Вестник АТАКА

27 Април 2017, 10:10:36
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: 26 Април 2017, 19:07:58 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Явно вече ще закрият и форума на Атака???Вече не мога да влизам от вестника!Който се дупи на герб после изчезва!!!

 2 
 -: 25 Април 2017, 18:06:25 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
НАРОДНИ ЮНАЦИ  или национални герои ?
Как да ги наричаме ?
Наложено ни е вероятно с помоща на другарите масони и сатанисти национални герои. Само че и двете думи са чуждици и национален и герой не са български думи.
Интересното е че в миналото по време на турското робство, а и след това са ги наричали : народни юнаци. какво е станало после да се смени на национални герои не знам, но е част от плана за обезличаването ни, като народ.
Даже някакво келеме беше написано национална носия - аз нямам такава носия, аз имам народна носия.
Сигурен съм че Левски би ги нарекъл народни юнаци, както е и правилно

 3 
 -: 25 Април 2017, 18:06:49 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
САУДИТСКА АРАБИЯ и правата на човека.
И така някои патриоти, националисти, всичко-знайковци, професори и т.н. фейсбукари се бяха загрижили и притеснили че на Саудитска Арабия се паднало да председателства или да участва в нещо към ООН за правата на човека.
Явно тези хора не са добре запознати за какви права и на какви хора става дума. Та стеняха че това е абсурд и тази страна няма човешки права и подобни.
Не е верно именно Саудитска Арабия е страната защитаваща най-много въпросните "права на човека".
Като начало да обясня за какви права става дума.
На първо място естествено са П******тите и лесбийките.
Всеки знае че в ислямските страни П******тията е нещо нормално, те от малки я практикуват и така да се каже там над 70% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. С една дума исляма е рая за П******тите. При това положение Саудитска Арабия е идеалният защитник на правата на П******тите. Знаем че в исляма един мъж има 4-и жени и може да има и наложници, демек любовници. Сещате се че 1 мъж не може да насити сам 4-теси жени и те като са млади и напращели: гаранция практикуват лесбийство. Та и по тази линия нещата са наред.
В правата на човека влиза и педофилията. В исляма имат по няколко малолетни 10г. а , даже може и 8г. жени, та и тук нашите саудитски юнаци са подходящи за тази работа. Те са в педофилска религия и да защитават педифилите ще им се удаде много добре. Нали са водещи последователи на исляма.
В правата на човека влиза и правата на серийните убийци и на убийците , като цяло. Сетете се за ислямска държава и останалите ислямисти, финансирани от саудитците. Тука не само им защитават правата на серийните убийци, но им осигуряват и условия да убиват и да се развиват.
Много са важни и правата на крадците. В исляма уж им режат ръцете, ама уж. В реалноста най-крадливата вера са исляма. В Сирия окрадоха, къде, каквото можаха и на никой не му отрязаха никаква ръка, не си само-отрязаха ръцете, или бъркам. Султана Ердоган ислямиста и той краде, ама не си отряза ръката, нито някой поиска да му отрежат ръка. Въобще да сте чули някой ислямски проповедник по света да вика че ИДИЛ са окрали Сирия и Ирак и трябва да им се режат ръцете ? Няма и да чуете. А и всеки европеец вече знае че изповядващите исляма са си родени крадци и крадат като за световно. В Харманли даваха как крадат магазините близки до лагера им. Та и тука Саудит Араби ще се справи добре според мене.
Правата на наркоманите. В това исляма е ненадминат, не само произвеждат дрога, ами и от векове се дрогират яката, а и я продават на секаде по света. Отново водещата ислямска страна ще може да защити и правата на тези хора и вярвам ще го направи добре.
Правата на евреите, понеже те имат по-големи права от останалите хора. Е С. Арабия е голям другар на Израел та не се притеснявайте драги загрижени български тъпанари и за това.
И така сега след , като изяснихме нещата вече знаете че всичко е наред че и повече и може да спите спокойни. Правата на човека ще се пазят , даже и човеците ще биват поощрявани в това дето вършат.
За вас от мислителят ГБХ.

 4 
 -: 21 Април 2017, 18:06:25 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
 ТРЯБВАЛИ ДА БЪДАТ НАШИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ -   деградирали и дегенерати ?
Въпроса е доста наболял. Българите масово почитат откровени боклуци , дегенерати от всякакъв вид, уроди и ненормалници за национални герои. Например Джендо Джендов - З. Стоянов който е масон, и сатанист, съответно и предател на родината, предавал я е в ръцете на господарите си сатанисти. Както и доста други сред които и другарят Ботев, в това число слагам и самоубийците. Мнението на този човек ме поттикна да публикувам това "състояние".
___________________ ______________
Валентин Джендов ехееее, че то така никой няма да остане...Масони, сатанисти...терорис ти, алкохолици , комунисти, курвари.... Това ли е важното ?
___________________ _________________
Човека пита това ли е важното ? Е как да не е важно, какъв пример ще се дава да следват на младите поколения ?  Разбирасе че е много важно. Хора попадащи в категорията на дегенератите  и деградиралите не трябва да бъдат национални герои и да се дават за пример.Независимо каквио са направили и за какво са умрели те си остават: деградирали и дегенерати и съответно лош, даже много-лош пример за подръжание. То какво ще излезне : тоя тате, дедо и т.н. е бил курвар и пияница ама и герой и ти следвай примерът му ! Стига бе това разгражда едно общество,разгражда яката и няма шега. Не случайно разни откровени дегенерати ни ги пробутват за герои, целта е да ни сринат, като морал от там и като народ. И май почти успяха с такива герои - толкова, по-надалеко не може да стигнеме, като народ.
За това чистка на имената на героите и деградирали и дегенерати да не бъдат смятани за герои. Така ще го направят и някой откровен П******т или педофил, умрял за родината - национален герой, и ще трябва да следваме примерът му. За такива казвам - по-добре да не е умирал, не му щем подвига и него и отклоненията му. Да си е седял - седяли вкъщи, не да ми се навират в очите.
Ще кажете - то така няма да остане никой - не е верно остават доста и то най-главните, сериозните и важните.
Ето ви двама такива Стефан Караджа и Хаджи Димитър.

 5 
 -: 20 Април 2017, 17:05:56 
Започната от Mishok bg - Последна публикация от Haidut
ПРИДЪРПВАНЕ.
Първата техника, която се учи в борбата, независимо за кой стил става дума.
https://www.youtube.com/watch?v=VRz9MKv1nl8
И 2-ра част.
https://www.youtube.com/watch?v=9qkW-egOKpg

 6 
 -: 19 Април 2017, 18:06:47 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Голям резил!Как можа бе Волене да подпишеш и гарантираш пълен мандат на герб?Ами ако фалират България или вземат че отворят границата на турските орди?Явно това е последното ви присъствие в НС?

 7 
 -: 13 Април 2017, 19:07:27 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
АТАКА Волен Сидеров пред АЛФА ТВ минути след като бе представена управленската програма на ГЕРБ и Обединените патриоти (2017-2021).
................... ................... ...
Боже Господи бъдете сигурни че с тия мутри народа ще ви изгони с камъни и дърве от управлението!!!Лошото е че вече след това управление на което подхлъзнаха Атака тя ще се утече в канала!!!

 8 
 -: 13 Април 2017, 10:10:14 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
КАКВА Е ЦЕЛТА НА ВРАГОВЕТЕ ?
Целта на тия душмани сатанистите е установяване на пълен, абсалютен контрол върху нас българите. Контрол над нашите територии, институции, и най-вече над нашата култура, обичаи над самосъзнаниени и когато това стане - пълно унищожаване.Не случайно американски самолет прелетя ниско над събора в Рожен, нервите на сатанистите не издържаха. Тъкмо мислеха че са победили и ето ви всенароден , масов събор на българщината. Отчасти такъв контрол на сатанинският душмански запад над българите и българщината вече е установен. Единственото, което те не контролират и до днес е нашата история, хайдутското движение, което скоро ще се възроди и православната вяра, както и обичаите ни. За това и все се мъчат да ги подменят и объркат. Мъчат се , ама няма да стане. Та удара в невидимата война в известен смисъл , па и в пряк смисъл ще бъде направо насочен срещу тези наши опори.
За ваше успокоение да ви кажа: никой съвремен шаман, политолог и подобен никога не може да предскаже точното време на процесите на рзвитие или неуспех. Те добре са запланували т какво и къде, ама „кога точно“ не зависи от тях. То зависи от нас.
Какво да се прави, ще попита някой?
Ми всеки родолюбец, колкото и малко да сме : трябва да държи на родното, да има носия или четническа униформа, да има икони, кръст и да почита православната си вера. Имането на ятаган също не вреди !
В крайна сметка във една война почти всичко зависи от началните условия. нашите начални усповия не са никак лоши, само ни карат да мислим че нямаме условия в които да се развиваме. Предците са ни оставили невероятни условия: спомнете си ВМРО, хайдутите ни и т.н. Тези неща само следва да бъдат анализирани подробно и добре и колкото се може по-точно за да се изгради на тях българизма . Така че нека заедно да дерзаем в тази посока и не се занимаваме с глупости и тъпотии.
___________________ ___________________ ___________________ ____
НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ.
Някой тъпанари са ще решили, че ако капитулираме: и приемем всичко което иска от нас запада, може да избегнем войната и пълното ни унищожение.Надяват се тъпанарската господарят от запада да се смили и да ни остави да живеем и дишаме. Не се лъжете, няма да го бъде - ще ни унищожават до последният човек, без милост. А тия дето са решили така - да го решават само за себе си.
Така че нека си държим здраво на БЪЛГАРЩИНАТА и отхвърляме сичко чуждо. Да си завират в задниците идеологиите и останалите им П******тки глупости.
Ако имаме глупостта да се предадем на тяхната култура и влияние, оттук насетне те не може, ами няма и да не се церемонят повече с нас. Направо ще ни смажат. Те сатанистите ще действат възможно най-бързо, стараейки се да не губят време и за изтриването ни от лицето на земята.
___________________ ___________________ ________
ВОЙНАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.
Най-добре е когато противникът не знае, че срещу него се води война, в нашият случай България и българският народ – оставете го да мисли, че спокойно се излежава на плажа, че преуспява, че го чака блестящо бъдеше и т.н. фантасмагории. И тогава той ще бъде , много лошо изненада когато до неговия шезлонг изникне: ядрена ( заради силата на удара)културна , религиозна, финансова, демографска и всякаква друга заплаха, и когато това е почти свършен факт . Така глупаво ние българите проспахме 90-те г. на 20-ти век и даже и сега спиме успани от разни: патриоти, магарешки и т.н. обещаващи ни високи пенсии, заплати и някакъв достоен живот.
И като се събудим с учудване и невярване установяваме че целият ни политически и културен елит е срещу народа и страната ни.
Едно обаче е ясно – това е война срещу нас. В тази война за сега ние нямаме нито армия, нито водачи, нито войници и офицери. Имаме обаче примера на нашите народни юнаци-герои, както и православната вяра. Надявам се на основата на тези примери : да създадем лека-полека нашата армия, водачи, офицери и войници и да противостоим на злото.
Както са го казали някога " СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ" , а днес може да се каже и така:" СВОБОДА, БЪЛГАРЩИНА И ПРАВОСЛАВИЕ ИЛИ СМЕРТЪ", защото без тези неща сме си все едно мъртви.
___________________ ___________________ ___________________ _____________
САМОЗАТВАРЯНЕ-КАПСОЛИРАНЕ-КОНСЕРВИРАНЕ-САМОИЗОЛИРАНЕ.
Това е единствената надежда на българският род да оцелее. Инак просто ще се разтвори в морето на световната ненормалщина и сатанизъм.
___________________ ___________________ ________________
Ао не знаете, зад другарите Хилъри и Обама стоеше най-влиятелната структура в определянето на курса на външната политика на САЩ – Съветът по международни отношения (Counsel on Foreign Relations, CFR). Тази организация откровено говори за нуждата от създаване на Световно правителство. Не става даже дума за някаква конспирация - вече не го и крият. На практика това е щабът на глобализма – Билдербергският клуб или Тристранната комисия, а също така глобалните финансови институции и транснационални корпорации от и до Световната банка – всички се координират именно от CFR. Тръмп ги нарече Блато. На Блатото очевидно това не му хареса. Блатото погълна Тръмп и той се насра.
Методът на действие на CFR е меката сила. CFR не бърза, постепенно подготвя и вече подготвила своята агентура практически във всички страни в света и дава вид, че няма да прави отстъпки. На практика във всички страни външно лоялните на властите, но вътрешно ориентирани към глобализма елити (политически и икономически), които ние наричаме „шеста колона“, са свързани именно с CFR. CFR, които представляват интересите не толкова на Америка, колкото на световната транснационална финансова олигархия.
___________________ ___________________ ________________
Трябва да се знае че става дума за такава световна сила, която никой български протестър, бунтовник или революционер и политикант не може по никакъв начин да победи. На тази сила обаче може да се противостои успешно чрез - самозатваряне, конесервиране, самоизолиране и отричане на всичко западно. Никакво повишаване на пенсии и заплати, на спиране на бежанци и там каквато се сетите политика, може да са полезни в този момент.
За който разбрал - добре, за който не е - да е !!!

 9 
 -: 12 Април 2017, 21:09:52 
Започната от Hatshepsut - Последна публикация от Sоnnenschein
Жените с красивото име Деница празнуват имен ден на днешния ден – 12 април. Честито!В деня, когато християнската църва почита паметта на Свети Василий Изповедник, всички жени с името Деница или Денница празнуват своя имен ден.

Деница е име, които произлиза от народния фолклор и означава Родена по зазоряване. В миналото по-популярната версия на името била Денница, тъй като по този начин е наричана планетата Венера – първата звезда на небесния хоризонт при изгрев и залез слънце.

Никой обаче не може да каже дали е случайност, че жените, които са кръстени на изгрева на Венера, празнуват именния си ден в деня, когато цял свят чества Деня на космонавтиката.

Днес обаче Деница е по-използваната версия на българското име. Освен на 12 април жените с това има празнуват и на 8 ноември, когато се почита Свети Архангел Михаил.


На 12 април православната църква почита и паметта на преподобен Василий изповедник. Той е живял по времето на император Лъв Исаврянин и е предпочел монашеското уединение пред светския живот.

Преподобен Василий се е противопоставял на иконоборчеството и заради факта, че е защитавал светите икони е бил подложен на много мъчения. Въпреки това той е отхвърлял еретическото учение

Прочетено оттук

 10 
 -: 12 Април 2017, 19:07:54 
Започната от La Veuve Esmeralda - Последна публикация от Sоnnenschein
убавицата Хесапов, дето се опита да очерни  "бабето" хeлиоз. Пък "Babeto"  Helios може да се окаже на възраст на щерка й .
хахахаСтраници: [1] 2 3 ... 10

SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.