Вестник АТАКА

30 Април 2017, 17:05:47
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Някои страни на нацизма или за Магда и Винифред.  (Прочетена 7467 пъти)

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -163
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 553
Re: Някои страни на нацизма или за Магда и Винифред.
« Отговор #30 -: 04 Февруари 2016, 18:06:34 »

 КАК ХИТЛЕР И НАЦИСТИТЕ БЯХА ОПРОВЕРГАНИ ОТ РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА.
Според тях арийците са немците, скандинавците и някакви подобни и са забележете някакви свръх-хора със специални качества и ала-бала глупости на търкалета.
Пак според нацистите и другаря Хитлер : славяните са некакви под-човеци, утрепки и т.н. ала-бала небивалици.
То че не е така се разбра и пред Москва и пред Сталинград и Ленинград и с края на войната. Обаче тогава САЩ помогнали на СССР и ала-бала , не било така.
Обаче ето са сме 21 век и дойдоха бежанците-емигранти-цигани от цел свет и в арийска Европа си правят, каквото си искат. Зема си нещо от магазина и си излиза без да плати, за да опровергаят Хитлер и нацизма даже изнасилиха 100-ци жени в Кьолн за нова година, нещо, като подарък. Странното е че мажете арийци не реагират по никакъв начин на тези орди, седят си, траят си и сигурно пак ще гласуват за Меркел. Според мене това им харесва. Е някакви нео-нацисти набиха някакви емигранти за отмъщение и пратиха 2-3-ма в болница. Явно висшата арийска раса така реагира, толкова може, това са и възможностите.
Какво стана обаче в Русия, като им върнаха малко от тези емигранто-бежанци-циганьори от цял свят? Как реагираха под-човеците, нисшите руснаци ? То по този начин се реагира даже и у нас, макар че при нас емигранто-циганьорите даже и не опитаха подобни изстъпления - явно са ни признали за по-висши арийци от арийците, щом там го правят, а при нас не го и мислят.
Та в Русия същите тези маймуни опитаха да не плащат в магазините и да задяват жените на под-човеците, забележете не да ги насилват. И резултата беше следният : гражданите без даже да се организират ги подпукаха, спукаха ги от бой, пратиха 8 в болница, а полицията, като дойде наби още един куп и те заедно заявиха че искат си се връщат от където са. В Коьлн единственият защитник на жените арийки не беше някой голям рус ариец с нео-нацистка униформа, а един славянин хърватин. Та кажете са кои са висшата раса: тия на които им изнасилиха жените пред очите или тия дето веднага пратиха ненормалните ислямисти в болница и ги набиха подобаващо а ?
Нещо теорията на Хитлер тука зе да куца нали, нещо не се връзва и това е реалността. Или пак американци помагаха на руснаците и пречеха на немците да си защитят жените а. Бе народ дето оставя да му насилват жените на мене не ми изглежда особено висш, даже ми мяза на доста нисш.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -163
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 553
Re: Някои страни на нацизма или за Магда и Винифред.
« Отговор #31 -: 05 Февруари 2016, 13:01:49 »

ПОДАРЪКЪТ ЗА НОВАТА 2016г. НА ХИТЛЕР И НАЦИСТИТЕ ЗА НЕМСКИЯТ НАРОД !
Да подарък имаше за сички немци и беше масово унижение и насилване на жените , децата и мъжете им от ислямистите.
Предполага се им е харесало, защото нямаше никакви последствия.
Как добре съм го казал само. а ? Това е реалността.Разбирам че се прехласват още по филмовите образи с красивия и дисциплинирани немски войник( това си е малко П******тко обаче) от времето на третия райх.Но сега е много-много различно ! Немеца благодарение именно на този 3-ти райх, а не на друго е пълен дебил, дегенерат и нисша раса .Освен дисциплината, ама и тя се дължи повече на злоба и клеветене на другите : нищо друго не им е останало, то и какво ли мое да им остане от нацизма, който смаза националната им култура ? А останала им е гордостта, окултизма и ненормалността - основните качества на тази луда идеология.Къде бяха на нова година и след това, а и сега къде са нео-нацистите, бръснатите глави, скинарите и подобните да опердашат с веригите си тази ислямска сган.НЯМА ГИ! Страх ги е - само вдигат шум и се правят на велики, ама са нищо и половина.Това не е като да позираш намръщен и окичен със железа пред фотообектива.Не е като да се наливаш с бира и после да препикаеш някой руски паметник.Не е и като да плюеш по християнството и да ходиш на блек метъл концерти и да си татуираш някакви глупости и да разчиташ че света ше се насере от страх пред татусите ти.А и немеца е вече доста деградирал- благодарение на същият този нацизъм.Гей паради , секс домове със животни, сменят си жените, даже немат и жени.Хайде да спрем до тука че ми се доповръща.Това по времето на Хитлер го е нямало, ама е било планирано да стане, за това и интернационалните банки го въздигнаха лудият художник.Времената са други вече благодарение на нацизма, а немеца също е омекнала китка пак благодарение на нацизма. Ама вие спасявайте България с нацизъм и снинарство, та да изнасилват утре и нашите жени, деца и маже.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -163
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 553

Мишок Димитров
HITLER - ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ИЗРАЕЛ И ЕВРЕИТЕ. Ако не беше той уж да ги преследва, тези и до сега нямаше да имат своя държава. Освен това позволявайки, забележете на самите еврейски старейшини да пратят в конц-лагер неудобните евреи анти-ционисти той им прави едновременно две услуги: помага им да избият антиционистаката опозиция сред евреите и им дава повод да искат репарации и до днес от германия за избити евреи. Трябва да се отбележи че много от уж убитите са си били живи и здрави в Израел след войната. Отделно Хитлер заменя чистият немски национализъм с някакви нацистки простотии и на практика унищожава немската имунна система. Резултата е : днешните немци и немкини се перат яко са секи негър и пият урина за здраве. Това е великият ви Хитлер.
Активен

Sturmmann Батбаянов

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -1276
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2080

Хитлер е велик, а ти си МИШОК.
Активен
Капитализъм = диктатура на капитала
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.