Вестник АТАКА

30 Април 2017, 17:05:10
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: 04 Януари 2017, 20:08:05 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
 ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ ИСКА - НЕ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ .
 На тия дето ви обясняват, как, като гласувате за тях страната ще се оправи не им вервайте. Няма да се оправи, нали и досега управлявалите говореха и обещаваха същото.
 На тия дето ви викат да оправите нещата с бунт, революция, преврат и убийства пак не вярвайте. На местото на тия дето свалите ще дойдат само по-зли и лоши.
Проблемът не са политиците, защото тях народа ги избира не друг. Проблема е народа. От времето на освобождението от турското приятелско"мирно" съжителство и "присъствие" и отсъствие народа ни умишлено е развалян и покварявам от масоно-сатанистите и комунистите. Особено силно бяхме отровени през комунизма. Да имаше материални блага и т.н. ама имаше и духовна отрова на килограм. На практика хората се развалиха и нямаме елит. С;лед освобождението тези които трябваше да са елита бяха потискани, гонени и затваряни по затворите като Капитан Петко например и така и останахме без елит. Именно липсата на елит способен да каже на запада - бе я си е*** мамата и не ни мамете и т.н. да им се издърви е голямата ни неприятност. Без създаване на такъв елит е невъзможно да се промени, каквото и да е. Не избори не революции и въстания да се печелят и вдигат : ще става само по-зле не и да има оправия.
Да ама за създаването на елит се изисква време, а секи иска сега и веднага да ви оправи и да оправи най-вече себе си и ви лъжат че няма време и край до година - две и е свършено, ако не го издигнете или последвате в конспирацията му.
Аз пък ви казвам -  време има ! Има поне още 50г. а може и повече , което време е напълно достатъчно и за "възраждане" и за оправяне. Само едно възраждане може да създаде и излъчи елит, но да е истинско възраждане в българщината и православието, а не като западното възраждане-ренесанс в П******тията и ненормалното.
Времето за едно възраждане е около 10г. Аз лично смятам че може да се вярва само на хора решили да отдадат толкова години от живота си за осъществяването на това възраждане и организирането същевременно на основата на "БЪЛГАРЩИНАТА" и православната вяра. Тия дето не искат да отдадат толкова и повече, ако се наложи време, те не са истински родолюбци, те са интересчии, търсещи облаги. За това не търсете спасение в гласуването и бунтове и протести, а в културното самовъзраждане на българското у вас самите напред и после и в другите. Едва след едно такова нещо народът ни ще може да се сдобие с достоен елит способен да казва не и да държи на народа си , а не да се покланя на всеки ненормален чужденец независимо дали е от изтока или запада.
Та ето че ви го казах и обясних, да няма да разберете понеже няма да ви е изгодно и 10-15 или 20г. са много време, ама изгодно ли ще ви е за вечни времена да ви правят на помияри и тъпанари а ?

 92 
 -: 04 Януари 2017, 19:07:52 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
НЕО-ЛИБЕРАЛНИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ и РОДОЛЮБИЕ.
 Да за съжаление в България повечето националисти и родолюбци  са нео-либерали с такива модерни и П******тки виждания.
Колкото и да им обяснявам че това не е нормално и не се съчетава с народното, националното и консервативното, все не разбират и не разбират.Медиите така са ги отровили че мозъците им са се размекнали.
На практика обаче не става дума за националисти или родолюбци, а за нео-либерали желаещи просто да живеят малко по-добър живот. Тука обаче по-добър живот е относително понятие. Кое е доброто : пълна къща с деца или пълна банкова сметка ? Въпрос на гледна точка. БЪлгаризма обаче със своята консервативност води и до двете в повечето случаи, ама върви им обяснявай на телевизионните последователи
Например лидерът на **** си е даже с П******тки виждания има и такива П******тки голи снимки, не е женен за жена си, а е и цели 27г. по -дърт от нея : все неща несъвместими с национализма, който е и консерватизъм , но не спира да твърди че е националист, просто ползва думата за политическа реализация. Че е измамник показват и 10-те г. откакто е в парламента, време за което не направи нищо, даже нищо и половина. Според мене е и ненормален либерал: измисля, пише и внася и досажда на всички със законо-проекти за които знае че няма да бъдат приети. Това е като , както викаха някога за лудите - пълнели каци без дъно за успокояване. И *** и **** така със законопроектите на *****.
 Ами сдружение Родопски Хайдути, тия направо се насраха за курбам -байрам поднесоха поздравите си за българските ислямисти-мюсюлмани, наследниците на убийците от Батак, на тия същите дето искат да станем част от Турция. Това никак не е нормално и звучи доста крайно нео-либерално. Те скоро ще започнат да се борят и за правата на ислямистите в Сирия, както са я подкарали. Баси родолюбието с полъх на гнусен П******тки ислям.
Друго едно сдружение ХАЙДУТИ пък направиха филм или по-точно участваха с небивала гордост във филм за разбойничката , курва и ненормалница Румена воевода. Дори тази да е била нормална и истинска хайдутка, то има поне 10 хайдутина с велики дела, истории и минало за които първо трябва да се направи филм и после за тази лудата Румена. Ама явно нео-либерализма им е отровил мозъците и са решили да прославят жените хайдутки, та видите ли и те са равни на мъжете в хайдутството. Сега вероятно издирват някой негър воевода: да направят филм и за него , та да не ги обвиняват в расизъм. Филма ше се казва " Негро Воеводата".
Има и едни традиция, там е направо страшно, и всеки който не е нео-либерал и антихрист бива изгонван веднага от редиците им.
Подобни бяха и героите от БНС и Расате, както са и тия от т.н. "Национална Съпротива".
 Има и още много такива примери, които ме мързи да дам сега. Темата обаче е за това да се знае че няма и нема да има националисти и родолюбци , които да са с нео-либерални виждания, просто едното не съответства на другото. Родолюбеца и националиста са консервативни с вяра в Бога, а не с общочовешки морал и подобни хуманни гнусотии. Така че помислете върху себе си и какви да се определите, а не да тъпеете и да досаждате. особено жените да се осъзнаят: вие не сте хайдутки, не сте воеводки, вие обаче можете да сте велики майки на хайдути, воеводи и четници, можете да сте съпруги на такива и без да следвате телевизора с глупостите му може да имате своето достойно место в обществото и българското семейство. Не като сега да сте достойни само в поклонението на дявола, със грозни сламени коси, тъпанарски изказвания и виждания и живот на к**и.

 93 
 -: 03 Януари 2017, 20:08:35 
Започната от IZTOK - Последна публикация от 2O12
 От Педер**т патриот не става, запомни го. .Лайньо номер 1, излагаш нацията ни в Европа, това си ти.

 94 
 -: 30 Декември 2016, 17:05:25 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Какво става с тв Алфа бе хора?Предавания няма само стари повторения?Явно всичко живо уж Атакист е избягало?

 95 
 -: 29 Декември 2016, 19:07:15 
Започната от МИШОК@ - Последна публикация от Haidut
БЕ КАКЪФ ИМ Е ПРОБЛЕМА С МОНГОЛСКИЯТ НИ ПРОИЗХОД А ?
Да някога нашите предци пра-българите са били едно от монголските племена и какво лошо има в това ? Не разбирам ! Че е така е повече от видно и никакви ДНК, или МНК анализи не могат да скрият очевадното . Такова племе са и татарите, турците, черкезите, печенегите и куманите, които са станали част от българският народ и мисля и хазарите. Да не приличаме на съвременните монголи, ама и останалите дето изредих без хазарите останали на територията на Афганистан не приличат. Българите в татаристан дето са смес от монголи и пра-българи също не приличат на монголоиди. Да , ама си има характерни черти, които са останали и не могат да се скрият. За доста известни някога българи , някога се е твърдяло че са типични монголоиди и наистина са изглеждали така, а това е можеби външността на средностатистически ят българин. Ние сме поели по свой път на политика и култура и няма нищо чудно че сме напълно различни от татари, турци, черкези и хазари и монголи след като и религията ни е различна, и сме се смесили със славяни и други. То тия повечето са ислямисти, а това е гадна сатанинска  религия и е нормално и те да са станали гадни и сатанизирани. След 1989г. обаче медиите започнаха да лансират теории и тезиси че сме всякакви други, но не и монголи. Да същите медии, които работят срещу България и носят само зло дадоха трибуна на разни ненормални че сме индийци, перси, афганистанци, а сега и траки, както и извънземни да не забравя. Ми ако медиите, които лъжат викат така, то аз мисля обратното, тоест ние сме монголи.
Та на мене никак не ми се иска да съм:
- индиец, та това са си цигани бе, диви, глупави, ограничени и много мръсни и прости бе, който си да е аз сам си монголоид.
- перси баси мамата , ма немаме нищо общо с тях, а и не разбирам тия с какво са по-добри от монголите, последните са много по-велики. Не ща да съм перс.
- Афганистанци, ае стига бе тия са ненормални бе, който се мисли за такъв да си отива там, може да има и наследствени пещери и камъни. Само да си земе вазелин така за секи случай ха-ха.
- Кюрди, баси вие знаете ли тия какви гадини са бе, турците с мед да ги маеш сравнение с кюрдите. Ей са ше откриват Кюрдистан та кандитатите да заминават там. Пак им давам съвет за вазелин.
- Траки, а не не искам да съм ненормален хомо-сексуалист, каквито са били тия, не не не и пак не и благодаря.
- извънземни, да има ги в Карлуково техните потомци.
Обаче забележете който не се смята за това дето му казват, от БТВ-то веднага бива наречен предател, обиждал българите, враг на народа и т.н.
 Защо ли не искам БТВ и НТ да ме определят какъв съм а ? Теорията за монголският ни произход не е съветска другари мекерета на нео-либерализма, а западна, ако не знаете и съществува от преди да има СССР.
Един въпрос към подръжниците че сме от НЛО, траки и т.н. и враговете на тезата за монголският ни произход: бе вие какво лошо и обидно виждате в това да сме монголско племе а ?
Я ни вижте танците, песните и външният вид бе, от това по-голямо доказателство за монголският ни произход има ли.
Аобичаите ни са православни, тия суеверия дето ви ги представят за древно български са възникнали по времето на турското робство и не са били възприети от народа, само разни леки жени ненормални бабички и дегенерати на шега са ги смятали за обичаи. Направиха ги уж типично български обичаи комунистите след 1944г. ама се знае че това е измама.
Та от древната предхристиянска култура на която се базират някои не е останало нищо бе, ама ич нищо.
Те ви те мене, с монголски черти, леко криви крака, като на наследник на конен народ и даже и кожата ми е бяла, като на бивш монголоид смесен със славяни и печенеги - шопите. Който може - моля нека ме опровергае !

 96 
 -: 23 Декември 2016, 02:02:26 
Започната от Sturmmann Батбаянов - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Егати форума и мненията! :D Ако дойде някой нов и прочете какви неща пишем ще изпадне в културен шок и ще се чуди къде е попаднал! :)

Общо взето хубави времена бяха.

 97 
 -: 23 Декември 2016, 02:02:47 
Започната от helios - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Сидеров омеква, може скоро да стане десен либераст.

 98 
 -: 23 Декември 2016, 02:02:33 
Започната от данчо - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Тоя Симеонов и ПФ като цяло са егати смешките. Първо подкрепят ГЕРБ, сега РБ, това дори не е смешно, направо си е трагично. Ако това е патриотизъм да ти еба и патриотизма.

 99 
 -: 23 Декември 2016, 02:02:44 
Започната от Cuba Libre - Последна публикация от Sturmmann Батбаянов
Иванка Тръмп се омъжила за евреин и приела юдаизма, егати шматката, иначе е страшна красавица.

 100 
 -: 22 Декември 2016, 19:07:33 
Започната от данчо - Последна публикация от данчо
Тоя симеонов взе много здраво да се цепи гледах как подкрепя това нищо плевнята и ако продължаваме да го траем ми се струва че накрая никой няма да гласува за Атака?Чудя се защо Сидеров така им мълчи???

Страници: 1 ... 8 9 [10]

SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.