Вестник АТАКА

27 Април 2017, 10:10:16
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Краят на западната цивилизация и култура !!!  (Прочетена 21720 пъти)

Haidut

  • Коментатор
  • ***
  • Популярност: -162
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 552
Re: Краят на западната цивилизация и култура !!!
« Отговор #120 -: 10 Април 2016, 18:06:00 »

И наистина, реалност над реалностите е, че нихилизмът и анархизмът са логичен завършек на европейската  култура, неизбежна завършена форма на европейския хуманизъм и релативизъм, които всъщност са едно поклонение на греховността и ненормалното. Хуманизмът или сатанизма, както са го наричали някога : неизбежно се изменя в атеизъм,, П******тия, педофилия, уриномания и всякакви ненормалности, които е и истинската му същност: преминава през национал-социализъм, фашизъм, социализъм и обикновен   анархизмът и завършва с нихилизъм и самоотречение и антихристиянство. Ако някой днес е атеист, знай, че ако е последователен, утре ще бъде анархист, а вдругиден нихилист и накрая обикновен сатанист. А ако някой е нихилист, знай, че е стигнал до там от хуманизма през атеизма и останалите западни идеологии.
Какво остава от човека, когато душата се извади от тялото му? Труп. Какво от Европа, когато от нейното тяло се извади Бога? Труп. Когато са извадили Бога от вселената нима не е станала труп? Какво е човек, който отрича душата в себе си? Нищо друго, освен униформена глина, ходещ ковчег от глина. Резултатът е поразителен: влюбен в предметитеи греховността. Европейският човек най-накрая и сам е станал предмет в ръцете на дявола и сатанистите. Личността е обезценена и унищожена, останал е човек-предмет да некажа обикновено редко л**о. Няма го целият, безсмъртният, боголик човек, а само отломъци, телесната черупка на човека, от която е изгонен безсмъртният дух. Наистина, черупката е изгладена, полирана, но въпреки всичко е черупка. Европейската култура е лишила човека от душа, овеществила го е и го е механизирала.За сметка на това особено напоследък западната култура е наситена с ненормалност и сатанизъм. Тя е като чудовищна машина, която поглъща хора и души за да  ги преработва в предметии обикновенни фекалии. Финалът е затрогващо тъжен и потресаващо трагичен – човекът става бездушен предмет сред бездушни предмети,обзет от постоянна мания за страх от всичко и всички.Една драскотина е в състояние да ги накара да изпаднат в отчаяние и да се мислят за осакатени
п.п.: Към кого предпочитате да се "интегрирате" западащи европейци...?! Към Залеза на Запада или към Христовата Зора ?! Вие избирате как да завършите живота си - като гниещ труп или като БЕЗСМЪРТНА ДУША ! Имайте на пред вид че европейската култура е и при руснаците.
Активен
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.