунизма, развеждахме се, пиянствахме и даже вижте - победихме. Ми наркоманите – най-големи антикомунисти. Друсане в името на свободата, и още как. Слушам им простотиите по медиите и се чудя, тия не знаят ли че има тоалетни, та се насират у гащите от сутринта и то ? В България ли съм живял, или в космоса на планетата Марс? Как тогава всички бяха по-ниски от тревата, как се само-предлагаха да бъдат сътрудници на държавна сигурност, как лижеха червените ботуши, за да правят кариера, как пускаха жените си бъдат е**и за да им дадат евтино апартаментче в Младост, как се бореха за правата линия на партията и т.н.. И сега изведнъж заеби : те били борците, жертвите, героите, репресираните! Дисиденти ми били представете си, а това е парадоксът – те бяха и са членове на БКП, а сега по съвместителство и първи американисти! В Комитета за гласност и преустростройство, ако не знаете, 80 на сто са членове на гей-дружинки, комундета и курви от класа! Та другарят Йордан Караджов да ги разказва, и да се насира с тези си тъпотии и простотии на своята щерка със съмнително морално поведение, а не да се лигави пред келемета водещи! И се перчи пред БТВ-то , защото си мисли че народа няма памет, и не знае какво е било. Де да беше пред мен – щях да го накарам да се насере в ефир, и да се смее че го е направил и после с насраното под стола да се омаже , за да покаже колко е велик!
Ма ше му дое и на него времето да е** и дъртака ненормален. Ей тоя рок енд рол не е музика за нормални хора.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 15 Август 2017, 15:03:53
КОГА ЕВРО - МЕКЕРЕТАТА И АМЕРИКАНИСТИТЕ ШЕ СЕ ОБЯВЯТ ЗА П******тИ.
Пламен Пасков
46 мин. ·
Когато ни изиграха театрото в Париж с Шарли Ебдо, всичкото пийпъл, дето Тефал и ьТВ мислят вместо тях, се окичиха с "JE SUIS CHARLIE". Демек, шарлита били. Демонократична солидарност някаква.
После, като удариха пак във Франция, пак солидарност "аз съм..."(каквото и да е, само да не е българче).
Когато потретиха упражнението и в Брюксел, станаха белгийци.
Сега в Орландо треснаха гей-бар. Повтарям: ГЕЙ-БАР!
И...Мълчание...
....
Мълчание, казвам!
Не ви чувам, грантомотивираните, и естествените идиоти!
Какви сте? Какви, какви?
...
Я повторете...имате 34 опции...не, 17 и 18 все още са мъж и жена...останаха 32...
Та, какви сте?
...
По-силно!
...
Ха така! Признахте си, значи!
------------------------------------------
АЗ И ПРЕДИ И СЕГА СЕ ОБЯВЯВАМ ЗА ХАЙДУТИН.
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Соросоидче в 16 Август 2017, 13:01:17
Най - големият педeраст, правещ се на четник, вика "Дръжте П******тите".

Мишок, халал да са ти всичките!
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 22:10:59
"Пазете се да не ви прeлъсти някой" (Мат. 24:4), защото "много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина" (Мат. 24:11) "и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните" (Мат. 24, 24).   

Пази се от задължителни божи работи

http://roditel.bg/vaksini-imunizatsii-detsa/
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 22:10:24
Защо?
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:21
Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:21
Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота

Не можеш да си сигурен кой говори по ТП
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:28
Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота

Не можеш да си сигурен кой говори по ТП

Трябва да се закльучат, никто да не се спотайва там
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:05
Изгарянето на бушони може да се предизвика не само от Времето
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:06
Изгарянето на бушони може да се предизвика не само от Времето

"Нашите емисии не са вредни"
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:45
Ирен Леви също не
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: Буревестник в 19 Август 2017, 23:11:11
Портала се намира там к2дето Слънце и Луна се срещат --: 10
Титла: Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
Публикувано от: CHETNIK в 20 Август 2017, 08:08:37

Не се бойте, в правата вяра сте.


Така в своята кратка, простичка и разбираема реч в бг църквата в гр. Милано-Италия през 2009г. каза игумена на българския Светогорски манастир отец Амвросий.
Дали е така ?
Ако погледнете биографията на американеца Серафим Роуз : ще видите че той преди да стане православен е бил: протестант, после е видял измамата и празнотата на протестанизма, станал будист, и там не намерил истина, запознал се какви ли не философии и мистични учения, но навсякъде не видял истина, а само празнота, докато накрая открил ПРАВОСЛАВИЕТО и се посветил на него, защото там била и все още е жива истинската и права вяра в Бога. Този американец е просиял в вярата и е оставил невероятни книги за четене.
Друг пример са група протестанти: Богослови и проповедници от САЩ- решили да търсят истинската христова вяра.
Направили всякакви прочвания, върнали се в древноста, проучили ранното християнство и истините му и с учудване открили че: то е и сега е живо, непроменено и се изповядва в пълнота от православната черква.
Накрая естествено приели православно кръщение.
Има още много примери на хора обърнали се в истинската православна вяра, която не е променена или изменена от времето на Христа.
Друго доказателство е благодатния огън, който всяка година православните получават на ВЕЛИКДЕН: този огън не изгаря, коси, бради или дрехи.
Да комунистите нанесоха вреди на православната църква: гонеха я, назначиха си свой човек за патриярх, но те не можаха да променят догмите и каноните и фактически макар да я отслабиха не я победиха.
Да има много свещеници -калпазани, вследствие на занижения подбор при комунизма, но и те макар да правят какво ли не, не могат и не променят ДОГМИТЕ - които са истините на вярата.
Православната вяра е толкова силна : че никой от критиците и не смее да я изучи в дълбочина за да я критикува по-добре. Всеки изучил я бива превзет от истината в нея и после отказва да я плюе.
Не в силата е Бог, а в истината - казва св. Ал. Невски и с доста по-слабата си и уплашена войска влиза в бой с добре въоръжените и многобройни шведи - и побеждава.
Така и вие православни християни не се бойте: макар и да сме слаби и не многобройни - ние сме с истината и истината -Бога е с нас.
Разни хора създаваха и помагаха да се създават и популяризират всякакви секти, но опитите им се оказаха напразни а самите те се обрекоха на погибел: духовна и телесна. Примери : Людмила Живкова, то не бяха:траки, индоизъм, будизъм тангризъм и какви ли не мистицизми - накрая другарката стигна до самоубийство, което сега ни го изкарват убийство от КГБ, все едно е героиня.
И националистите тангристи натам са я подкарали, и няма къде да отиват понеже: техния господар е САТАНАТА , а тоя е хитрец и мръсник от класа.
Казано е : нека името ти бъде Петър, тоест камък - и върху този камък ще построя църквата си и портите адови не ще и надделеят.
И наистина минаха над 2000г. и портите адови не успяха да натделеят над православната църква - и как ще натделеят, като сам Бог я пази.
Портите адови са наричали някога събранията на иудеите провеждани до градските порти.
Та не само сте в правата вяра, ами и Бог я пази тази вяра. Да се свети името Му, царството Му на небето и на земята.
_________________