Вестник АТАКА

30 Април 2017, 17:05:53
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 -: 05 Април 2017, 17:05:16 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/volen-siderov-diktaturata-na-borisov-i-cacarov-shte-padne-savsem-skoro.html

Диктатурата на Борисов щяла да падне и да им възмездие. Голям цирк. :)

 22 
 -: 05 Април 2017, 17:05:02 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Сделка на „Патриотичния фронт” с ГЕРБ и ДПС е причината за пореден път да не се признае 17 май за ден на геноцида над българите. Ако бяха приети предложенията на политическа партия „Атака”, на 17 май трябваше да бъде отбелязана паметта на българските мъченици по време на Баташкото клане”, заяви лидерът на партията пред телевизията си. Според него в някои от днешните учебници по история трагичното събитие вече е заличено. Черепите и костите на жертвите още могат да се видят в църквата в Батак, но също така могат да се видят и други изключително гнусни прояви, в които Баташкото клане се отрича, посочи Сидеров. Той припомни, че скандалът за историческите факти е избухнал по времето на Тройната коалиция, когато външен министър бе Ивайло Калфин. „Същият този ехиден човек днес отново е министър. Как става така? Уж Тройната коалиция беше опонент на ГЕРБ. Уж ГЕРБ беше опонент на Тройната коалиция. Е, какво излиза?”, попита Сидеров и добави, че в последните години всички български външни министри водят една и съща колониална политика и когато стане нужда да се защити националното достойнство на България, те блокират или ехидничат като въпросната личност Калфин. „Мъчениците от Баташкото клане бяха канонизирани от българската църква след доста спорове, но все пак накрая победи духът”, заяви националистът. „17 май в крайна сметка не стана ден, на който официално да се покланяме пред паметта на всички жертви на геноцида по време на Османската империя. Българският народ, българската нация е била подложена на геноцид по всички правила на това понятие”, категоричен бе Сидеров. Той обвини лидерите на „Патриотичния фронт” Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, че с точна разценка на гласовете и с двама техни депутати, които се въздържаха, предложението на „Атака” за признаване на геноцида не влезе в дневния ред на парламента. Според Сидеров това е сделка на „Патриотичния фронт” с ГЕРБ, а и с ДПС. „Винаги когато ние от „Атака” вкарваме нещо народополезно, „патриотите” са или „против”, или „въздържали се”, или в някаква сделка със своите господари от ГЕРБ”, поясни Волен Сидеров. „17 май не стана датата, която трябваше вече да отбелязваме като дата на геноцида на българите в Османската империя, защото всички колониални правителства досега са били против това да се случи”, коментира още лидерът на „Атака”.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/politika/volen-siderov-pf-napravi-sdelka-s-gerb-i-dps-sreshchu-genotsida-nad-blgarite_news337330.html


------------------------------
---------------------
Какво стана с това мъжко момче В СИДЕРОВ???

 23 
 -: 05 Април 2017, 07:07:11 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
ГЕРБ потвърди 19' за пенсиите

Няма да има увеличение на пенсиите, заявиха от ГЕРБ за ужас на 1,6 млн.пенсионери. Пари имало само за добавки. Както съобщи 19' във вчерашния си брой, като се позова на участник в преговорите с Патриотите. А после потвърдиха пред Медиапул от ГЕРБ. По време на предизборната надпревара и ГЕРБ като Обединени патриоти цитираше 300 лв. минимална пенсия. "Не просто няма да се случи. Няма да се случи и 200 лева минимална пенсия, защото истината е, че пари няма. Ние говорим за модернизация, да заработи бизнесът. Не можем да дадем всички пари за пенсии", коментираха от ГЕРБ.
Според тях максимумът, който може да се договори, е увеличаване на пенсиите под "форма на някакви добавки", но все още не е уточнено какви да бъдат те.
За да убедят Обединените патриоти, че неизпълнението на това тяхно обещание няма да накърни особено имиджа им, от ГЕРБ изтъкват следния довод: "За нас са гласували повече пенсионери, отколкото за тях. Така че не могат да ни обясняват, че заради този им ангажимент са попаднали във властта".

 24 
 -: 04 Април 2017, 22:10:54 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов


https://www.vbox7.com/play:f5e0fa1c6c

Гледайте каква компания и Волен говорител, със сълзи съм се смял на тази порнография.

 25 
 -: 04 Април 2017, 07:07:05 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Голям резил Атака седем депутата!!!

 26 
 -: 03 Април 2017, 02:02:14 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
А ако бяха се явили самостоятелно като политическа сила нямаше и 4-5 депутата да имат.

Между другото помните ли как Сидеров се пъчеше години на ред как никога нямало атака да се яви в коалцияи, винаги като партия и се подиграваше на другите коалиции? :D

 27 
 -: 02 Април 2017, 18:06:03 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
НЕ МОЖАХ да разбера колко депутати вкара АТАКА В НС???Като гледам списъка не повече от 4-5!Пълен провал и разгром!Сега ще ближат задника на бб и ще ни лъжат!

 28 
 -: 29 Март 2017, 20:08:12 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
НАРОДА ЛИ Е ВИНОВЕН ?
Много хора взеха да обвиняват народа ей така с лека ръка и уста.
Появиха се дежурнните " прост народ -слаба държава" и всякакви от този вид. И като им кажеш нещ и и веднага скачат "той народа , ако беше наред, нямаше да ни е такава държавата" и подобни. Чакайте бе, ами вие не сте ли от този народ, кой ви назначи да критикувате и съдите бе? Кой ви даде тия права а ? Сами ли си ги дадохте а? А лекарствата дадохте ли си сами, или трябва да идете на лекар бе ?
За да съдите народа: трябва добре да го познавате, да познавате ситуациятя в света и страната и т.н. и т.н. още много-много неща. Така само защото на някой си нещо не му харесало и да съди целият народ не става.
Значи от мои наблюдения мога да кажа че народа за сега е доста добре и морално и умствено. Да-да-да, винаги има боклуци, които да ми дадете за пример, ама то няма стадо без мърша. Освен това в сравнение с другите народи по света, сме много-много добре - за сега обаче.
Да страната не върви и на тези избори дрън-дрън и т.н. пак ГЕРБ. А давате ли си сметка че това не зависи от народа ни а ? От запада са ни определили за унищожаване - изличаване от тази земя, а тия на запад са силни и могъщи и няма как народа ни излязъл-недоизлязъл от комунизма да окаже , каквато и да е съпротива на този етап. Освен това хората биват обработвани със специлано научно разработени манипулативни техни. Нема как обикновен човек да знае за тези техники, да може да им противостои и да ги избягва. Даже мога да кажа че у нас и сред нашият народ има доста голям % хора усещащи за какво става дума. Колкото до изборните резултати - ми хората избраха най-малкото зло, ама тия 30% от които 18-20 само са българи, другото е цигани и турци. Останалите българи постъпиха умно и не гласуваха. Нима има друга партия и политик,освен ГЕРБ и Бойко, които на тези избори да бяха възможност за решение на проблемите ни ? Не мисля, ако има : покажете ми ги да ги видя. На тия кандидатите нема да си губя времето да им изброявам ненормалните изцепки и прояви. За съжаление трябва да кажа че Бойко сравнение с тях е цвете за мирисане.
А колкото до народа не може: така отведнъж да се организира и осъзнае, трябва му време и то поне 10-20г. иначе няма да стане, така отведнъж с революция , бунт и подобни. Не се надявайте хората масово ей така чрез чудо да прогледнат, да се отрганизират и да започнат да си оправят страната. А изборите бяха без избор. Олигархията нагласи така нещата, че всички кандидати да изместят Бойко да са по-голями боклуци и ненормалници от него. Иначе немаше да ги допуснат , никога до избори.
А на съдещите целият ни народ че сме боклуци, прости и т.н. ще кажа: бе я си е**е майката ненормална шантава бе !!!

 29 
 -: 29 Март 2017, 06:06:56 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Странна работа гледам анонса по нова тая сутрин че ключат за правителството бил в ръцете на симеонов и каракатчанов?
Сидеров вече дори и не го съобщават и броят?
Да не би Атака да няма вече депутати?

 30 
 -: 27 Март 2017, 14:02:51 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
 ЗАПОЧНАЛО СЕ Е НЯКОГА С ОТСТЪПЛЕНИЕТО ОТ ПРАВОСЛАВНАТА ВЕРА.
 Да така падаме под турско робство, заради отстъпление от вярата. Византия полудява и се сатанизира, и след нея и целият Балкански полу-остров. България също извратеният цар Иван-Александър си зема на местото на жена си еврейската Сара-Теодора и от този незаконен и извратен брак се ражда синът им Иван-Шишмамн, който не е ставал за нищо. Царството се разделя и накрая  - ТУРСКО РОБСТВО.
 Тамън народа след 500г. се смирява и тръгва по правият път и айде революционерите , които са под масонско влияние донасят отново отстъпление от вярата и новото масонско робство, заменило турското. След това комунистическото, и сега отново масоно-сатанинското.
Няма да стане да се освободиме с бунтове и революции, само няколко още глупака с психични отклонения ще се самозапалят и нищо. Освобождението започва с православна вера, смиряване пред Бога, молитва и пост. Останалото е мижи да те лажем. То не случайно революционерите, като им се зададат няколко прости въпроса и блокират и не знаят, какво да кажат.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10

SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.