Вестник АТАКА

23 Септември 2017, 10:10:21
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Лабораторията  (Прочетена 763 пъти)

Българска фаланга

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -280
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1719
Лабораторията
« -: 20 Април 2012, 22:10:27 »

Тъй като доста пъти за щяло и нещяло нелегалът споменава Лабораторията, потрудих се да потърся малко повече информация за нея. Ето я сводката от разузнаването. Тя обяснява доста неща - и никнейма му "Нелегален", и поведението, и сексуалната му ориентация и пр., и пр.
Нарича се "Лабораторни хроники".
Активен

ioanivan

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -24
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 581
 • За ходещите мъртъвци земята отсега е тяхна !
Re: Лабораторията
« Отговор #1 -: 06 Февруари 2014, 21:09:27 »

Ако си уцелил, "светлина в тунела" за нелегален ще да е това:

"Несъмнено е трудно обективното описание на ужасите, на които са били подложени робите на проект Монарх. Изключителното насилие, сексуалните извращения, психичните изтезания и садистичните игри, наложени върху жертвите от „видни учени“ и правителствени лица от висок ранг доказват съществуването на истинската „Тъмна страна“. Въпреки разкритията, документите и слуховете, голяма част от населението не обръща внимание, отхвърля или отбягва този въпрос, защото е „твърде тежък“. Повече от 15 милиона американци са били програмирани чрез травмиране от 1947 г. насам и ЦРУ публично призна собствените си проекти за контрол над съзнанието през 1970 г. Филми като „Манджурският кандидат“ с Дензъл Уошингтън (гледайте го ако не сте или оригинала преди него с Франк Синатра) директно се отнасят към проблема, описвайки дори истински техники като електрошок, използването на активиращи спусъци и поставянето на микрочип. Огромен процент от публичните фигури, които виждаме по телевизията и на кино са програмирани роби. Личности като Кенди Джоунс, Силия Имри и Сирхан-Сирхан са регистрирани като такива и разкриха спомените си от програмирането... и въпреки това, широката общественост твърди, че това „не може да съществува“.

Изследванията и инвестициите в проект Монарх не се отнасят само за програмиране на роби. Много от техниките на програмиране, усъвършенствани в тези експерименти са прилагани върху масите чрез масмедиите за неспецифично програмиране. Ежедневни новини, филми, музика, видеоклипове, реклами и телевизионни предавания са измислени с помощта на най-развитата база данни за човешкото поведение, събирана някога. Голяма част от това произтича от програмирането ставащо в проект Монарх." (http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html)

и това:

"Нацисти. ЦРУ и Проекта Кламер.Робски труд използван в ракетните заводи на Werner Von Braun. Човешки изработени летящи чинии от Втората Световна Война. Тайните оръжия на Хитлер. Jack Parsons, Aleister Crowley и ракетните системи JATO. Окултни имена за космическите совалки.Как НАСА фалшифицира снимките от Аполо на Луната.НЛО-та в Америка. Днешната MJ12 и Проекта Манхатън.Тайното правителство. 33 рангов Луцифериански контрол над НАСА. Масонския Флаг на Луната .Претенция за Лунната повърхност като територия на Международното фримасонство. Агресивни извънземни. Защо не се върнахме на Луната? Астронавти и извънземните. Космически Змии и Създания в горната атмосфера. Странни апарати филмирани близо до руската космическа станиция МИР. Сферични НЛО. Сибирската извънземна инсталация. Извънземни отвличания в Русия. Набиране на технология от чиниите в Розуел. Програмата “Mеждузвездни Войни”. Ядрения кошмар на НАСА, Плюс още.... " (http://www.xnetbg.com/new/40/97/460)
Активен
Христос възкръсна от мъртвите,
със смъртта Си - смъртта разруши
и на седящите в гробовете
- живот дарува.
Къде ти е Смърте, жилото и къде ти е Аде, победата ?!

Heлегалeн

 • Новобранец
 • *
 • Популярност: 40
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 84
 • Everyone Smiles...
Re: Лабораторията
« Отговор #2 -: 06 Февруари 2014, 23:11:29 »

Тъй като доста пъти за щяло и нещяло нелегалът споменава Лабораторията, потрудих се да потърся малко повече информация за нея. Ето я сводката от разузнаването. Тя обяснява доста неща - и никнейма му "Нелегален", и поведението, и сексуалната му ориентация и пр., и пр.
Нарича се "Лабораторни хроники".

Явно азиатката, с която си гугукате, нещо е дала фира, а самозадоволяването води неминуемо до отваряне на подобни теми. Язък за мАжете в България.
Активен
"Vision is the art of seeing what is invisible to others."
/ Jonathan Swift/
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.