Вестник АТАКА

30 Април 2017, 17:05:01
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 -: 13 Април 2017, 10:10:14 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
КАКВА Е ЦЕЛТА НА ВРАГОВЕТЕ ?
Целта на тия душмани сатанистите е установяване на пълен, абсалютен контрол върху нас българите. Контрол над нашите територии, институции, и най-вече над нашата култура, обичаи над самосъзнаниени и когато това стане - пълно унищожаване.Не случайно американски самолет прелетя ниско над събора в Рожен, нервите на сатанистите не издържаха. Тъкмо мислеха че са победили и ето ви всенароден , масов събор на българщината. Отчасти такъв контрол на сатанинският душмански запад над българите и българщината вече е установен. Единственото, което те не контролират и до днес е нашата история, хайдутското движение, което скоро ще се възроди и православната вяра, както и обичаите ни. За това и все се мъчат да ги подменят и объркат. Мъчат се , ама няма да стане. Та удара в невидимата война в известен смисъл , па и в пряк смисъл ще бъде направо насочен срещу тези наши опори.
За ваше успокоение да ви кажа: никой съвремен шаман, политолог и подобен никога не може да предскаже точното време на процесите на рзвитие или неуспех. Те добре са запланували т какво и къде, ама „кога точно“ не зависи от тях. То зависи от нас.
Какво да се прави, ще попита някой?
Ми всеки родолюбец, колкото и малко да сме : трябва да държи на родното, да има носия или четническа униформа, да има икони, кръст и да почита православната си вера. Имането на ятаган също не вреди !
В крайна сметка във една война почти всичко зависи от началните условия. нашите начални усповия не са никак лоши, само ни карат да мислим че нямаме условия в които да се развиваме. Предците са ни оставили невероятни условия: спомнете си ВМРО, хайдутите ни и т.н. Тези неща само следва да бъдат анализирани подробно и добре и колкото се може по-точно за да се изгради на тях българизма . Така че нека заедно да дерзаем в тази посока и не се занимаваме с глупости и тъпотии.
___________________ ___________________ ___________________ ____
НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ.
Някой тъпанари са ще решили, че ако капитулираме: и приемем всичко което иска от нас запада, може да избегнем войната и пълното ни унищожение.Надяват се тъпанарската господарят от запада да се смили и да ни остави да живеем и дишаме. Не се лъжете, няма да го бъде - ще ни унищожават до последният човек, без милост. А тия дето са решили така - да го решават само за себе си.
Така че нека си държим здраво на БЪЛГАРЩИНАТА и отхвърляме сичко чуждо. Да си завират в задниците идеологиите и останалите им П******тки глупости.
Ако имаме глупостта да се предадем на тяхната култура и влияние, оттук насетне те не може, ами няма и да не се церемонят повече с нас. Направо ще ни смажат. Те сатанистите ще действат възможно най-бързо, стараейки се да не губят време и за изтриването ни от лицето на земята.
___________________ ___________________ ________
ВОЙНАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.
Най-добре е когато противникът не знае, че срещу него се води война, в нашият случай България и българският народ – оставете го да мисли, че спокойно се излежава на плажа, че преуспява, че го чака блестящо бъдеше и т.н. фантасмагории. И тогава той ще бъде , много лошо изненада когато до неговия шезлонг изникне: ядрена ( заради силата на удара)културна , религиозна, финансова, демографска и всякаква друга заплаха, и когато това е почти свършен факт . Така глупаво ние българите проспахме 90-те г. на 20-ти век и даже и сега спиме успани от разни: патриоти, магарешки и т.н. обещаващи ни високи пенсии, заплати и някакъв достоен живот.
И като се събудим с учудване и невярване установяваме че целият ни политически и културен елит е срещу народа и страната ни.
Едно обаче е ясно – това е война срещу нас. В тази война за сега ние нямаме нито армия, нито водачи, нито войници и офицери. Имаме обаче примера на нашите народни юнаци-герои, както и православната вяра. Надявам се на основата на тези примери : да създадем лека-полека нашата армия, водачи, офицери и войници и да противостоим на злото.
Както са го казали някога " СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ" , а днес може да се каже и така:" СВОБОДА, БЪЛГАРЩИНА И ПРАВОСЛАВИЕ ИЛИ СМЕРТЪ", защото без тези неща сме си все едно мъртви.
___________________ ___________________ ___________________ _____________
САМОЗАТВАРЯНЕ-КАПСОЛИРАНЕ-КОНСЕРВИРАНЕ-САМОИЗОЛИРАНЕ.
Това е единствената надежда на българският род да оцелее. Инак просто ще се разтвори в морето на световната ненормалщина и сатанизъм.
___________________ ___________________ ________________
Ао не знаете, зад другарите Хилъри и Обама стоеше най-влиятелната структура в определянето на курса на външната политика на САЩ – Съветът по международни отношения (Counsel on Foreign Relations, CFR). Тази организация откровено говори за нуждата от създаване на Световно правителство. Не става даже дума за някаква конспирация - вече не го и крият. На практика това е щабът на глобализма – Билдербергският клуб или Тристранната комисия, а също така глобалните финансови институции и транснационални корпорации от и до Световната банка – всички се координират именно от CFR. Тръмп ги нарече Блато. На Блатото очевидно това не му хареса. Блатото погълна Тръмп и той се насра.
Методът на действие на CFR е меката сила. CFR не бърза, постепенно подготвя и вече подготвила своята агентура практически във всички страни в света и дава вид, че няма да прави отстъпки. На практика във всички страни външно лоялните на властите, но вътрешно ориентирани към глобализма елити (политически и икономически), които ние наричаме „шеста колона“, са свързани именно с CFR. CFR, които представляват интересите не толкова на Америка, колкото на световната транснационална финансова олигархия.
___________________ ___________________ ________________
Трябва да се знае че става дума за такава световна сила, която никой български протестър, бунтовник или революционер и политикант не може по никакъв начин да победи. На тази сила обаче може да се противостои успешно чрез - самозатваряне, конесервиране, самоизолиране и отричане на всичко западно. Никакво повишаване на пенсии и заплати, на спиране на бежанци и там каквато се сетите политика, може да са полезни в този момент.
За който разбрал - добре, за който не е - да е !!!

 12 
 -: 12 Април 2017, 21:09:52 
Започната от Hatshepsut - Последна публикация от Sоnnenschein
Жените с красивото име Деница празнуват имен ден на днешния ден – 12 април. Честито!В деня, когато християнската църва почита паметта на Свети Василий Изповедник, всички жени с името Деница или Денница празнуват своя имен ден.

Деница е име, които произлиза от народния фолклор и означава Родена по зазоряване. В миналото по-популярната версия на името била Денница, тъй като по този начин е наричана планетата Венера – първата звезда на небесния хоризонт при изгрев и залез слънце.

Никой обаче не може да каже дали е случайност, че жените, които са кръстени на изгрева на Венера, празнуват именния си ден в деня, когато цял свят чества Деня на космонавтиката.

Днес обаче Деница е по-използваната версия на българското име. Освен на 12 април жените с това има празнуват и на 8 ноември, когато се почита Свети Архангел Михаил.


На 12 април православната църква почита и паметта на преподобен Василий изповедник. Той е живял по времето на император Лъв Исаврянин и е предпочел монашеското уединение пред светския живот.

Преподобен Василий се е противопоставял на иконоборчеството и заради факта, че е защитавал светите икони е бил подложен на много мъчения. Въпреки това той е отхвърлял еретическото учение

Прочетено оттук

 13 
 -: 12 Април 2017, 19:07:54 
Започната от La Veuve Esmeralda - Последна публикация от Sоnnenschein
убавицата Хесапов, дето се опита да очерни  "бабето" хeлиоз. Пък "Babeto"  Helios може да се окаже на възраст на щерка й .
хахаха 14 
 -: 11 Април 2017, 21:09:39 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Ами това е положението не случихме дори на патриоти!

 15 
 -: 09 Април 2017, 22:10:55 
Започната от Cuba Libre - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Тоя негър е по-умен от повечето от вас. :D

https://www.youtube.com/watch?v=JLgyGNzWvEs

 16 
 -: 09 Април 2017, 22:10:59 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Не само ще легнат, ами и бузките ще си разтворят.

Каракачанов преди няколко дни излезнал и по микрофона говори как няма да отстъпят от искането за увеличаване на пенсиите... не се ли усещат колко са жалки?

 17 
 -: 09 Април 2017, 17:05:49 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Обединените патриоти са се отказали от искането си за 300 лв. минимална пенсия! В името на България.

Това каза  в предаването „Лице в лице“ Цветан Цветанов със самодоволна усмивка и допълни, че преговорите за съставяне на правителство вървят отлично и постепенно се приближават всички точки от програмите на двете формации.

Например патриотите вече били убедени, че няма пари и се отказали от искането си за 300 лева минимална пенсия и постепенно увеличение на заплатите. Успяхме да им докажем чрез нашите икономисти и специалисти, че подобна крачка на този етап е невъзможна и те се съгласиха, удари се в гърдите Цвъки.

Още имаме някои проблеми с тях със санирането, но смятаме, че нещата вървят добре и сме оптимисти, че те ще отстъпят от позицията си, защото просто не е правилната.

Засега партньорите ни единствено са против мажоритарната избирателна система, но смятаме, че с течение на времето, когато ГЕРБ предложи цялата си стратегия по мажоритарно гласуване, партньорите ни ще го приемат.

 18 
 -: 09 Април 2017, 17:05:32 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
http://skandalno.net/%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%85%d0%b0-175937/

Патриотите легнаха на ГЕРБ! Забравиха за заплати и пенсии, искат само кокала


 19 
 -: 08 Април 2017, 17:05:55 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
https://www.youtube.com/watch?v=_EBoM7Lf-EY

хахахахаха

на бас, че няма да има пенсия 300 лева, но коалиция ще има

 20 
 -: 05 Април 2017, 17:05:49 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Да ние които гласувахме за Атака и оп станахме за посмешище!Искаме от герб тия народни изедници договор за пълен мандат!!!???Боже тоя наш Сидеров явно е подменен с някой двойник???

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10

SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.