Вестник АТАКА

27 Април 2017, 19:07:19
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Български национализъм - материали  (Прочетена 14230 пъти)

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #150 -: 03 Март 2017, 18:06:52 »

Напоследък се по-рядко си правя труда да се занимавам с политика и полит измамници, защото са много и нямат край, ама за този не се сдържах.
Моите коментари ще са с главните букви, освен това част от глупостите му ще ги изтрия да не става много дълго писанието ми.
___________________ __________________
доц. д-р Минчо Христов

    Ревизия на всички големи приватизационни и концесионни сделки започвайки с Енергоразпределител ните дружества, златните концесии, БТК, Софийска вода. Защита на потребителите от необосновано завишените цени на монополистите. Сурови мерки срещу спекулантите.Закон против спекулата и наказателна отговорност за картел. ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ АКО ТОВА СТАНЕ НЯМА ДА ИМА ИЗОЛАЦИЯ, ВЪНШНА НАМЕСА И ОКУПАЦИЯ, ОСВЕН ТОВА ТАЗИ ПАРТИЙКА ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ НИКОГА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ЗА ДА НАЛОЖИ ТЕЗИ НЕЩА - ТОЕСТ ЛЪЖАТ И ТО ЛЪЖАТ НАГЛО, ОБЕЩАВАЙКИ НЕЩА КОИТО НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ.
    Спиране на бежанския поток и незабавно премахване на постановление 208 на Министерски съвет за разполагане на бежанци на територията на България. -
И ЩЕ ПОСЛЕДВА ПЪЛНО БЛОКИРАНЕ ОТ СТРАНА НА ЕС НА БЪЛГАРИЯ. ОСВЕН ТОВА ДА СЕ СПРЕ ЦЕЛИЯТ БЕЖАНСКИ ПОТОК НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДОРИ ЗА СТРАНА , КАТО САЩ, КАМО ЛИ ЗА НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ - ПАК ЛЪЖА И ЛЪЖЕНЕ.
    Проверка на имуществото на всички висши политици – министри, депутати и магистрати и отнемане на всички незаконно придобити имоти, включително тези на г-н Симеон Кобурготски и неговата фамилия.
ТУКА СЕ ОПИТАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ. АКО ПРОВЕРЯТ МАГИСТРАТИТЕ И СЪДИИТЕ, ТО КОЙ ЩЕ ИМ ПОДПИШЕ ЗАПОВЕДИТЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ОСТАНАЛИТЕ А ? ИЛИ САМИ ЩЕ СЕ САМОУПЪЛНОМОЩЯВАТ ? МИ ТО ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО БЕ ХОРА!

    Незабавно преизчисление на пенсиите, като коефицента за прослужено време бъде увеличен от 1,1 на 1.5 процента. Ежегодна актуализация на пенсиите с коефициента на инфлацията.
АМА НЕ КАЗВАТ ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИТЕ В ЕДНА СТРАНА С НЕРАБОТЕЩА ОТ ГОДИНИ ИКОНОМИКА. ДА НЕ БИ ДА ИМАТ НЯКАКВА ТАЙНА БАНКА И ДА ДАВАТ ОТ НЕЯ ПАРИ ? пАК ЛЪЖА.
    Премахване на таксата за посещение при лекар и доплащането в болниците. Според конституцията държавата трябва да осигури безплатни медицински грижи.
И КАТО ЗАТВОРЯТ ФАЛИРАЛИТЕ БОЛНИЦИ, КЪДЕ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАТ ХОРАТА А ? пАК СЕ ГОВОРЯТ НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.
    Референдуми по всички важни въпроси, възможност за отзоваване на народни преставители, отпадане на депутатския имунитет и въвеждане на мажоритарна избирателна система.
ОППАА ИЗПЛЮХА КАМЪЧЕТО МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА, ДА МОЖЕ МАФИЯТА ДА НАЗНАЧАВА НАПРАВО МАФИОЗИ , А НЕ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА - СЕТЕТЕ СЕ САМИ ЗА КОГО РАБОТЯТ ТЕЗИ ПИШМАН ПАТРИОТИ
Намаляване броя на българските депутати наполовина.
ПОРЕДНИЯТ ЛЪЖЛИВ ПОПУЛИЗЪМ И НА ПОЛОВИНА И НА 5 ПОЛОВИНИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ДЕПУТАТИТЕ, ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
    Наказателна отговорност за решения, които се взимат от колективни органи.
 ТОВА КАК ЩЕ СТАНЕ НЕ Е НИКАК ЯСНО , А  Е И ДОСТА МЪТНО.
Ако правителство, парламент, общински съвет или съдебен състав вземат престъпно решение, те трябва да бъдат третирани, като организирана престъпна група и да носят завишена наказателна отговорност.
ТУКА НАВЛЕЗНАХА В СФЕРАТА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА. НАЛИ НЕ ВЯРВАТЕ ЧЕ СЪДИИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЪДЯТ ДРУГИ СЪДИИ А ?

    Намаляване на държавната субсидия за политическите партии в парламента до 0лв. Пренасочване на тези десетки милиони левове годишно за здравеопазване.
ОППА Е ТАКА СЕ СЪЗДАВА КОРУПЦИЯТА, ТАЗИ СУБСИДИЯ МАКАР И НЕ ГОЛЯМА ДАВА НЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ НА НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА Е НЕЗАВИСИМА, БЕЗ ТАКАВА СУБСИДИЯ , НЯМА ДА ОСТАНЕ НИКАКВА НЕЗАВИСИМОСТ ИЛИ ДАЖЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТАКАВА. ТОГАВА ПАРТИИТЕ ОФИЦИАЛНО ЩЕ СЕ ОБЯВЯТ ЗА КРАЙНО ЗАВИСИМИ - АБЕ ТЕЗИ НЕ СА НОРМАЛНИ.

    Незабавно прекратяване и ревизия на строителството в междублоковите пространства,
ХА-ХА-ХА ТО ТОВА Е РАБОТА ЗА НЯКОЛКОХИЛЯДИ ЧОВЕКА И НЕМА КАК ДА СТАНЕ. ИСКА МИ СЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ, АМА НЕ Е ВЪЗМОЖНО.
    Спешни мерки срещу финансовата криза в България. Контрол над печалбите на банковия сектор. Реално гарантиране на влоговете. Наказателна отговорност за раздаване на необезпечени кредити.
Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА  , ТАЗИ КРИЗА НЯМА ОПРАВЯНЕ ОТ 30Г. АМА ТЕ ШЕ ЗЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ ХА-ХА.
    Решаване на проблема със задръстванията в големите български градове,
ОТНОВО НЕВЕРОЯТНА ТЪПОТИЯ - ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е НЕРАЗРЕШИМ, А И НА ДАЛИ Е ОСНОВНИЯТ. КОЙТО НЕ ИСКА ДА Е В ЗАДРЪСТВАНЕ ДА СИ ХВАНЕ МЕТРОТО.

    Възстановяване на селското стопанство и производството от пустеещите земи,
НЕ КАЗАХА НА СИЛА ЛИ ЩЕ КАРАТ ХОРАТА ДА СЕ ВЪРНАТ НА СЕЛО.
 С една дума дето се вика ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ . Интересно как са ги створили тези глупости без даже да си направят труда да мислят. Добрата новина е че тези ненормалници няма да влезнат в парламента. Между другото М. Христов излъга че според някакви иследвания били първа политическа сила, ама щели да ги фалшифицират и т.н. колкото и измами да се направят, ако тези са не 1-а ами 3-а пол. сила те ще влезнат в парламента и то с доста депутати.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #151 -: 03 Март 2017, 18:06:57 »

КАКЪВ 3-и МАРТ ВИ ГОНИ,  освободили са ни, но е било за кратко и от 1944г. насам се под робство, като това след 18989г. е вече направо страшно.
Ако до 1989 г.  нашта страна имаше възможност за някакво собствено  развитие –  макар и в рамките на един  социалистически блок, с  планова икономика, след 1989 г. това беше  унищожено. Всякаква независимост бе окончателно премахната и срината и заличена , даже спомен не остана от това и то официално без дори да го крият.  И сега  България даже вече не може да се определи като държава, па дори и васална. Държавите   па дори и васални  разполагат с някакво местно самоуправление, има някакви излъчвани местни лица, които служат поне като фиктивни представители на даденият народ живеещ на територията . В момента България е още по-зле и от времето на турското робство. Станали сме територия, при която местното население служи само за роби и опитни мишки за експеримента " унищожи един народ".
 Политиците в България не са  български. Това, че са българоезични,  и имат някакво българско гражданство, това,  и български имена, въобще не ги прави български.Те някои не са и с български имена и гражданство даже.
 Тия ненормалници се държат като едни пълни П******ти, готови да се надупят и да надупят и наса на всеки луд и извратен западняк.  Дали този, който ги командва  е от изток или от запад,  нема  никакво значение, важно е дупенето, ама ако е от запада, дупенето трябва да е по-добро. Крайният резултат е, че някой, който ни управлява, не взема решения в български интерес, а в интерес на други хора и главно на нашата родна олигархия, подчинила се на американската олигархия на масоно-сатанизма.
Това, което трябва да се случи в България, е, че на практика трябва отново да извоюваме нашата свобода.
Че сме под ново зверско и бих казал крайно ненормално робство говори и това че напоследък се ни се    обяснява  как 3 март не е български, а руски празник и комунистически празник, че бил антибългарски предтавете си . Нямало нищо, което да празнуваме на този ден, а истинският ден бил денят на подписването на Берлинския договор – 1 юли, когато трябва да тъжим. Някои други казват, че националният празник трябвало да бъде 24 май, в което няма наистина нищо лошо, ама е празник на писмеността и културата ни и трябва да е и на българщината. Има идеи и националният ни празник да е   22 септември – денят на независимостта. Защо се прави това? Много просто. За да може да се объркат хората кое е истината и кое лъжата, и накрая просто да останем без национален празник. Естествено ни подготвят и за ново ислямско робство, което трябва да посрещнем с хляб и сол.
Днес България не е свободна държава, а силно поробена от олигархията и световният сатанизъм.
Ще попитате какво да правим за да станем свободни? не е лесно, трудно е , но не и невъзможно. Свободата на един народ не се извоюва с безсмислени бунтове, революции, възстания и т.п. подбудителите на които или са ненормални или хора на службите и олигархията. Свободата се извоюва с революция , казва новият заек излязъл от цилиндъра на олигархията - К> Костадинов. Нека си вдига у тях революция и ако е успешна да се обади да се посмеем и ние. Пътят към освобождението ни започва от самите нас, нашите дела, поведение, примера който ще дадем на околните  - с оправянето на самите нас, а не с опит да оправим другите без сами да сме оправили себе си. И сто революции да се вдигнат и успеят, ако ние не сме станали нормални хора българи, то пак ще става същото. Трябва най-напреде да си изградим къщата на БЪЛГАРЩИНАТА : чиста, белосана, здрава с добри основи, а не разни дъновци, вангелии, мартеници, нестинари и подобни глупости. Трябва да си прегледаме и поправим вижданията за народните ни юнаци ( юнаци, а не герои е правилното название)кои са добрите и кои са лошите, защото вярвайте ми сред тези които смятате за велики има много злодеи и врагове на българщината. И като се направи всичко това вече може да се мисли да се каже на олигархията и световният сатанизъм - ние искаме да сме свободни и ще бъдем, ако не ви харесва оправяйте се както знаете. Да тогава ще сме и подготвени по български, както са се подготвяли някога българите и ще им строшим зъбите и оковите на робството им.  И тогава прекрасният празник 3-ти март ще е наистина празник на освобождението.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #152 -: 04 Март 2017, 10:10:49 »

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА че зад Османската Империя седеше запада, на когото много хора днес се покланят : "Мехмед Али паша - командир на войските, съсредоточени в Шуменската крепост е роден като Карл Дитрих; Хобарт паша - командвал турската черноморска флота (в която са служили още 170 английски офицери и 390 моряци) е англичанин, такъв е и Бекир паша (полковник Кемпбел Куксън). Освен Карл Дитрих на турска служба са били: - военният инженер генерал Шрекер (Рошид паша) – белгиец, - инструкторът Александърър (Искендер паша) – грък, - началникът на инженерните войски Блум (Мехмед паша) – французин, - главният квартирмайстер Белински (Нихид паша) – поляк, - началникът на интенданството Шатинер (Рашид бей)–французин, - генерал Грюнвалд - норвежец, началник на артилерията при главното командване. Освен тях: Леман паша – австроунгарец, Талат бей – евреин, Емануел Красоа и Жозеф Лафаит – французи, Ибрахим паша – грък. Сюлейман паша е френския евреин Соломон - и др. прадеди на днешните ни евроатлантически партньори!!!"
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #153 -: 10 Март 2017, 14:02:23 »

ЗА ПРЕХВАЛЕНИЯТ ИНДУВИДУАЛИЗЪМ - и за самостоятелното ви мислене и решения и виждания.
Като начало, това не е хещо характерно за нас българите. Да отвсякъде ни го внушават, ама не е така.
Работата е там, че най-лесно се манипулира и облъчват именно индивидуалистите: хора изолирани един от друг и от общата култура, вяра, ценностна система. Такъв човек, който няма връзка с другите хора - с народа от който е , с неговите колективни ценности, култура, виждания, разбирания и т.н. става лесна плячка за световният сатанизъм и олигархията. Защото на такъв човек, му остава само една връзка - тази с телевизора и филмите, така изолиран индивида става лесно податлив на всякакви влияния и внушения. Внушават му ги все едно това е негово самостоятелно мислене, разбиране и виждане, а не на седящите зад телевизора манипулатори. Тоест, чрез медийната пропаганда облъчват хората до степен да са станали ненормални. Индивидуалиста е самотен човек и е най-уязвимят, най-беззащитен , именно защото е сам!
Затова масоно-сатанистите първо ви налагат индивидуализма и това че уж сами мислите и вземате решения - за да ви откъснат един от друг и направят ненормални глупаци с високо самочувствие. Така вие ставате слаби, безащитни и започвате да изповядвате телевизията, като основна ценност.След което е лесно да направят всеки безумна и страхлива свиня със свински ценности и разбирания, готтов за поробване и робия. Защото когато , около него вече няма силната народна култура, православната вяра и каквато и да е форма на сплотено общество, което да пречи на облъчването - човека е готов да бъде хванат в мрежите на поробителите.


Сатанистите  реват, че в "отвореното общество", където цар и бог е някакъв индивид, ги нямало клишетата и идеологемите, нямало  предразсъдъци и стереотипите... Но те самите непрекъснато ни налагат идеологеми, стереотипи,предрасъдъци клишета и калъпи 100 пъти по-гадно от тия срещу които стенят и пищят. И просто заменят едните тъпотии  с други, ама още по-гадни , още по-безумни и  отровни.
Колкото и да е странно, именно индивидуализмът днес води до деградация и освиняване! Той възпитава пасивните егоисти, често до степен на пълни социопати, които не се интересуват от нищо, освен от себе си и мнението си, което им е внушено от телевизора разбира се. Те  са най-лесно управляемото стадо свини, защото са неорганизирани и объркани, с помътен разсъдък. Докато колективизмът развива не толкова "стадно чувство", в което няма нищо лошо. 
Либералите-сатанисти  обръщат всичко наопаки по стар сатаниснки обичай - надолу с главата както се вика. Докарват всичко до някаква ненормална  пълна противоположност на нормалното и морала. Те са крадците вълци в овчите кожи , които реват за честност и почтеност и справедливост да не забравя! Те направиха така, че индивидуализмът да  създава  не нормални хора и личности, а да създава безволеви глупаци, ненормалници и последователи на сатаната. ! С една дума - големи  са лъжите на дявола ,достойни са за презрение.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #154 -: 14 Март 2017, 09:09:14 »

КАК И С КАКВО ЗАПОЧВАТ НЕЩАТА В БЪЛГАРЩИНАТА.
Човека дето съм цитирал, смята че всичко започвало от оръжията, каквото и да разбира под това оръжия.
Нещата започват с това, което е в главата, сърцето, това което е културата и начина на мислене. Хора с грешна култура и вяра и начин на мислене с оръжие в ръка могат да направят само куп ненормални и глупави неща. Те такива даже и това няма да направят, защото без да имаш в умът и сърцето не става нищо. И поради това, нито ще се организират, нито въоръжат, нито ще направят нещо.
___________________ ___________________ __________
Васил Иванчев А ТИ И "ИТАЛИАНЕЦА" СТЕ ЗА УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ! НЕ ЗА ХАПЧЕТА! МЪТИТЕ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА !ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ОРЪЖИЕТО! ЗАВРИ СИ ТАПЕШНИКА ОТЗАД !
___________________ ___________________ __________
Значи какво да го коментирам, вижда се че нещо не е в ред с този човек, това не е българско поведение, не е и нормално.
Аз не съм ИТАЛИАНЕЦ и не съм казвал че съм, па и не искам да ставам( ма ше зема гражданство, та да зема и пенсийка от тук да си я харча в България).Според него посвещаването, пропагандирането и разпространението на БЪЛГАРЩИНАТА е - мътене на главите на хората. Ми тогава го съветвам да не чете, и да не коментира. Даже не питам, какво иска да говорим на хората - не ме интересува. Относно вулгарният му тон, също няма нищо за казване.
Обаче идеята на състоянието е да обясня на хората че всичко започва с културата, верата и състонието на духът, а не с някакви оръжия или модерни технологии, не с материалното започва, а с духовното. И народната носия е важна част от това българско духовно, даже много важна, тя показва и какво е състоянието на човека от вътре и какви са стремежите му. Нали не си мислите че може на важни народни и религиозни празници да сме облечени в модерни военни дрехи вместо в народни носии. То по неговата логика, на този ХА_ХО, да идем да протестираме че гвардейците са в старинни униформи, а не в свръх модерни военни дрехи с джобове , ципчета и т.н.
Колкото до твърденията че камата ми копие на камата на Левски е някаква чекийка: нека го погаля с нея да видим каква песен ще запее глупака. За пистолета калибър нагнум 357 , даже няма да обсъждам
Ако щете вярвайте, ама народната ми носия ми е сто пати по-мила от всякакви модерни дрехи дето съм имал и имам.
Ако трябва да избирам кое да хвърля ще си запазя носията и ше изхвърля модерните дрехи.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #155 -: 14 Март 2017, 17:05:38 »

 ВОЙНА НО ЗА УМОВЕТЕ НА ХОРАТА. ИЛИ КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ СТАВА ДУМА ЗА ВОЙНА НА РЕЛИГИИТЕ И КУЛТУРИТЕ ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ ТЯХ !
Ожесточената и  доста всеобхватна война днес се води не за граници и територии, а за умовете и сърцата на хората и за начина им на мислене , и естествено е насочена срещу православната вяра. Само чист и бистър и непокварен  разсъдък може да запази вярата, културата и народността  . Да се усети , че сме в състояние на постоянна война, е трудно за повечето хора. Тази война е бавна, хитра, подла и се води чрез медиите, училищата и университетите. Пробутват ви за велики умове разни университетски преподаватели тип Иво Христов , естествено чрез медиите, а тези хора са обикновени дегенерати и психично болни уроди. Нали си спомняте с каква прическа е другарят Георги Лозанов ? На нормален психически ли ви прилича , и не е !Техниката им е подменянето на  ценности, светоглед и разбирания и заместването им с ненормални такива.  Освовно божество, на което се кланят масите днес е гордостта - самопревъзнасянето и егоизъма и самомнението, както и манията за величие. Всички са велики, не останаха вече обикновени хора. От малки баби, майки и роднини го обявяват за прнцеси, принцове и големи водачи, а те накрая стават тъпи лайна.
Откъде идват атаките ? То вече всеки го знае - от медиите, ама пак продължават да им вярват. На практика всеки индивид може да стане проводник на мракобесие, достатъчно е да погледа телевизия и да прочете вестници, книги които от училище ни ги хвалят колко са полезни   и е готов.  В същото време, очевидно е, че властта на този свят е в ръцете на: сатанисти,  маниакални убийци , извратеняци психопати, които всячески "помагат" на Станата в неговите ненормални замисли.  В такъв свят с такива ценности и отровата лъхаща през телевизиите е лесно  човек да изгуби сам себе си, и да не се намери повече. Масони, юдеи, илюминати, индуисти Далай- ламисти, сектанти, окултисти, нацисти, комунисти, каратисти и всякакви производни на дявола и бесовете му са се съюзили срещу нормалните хора.  За съжаление днес  именно те управляват света и са във всички медии, в училищата от първи клас до края на университета и по-натам.
Основното оръжие на сатанинската пропаганда е измамата и подправената действителност , която не съществува, но повярвалият им: започва да търси и гони цял живот. Нещата с подмяната са така напреднали  че всичко пошло и уродливо :е станало добро, полезно и правилно, и се представя като някакъв си свободен избор , правилно и нормално.
Ненормалната сатанинска  пропаганда  струи : от наглед развлекателни и невинни шоу-програми, чрез които ежедневно се тровят мозъците на хората, поднася се в приятен вид, често като хумор и комедия , но винаги с определана доза смъртоносна за душата отрова . Медиите,  музикалните клипове , поп-културата  телевизионните програми, списанията и  холивудски филми са препълнени с ненормални и изкривяващи умът и душата послания.
Финансовите печалби са само едната страна на тази война-  парите не са важните, важни са умовете и душите на хората. Това са информационни атаки, които са вид религиозна и идеологическа борба.
И когато умственият и ценностенни  потенциали са силно занижени, пред обществото падат предпазните бариери и то се превръща в развъдник на болни идеи, идеологии ненормалщини, секти, психични отклонения и подобни, което прави хората негодни да се организират и окажат, каквато и да е съпротива.   Тогава когато няма съпротива навлизат схващания за изкривена справедливост, като ком-идеите, ненормални разбирания за ред, като нацизма , а след това и толерантност към злото и ненормалното , както и търпимост и явно предпочитание към всичко изродено и шантаво. Гордостта  и простотията, наркотиците, извратеността , вместо да се заклеймят като напълно погрешен избор,  като нещо лошо и вредно ,се налагат масово  като норма и забележете всеки извън критериите на тази норма се превръща във враг и бива обявяван за агресивен и изостанал и т.н.
Нужно е да се знае че в  тази война , няма  неутрална позиция, няма лабаво и няма , "аз не съм за никой": или си с Бога или си с Дявола - изборът го прави всеки за себе си. С една дума не може да има българско родолюбие без православна вяра, няма и нема да има. Единственото оръжие , което все още имат хората е православната вяра, и то оръжие силно и мощно пред което всякаква пропаганда и облъчване се разпадат.
« Последна редакция: 14 Март 2017, 18:06:27 от Haidut »
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #156 -: 18 Март 2017, 17:05:28 »

ОТНОСНО ТОВА ИЗКАЗВАНЕ на някой ХУ-ХА-ВЕЛ  патриот си във фейс-бук.
___________________ ___________________ ___________________ ___________________ _____________
"Много “българи“, дезертирали от Родината по една или друга неуважителна причина, приели чужди поданства, папкащи, слушкащи и плащащи данъци на чужди държави дават мнения, акъл, съвети....как трябвало да стане! Скъпи канапе-революционери, диван-комити, софра-бабаити, кресло-войводи и всекви марки сгушени в тила на врага фейсбук-хайдути - срещу нашия народ се води тотална война! Ние, българите сме подложени на геноцид, а вие "уредилите се" на запад сте неосъзнати жертви на тази война, или ако сте осъзнато там - то сте предатели! Сбъркани са ви приоритетите! Първо е Бог, след него е България, и едва накрая е благополучието на собственните ви задници и тези на семействата ви! Това, че пращате парички на някого да живурка в България само пълни джобовете на фашистката хунта, като тези парички се връщат обратно у тези, които си ги печатат! Не се заблуждавайте, че с нещо сте полезни на Отечеството си! Ако осъзнавате за какво ви говоря и си въобразявате, че имате СЪВЕСТ, чувствате се “истински“ българи, то би трябвало да се засрамите като дезертирали швейкове! Единствения начин да изкупите вината пред Род и Родина е да се върнете на полесражението като всички нас! Сега България се нуждае повече от всякога от синовете и дъщерите си за да я има и за внyци и правнyци! С нами Бог!"
___________________ ___________________ ___________________ ___________________ ____________
Ето ги и моите коментари:
- значи това не са дезертьори, става дума за хора решили да не робуват за без пари на олигархията. Да се дават съвети, няма нищо лошо стига съветите да не са вредни, Напоследък забелязвам че хората в България дават съвети кой как да гласува, което не е особено полезно, като се има напредвид че за 28г. с гласуване стана само доста по-зле.
- за останалите в България и зовящи за бунтове и революции мога да кажа същите неща и определения ---канапе-революционери, диван-комити, софра-бабаити, кресло-войводи и всекви марки сгушени в тила на врага фейсбук-хайдути  - писялият тези редове според мене е точно такъв, ама и нагъл.
- Заминалите на запад били неосъзнати жертви на войната срещу България: айде бе, според мене са доста по-осъзнати че са жертва. Тука се казва - от добро не сме дошли на запад. С какво право определи толкова много хора за предатели не ми стана ясно. Предполагам се е взел много насериозно и се мисли за велик народен ВОЖД.
-Интересно дали за писалият тези редове верата и Бога значат нещо? Защото е казано: не съди за да не бъдеш съден - ама той смело съди и осъжда.
- България се нуждаела от синовете си, а той ги определи, като предатели и дезертьори. Бе май човека не е съвсем наред и спада към т.н. от мене ХУ-ХА-ВЕЛ патриоти.
-Пречи му и това че емигрантите пращат пари на роднини и родители да живеят и свържат двата края. Не си дава сметка че от тези пари се прави бюджета на страната и без тях, тоя същият ХИУХАВЕЛ, ще мре от глад.
- Заминалите на запад не били полезни, това секи за себе си го е рещил, ама с какво е полезен обвинителят на тези хора а ? Може би с това че отблъсква с глупавото си изказване всеки нормален човек от мисли за родолюбие и патриотизъм и пак вероятно по християнски осъжда всички и сичко.
-Сега трябвало да се засрамим пред него великият вожд. Бе този къде се лекува, в Карлуково пак не са си свършили добре работата.
- Можело да се изкупят , като се върнат и нямат какво да ядат и работят. Бе май не е лесно да си шнтаф. Интересно кой смята за Бог дето е с него, според мене е объркал Бога с дявола.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #157 -: 20 Март 2017, 18:06:53 »

КЪЩАТА на все още несъстоялото се българско РОДОЛЮБИЕТО 1-ва част.
 Къщичката на българското родолюбие, хем я няма, дори на план, хем идеите за нейното построяване   са страшно объркани, мъгливи, неясни, подменени със сатанизъм и комунизъм, окултизъм и тъпотия.
За сметка на това някои преподават уроци по родолюбие. Като им направих забележка че нещата не са подредени побесняха по сатанински и започнаха закани, обиди и подобно крайно небългарско поведение, далеко от всяко родолюбие и българщина.
Да ви кажа преди 15-16 г. и аз си мислех самоуверено че мога да уча хората на родолюбие и българщина. Чак сега след години осъзнавам че хем тогава не съм знаел достатъчно, хем нещата просто не са подредени и са крайно объркани и неясни.
Дали днес мога да преподавам уроци по родолюбие, макар да знам много , даже прекалено много за българщината ? Не , не мога да ги преподавам, понеже това нашето РОДОЛЮБИЕ  , нито е подредено, нито е осмислено добре. Не може да се преподават уроци по нещо, което не е построено.
Ако това ще ви успокои: нещата с родолюбието у другите народи не седят по-добре.
При нас обаче има и задълбавания в грешни посоки, и то сериозни задълбавания. Един до друг се слагат Левски и Ботев, което е доста смешно, все едно поета е направил, колкото Левски. Знаете ли как ще свършат нещата, ако двамата са в една чета а ? Ми Левски пръв ще наръга с камата си капризният ненормален поет. Другото смешно  е че се определя кой е най-велик  и подобни . Пример - Раковски се слага след Левски. Първият извършил сериозна организационна дейност, доста по-голяма от тази на Левски е Раковски. Левски стъпва на основите поставени от Раковски, без тези осново, нямаше да има никаква ВРО и никакви комитети.
Сега някои ще ме обвинят че слагам Раковски над Левски: ми не е така, просто единият стъпва на направеното от другият. Всеки е велик по свой начин и е трудно да се каже : кой е по-велик, а и няма смисъл да  сравняват по величие. Всеки за себе си, в зависимост от времето в което е живял и възможностите си : е допринесъл с каквото е могъл.
И това са само някои от разминаванията в съвременните разбирания за родолюбие.
Най ужасяващото за мене е че великите хайдутски воеводи като :Ф. Тотю. П. Хитов, Караджата, Х. Димитър, Дядо Ильо Марков, К. Петко и други даже не се знаят, да не говорим да бъдат чествани. А именно върху основите и делата на тези воеводи, трябва да се построи българското родолюбие и от тука да тръгне напреде.
Та ако някой ви каже че е голям родолюбец и учи другите и децата на родолюбие не му вярвайте. Не можеш да си голям в нещо, което е без форма, не е построено, объркано е и пълно с противоположности и даже  глупости.
Да не забравя : комунистите също се погрижиха с голям успех да объркат нещата. Благодарение на тях много хора имат неверната представа че: мартениците са велика и древна бг-традиция, че кукерите са нещо много родолюбиво, нестинарите са древен пра-пра-прото-мото български танц и българщината е збор от окултни тъпанарщини приказвани :някога от ненормалници и откачалки и подлагани на присмех от нормалните хора.
Даже не знам за плачене или смях е че напоследък направиха филм за откровената курва и разбойничка Румена невоевода, дето оставила детето си да се скита с един ковач. Накрая четата и свършва с клане понеже освен ковача и други искали да я имат. Абе свършиха ли се мъжете достойни хайдути, та за някаква луда направиха филм  ? И главни участници във филма са забележете някакви от сдружение Хайдути.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #158 -: 26 Март 2017, 22:10:01 »

ОТНОСНО ИЗБОРИТЕ и гласуването.
Бе то глупостта на хората нема край.
Дори да мислех че с избори нещата може да се променят и да исках да гласувам, то щях да го направя за партия изповядваща българщината, каквато обаче не знам да има. Нормално е бъдещият премиер  на България да е българист по българщината и българското , а не модерно западно н****е.
Е да ама аз партия на българисти не видях, не видях нито едно от тези модерни лайна да имат народна носия, да говорят за наши български неща, да се интересуват от българските работи, въобще да са българи. Видях само купчина модерни лайна със западни модерни разбирания, да се надуват и да обясняват как ще оправят нещата. Новата мода на тези избори даже не беше и как ще ни оправят, а кой колко малко харчел и как живеели с по едва ли не 200 лева. Абе вие себе си да бяхте оправили първо, а после да мислехте за страната ни бе ненормалници и това важи най-вече за опозиционните партии.
Та така : на изборите нямаше нито един българин, иоли поне не го видяхме, имаше обаче доста дето се направиха на такива. Да имаше много милеещи за България, даже насиращи се по въпроса, ама това на думи, културно милееха за нещо си тяхно си пеераско и така.
Не видях нито Вазраждане , нито бединени насрани патриоти,  да имат народна носия, да не говорим за БСП, РЕФОРМАТОРИТЕ,  дето си реформират само задниците и останалата уж дясна психиатрична измет. Та това бяха поредните глупави избори без избор. Да ви е честит резултата.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #159 -: 27 Март 2017, 14:02:51 »

 ЗАПОЧНАЛО СЕ Е НЯКОГА С ОТСТЪПЛЕНИЕТО ОТ ПРАВОСЛАВНАТА ВЕРА.
 Да така падаме под турско робство, заради отстъпление от вярата. Византия полудява и се сатанизира, и след нея и целият Балкански полу-остров. България също извратеният цар Иван-Александър си зема на местото на жена си еврейската Сара-Теодора и от този незаконен и извратен брак се ражда синът им Иван-Шишмамн, който не е ставал за нищо. Царството се разделя и накрая  - ТУРСКО РОБСТВО.
 Тамън народа след 500г. се смирява и тръгва по правият път и айде революционерите , които са под масонско влияние донасят отново отстъпление от вярата и новото масонско робство, заменило турското. След това комунистическото, и сега отново масоно-сатанинското.
Няма да стане да се освободиме с бунтове и революции, само няколко още глупака с психични отклонения ще се самозапалят и нищо. Освобождението започва с православна вера, смиряване пред Бога, молитва и пост. Останалото е мижи да те лажем. То не случайно революционерите, като им се зададат няколко прости въпроса и блокират и не знаят, какво да кажат.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #160 -: 29 Март 2017, 20:08:12 »

НАРОДА ЛИ Е ВИНОВЕН ?
Много хора взеха да обвиняват народа ей така с лека ръка и уста.
Появиха се дежурнните " прост народ -слаба държава" и всякакви от този вид. И като им кажеш нещ и и веднага скачат "той народа , ако беше наред, нямаше да ни е такава държавата" и подобни. Чакайте бе, ами вие не сте ли от този народ, кой ви назначи да критикувате и съдите бе? Кой ви даде тия права а ? Сами ли си ги дадохте а? А лекарствата дадохте ли си сами, или трябва да идете на лекар бе ?
За да съдите народа: трябва добре да го познавате, да познавате ситуациятя в света и страната и т.н. и т.н. още много-много неща. Така само защото на някой си нещо не му харесало и да съди целият народ не става.
Значи от мои наблюдения мога да кажа че народа за сега е доста добре и морално и умствено. Да-да-да, винаги има боклуци, които да ми дадете за пример, ама то няма стадо без мърша. Освен това в сравнение с другите народи по света, сме много-много добре - за сега обаче.
Да страната не върви и на тези избори дрън-дрън и т.н. пак ГЕРБ. А давате ли си сметка че това не зависи от народа ни а ? От запада са ни определили за унищожаване - изличаване от тази земя, а тия на запад са силни и могъщи и няма как народа ни излязъл-недоизлязъл от комунизма да окаже , каквато и да е съпротива на този етап. Освен това хората биват обработвани със специлано научно разработени манипулативни техни. Нема как обикновен човек да знае за тези техники, да може да им противостои и да ги избягва. Даже мога да кажа че у нас и сред нашият народ има доста голям % хора усещащи за какво става дума. Колкото до изборните резултати - ми хората избраха най-малкото зло, ама тия 30% от които 18-20 само са българи, другото е цигани и турци. Останалите българи постъпиха умно и не гласуваха. Нима има друга партия и политик,освен ГЕРБ и Бойко, които на тези избори да бяха възможност за решение на проблемите ни ? Не мисля, ако има : покажете ми ги да ги видя. На тия кандидатите нема да си губя времето да им изброявам ненормалните изцепки и прояви. За съжаление трябва да кажа че Бойко сравнение с тях е цвете за мирисане.
А колкото до народа не може: така отведнъж да се организира и осъзнае, трябва му време и то поне 10-20г. иначе няма да стане, така отведнъж с революция , бунт и подобни. Не се надявайте хората масово ей така чрез чудо да прогледнат, да се отрганизират и да започнат да си оправят страната. А изборите бяха без избор. Олигархията нагласи така нещата, че всички кандидати да изместят Бойко да са по-голями боклуци и ненормалници от него. Иначе немаше да ги допуснат , никога до избори.
А на съдещите целият ни народ че сме боклуци, прости и т.н. ще кажа: бе я си е**е майката ненормална шантава бе !!!
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #161 -: 13 Април 2017, 10:10:14 »

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ВРАГОВЕТЕ ?
Целта на тия душмани сатанистите е установяване на пълен, абсалютен контрол върху нас българите. Контрол над нашите територии, институции, и най-вече над нашата култура, обичаи над самосъзнаниени и когато това стане - пълно унищожаване.Не случайно американски самолет прелетя ниско над събора в Рожен, нервите на сатанистите не издържаха. Тъкмо мислеха че са победили и ето ви всенароден , масов събор на българщината. Отчасти такъв контрол на сатанинският душмански запад над българите и българщината вече е установен. Единственото, което те не контролират и до днес е нашата история, хайдутското движение, което скоро ще се възроди и православната вяра, както и обичаите ни. За това и все се мъчат да ги подменят и объркат. Мъчат се , ама няма да стане. Та удара в невидимата война в известен смисъл , па и в пряк смисъл ще бъде направо насочен срещу тези наши опори.
За ваше успокоение да ви кажа: никой съвремен шаман, политолог и подобен никога не може да предскаже точното време на процесите на рзвитие или неуспех. Те добре са запланували т какво и къде, ама „кога точно“ не зависи от тях. То зависи от нас.
Какво да се прави, ще попита някой?
Ми всеки родолюбец, колкото и малко да сме : трябва да държи на родното, да има носия или четническа униформа, да има икони, кръст и да почита православната си вера. Имането на ятаган също не вреди !
В крайна сметка във една война почти всичко зависи от началните условия. нашите начални усповия не са никак лоши, само ни карат да мислим че нямаме условия в които да се развиваме. Предците са ни оставили невероятни условия: спомнете си ВМРО, хайдутите ни и т.н. Тези неща само следва да бъдат анализирани подробно и добре и колкото се може по-точно за да се изгради на тях българизма . Така че нека заедно да дерзаем в тази посока и не се занимаваме с глупости и тъпотии.
___________________ ___________________ ___________________ ____
НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ.
Някой тъпанари са ще решили, че ако капитулираме: и приемем всичко което иска от нас запада, може да избегнем войната и пълното ни унищожение.Надяват се тъпанарската господарят от запада да се смили и да ни остави да живеем и дишаме. Не се лъжете, няма да го бъде - ще ни унищожават до последният човек, без милост. А тия дето са решили така - да го решават само за себе си.
Така че нека си държим здраво на БЪЛГАРЩИНАТА и отхвърляме сичко чуждо. Да си завират в задниците идеологиите и останалите им П******тки глупости.
Ако имаме глупостта да се предадем на тяхната култура и влияние, оттук насетне те не може, ами няма и да не се церемонят повече с нас. Направо ще ни смажат. Те сатанистите ще действат възможно най-бързо, стараейки се да не губят време и за изтриването ни от лицето на земята.
___________________ ___________________ ________
ВОЙНАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.
Най-добре е когато противникът не знае, че срещу него се води война, в нашият случай България и българският народ – оставете го да мисли, че спокойно се излежава на плажа, че преуспява, че го чака блестящо бъдеше и т.н. фантасмагории. И тогава той ще бъде , много лошо изненада когато до неговия шезлонг изникне: ядрена ( заради силата на удара)културна , религиозна, финансова, демографска и всякаква друга заплаха, и когато това е почти свършен факт . Така глупаво ние българите проспахме 90-те г. на 20-ти век и даже и сега спиме успани от разни: патриоти, магарешки и т.н. обещаващи ни високи пенсии, заплати и някакъв достоен живот.
И като се събудим с учудване и невярване установяваме че целият ни политически и културен елит е срещу народа и страната ни.
Едно обаче е ясно – това е война срещу нас. В тази война за сега ние нямаме нито армия, нито водачи, нито войници и офицери. Имаме обаче примера на нашите народни юнаци-герои, както и православната вяра. Надявам се на основата на тези примери : да създадем лека-полека нашата армия, водачи, офицери и войници и да противостоим на злото.
Както са го казали някога " СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ" , а днес може да се каже и така:" СВОБОДА, БЪЛГАРЩИНА И ПРАВОСЛАВИЕ ИЛИ СМЕРТЪ", защото без тези неща сме си все едно мъртви.
___________________ ___________________ ___________________ _____________
САМОЗАТВАРЯНЕ-КАПСОЛИРАНЕ-КОНСЕРВИРАНЕ-САМОИЗОЛИРАНЕ.
Това е единствената надежда на българският род да оцелее. Инак просто ще се разтвори в морето на световната ненормалщина и сатанизъм.
___________________ ___________________ ________________
Ао не знаете, зад другарите Хилъри и Обама стоеше най-влиятелната структура в определянето на курса на външната политика на САЩ – Съветът по международни отношения (Counsel on Foreign Relations, CFR). Тази организация откровено говори за нуждата от създаване на Световно правителство. Не става даже дума за някаква конспирация - вече не го и крият. На практика това е щабът на глобализма – Билдербергският клуб или Тристранната комисия, а също така глобалните финансови институции и транснационални корпорации от и до Световната банка – всички се координират именно от CFR. Тръмп ги нарече Блато. На Блатото очевидно това не му хареса. Блатото погълна Тръмп и той се насра.
Методът на действие на CFR е меката сила. CFR не бърза, постепенно подготвя и вече подготвила своята агентура практически във всички страни в света и дава вид, че няма да прави отстъпки. На практика във всички страни външно лоялните на властите, но вътрешно ориентирани към глобализма елити (политически и икономически), които ние наричаме „шеста колона“, са свързани именно с CFR. CFR, които представляват интересите не толкова на Америка, колкото на световната транснационална финансова олигархия.
___________________ ___________________ ________________
Трябва да се знае че става дума за такава световна сила, която никой български протестър, бунтовник или революционер и политикант не може по никакъв начин да победи. На тази сила обаче може да се противостои успешно чрез - самозатваряне, конесервиране, самоизолиране и отричане на всичко западно. Никакво повишаване на пенсии и заплати, на спиране на бежанци и там каквато се сетите политика, може да са полезни в този момент.
За който разбрал - добре, за който не е - да е !!!
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #162 -: 21 Април 2017, 18:06:25 »

 ТРЯБВАЛИ ДА БЪДАТ НАШИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ -   деградирали и дегенерати ?
Въпроса е доста наболял. Българите масово почитат откровени боклуци , дегенерати от всякакъв вид, уроди и ненормалници за национални герои. Например Джендо Джендов - З. Стоянов който е масон, и сатанист, съответно и предател на родината, предавал я е в ръцете на господарите си сатанисти. Както и доста други сред които и другарят Ботев, в това число слагам и самоубийците. Мнението на този човек ме поттикна да публикувам това "състояние".
___________________ ______________
Валентин Джендов ехееее, че то така никой няма да остане...Масони, сатанисти...терорис ти, алкохолици , комунисти, курвари.... Това ли е важното ?
___________________ _________________
Човека пита това ли е важното ? Е как да не е важно, какъв пример ще се дава да следват на младите поколения ?  Разбирасе че е много важно. Хора попадащи в категорията на дегенератите  и деградиралите не трябва да бъдат национални герои и да се дават за пример.Независимо каквио са направили и за какво са умрели те си остават: деградирали и дегенерати и съответно лош, даже много-лош пример за подръжание. То какво ще излезне : тоя тате, дедо и т.н. е бил курвар и пияница ама и герой и ти следвай примерът му ! Стига бе това разгражда едно общество,разгражда яката и няма шега. Не случайно разни откровени дегенерати ни ги пробутват за герои, целта е да ни сринат, като морал от там и като народ. И май почти успяха с такива герои - толкова, по-надалеко не може да стигнеме, като народ.
За това чистка на имената на героите и деградирали и дегенерати да не бъдат смятани за герои. Така ще го направят и някой откровен П******т или педофил, умрял за родината - национален герой, и ще трябва да следваме примерът му. За такива казвам - по-добре да не е умирал, не му щем подвига и него и отклоненията му. Да си е седял - седяли вкъщи, не да ми се навират в очите.
Ще кажете - то така няма да остане никой - не е верно остават доста и то най-главните, сериозните и важните.
Ето ви двама такива Стефан Караджа и Хаджи Димитър.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #163 -: 25 Април 2017, 18:06:49 »

САУДИТСКА АРАБИЯ и правата на човека.
И така някои патриоти, националисти, всичко-знайковци, професори и т.н. фейсбукари се бяха загрижили и притеснили че на Саудитска Арабия се паднало да председателства или да участва в нещо към ООН за правата на човека.
Явно тези хора не са добре запознати за какви права и на какви хора става дума. Та стеняха че това е абсурд и тази страна няма човешки права и подобни.
Не е верно именно Саудитска Арабия е страната защитаваща най-много въпросните "права на човека".
Като начало да обясня за какви права става дума.
На първо място естествено са П******тите и лесбийките.
Всеки знае че в ислямските страни П******тията е нещо нормално, те от малки я практикуват и така да се каже там над 70% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. С една дума исляма е рая за П******тите. При това положение Саудитска Арабия е идеалният защитник на правата на П******тите. Знаем че в исляма един мъж има 4-и жени и може да има и наложници, демек любовници. Сещате се че 1 мъж не може да насити сам 4-теси жени и те като са млади и напращели: гаранция практикуват лесбийство. Та и по тази линия нещата са наред.
В правата на човека влиза и педофилията. В исляма имат по няколко малолетни 10г. а , даже може и 8г. жени, та и тук нашите саудитски юнаци са подходящи за тази работа. Те са в педофилска религия и да защитават педифилите ще им се удаде много добре. Нали са водещи последователи на исляма.
В правата на човека влиза и правата на серийните убийци и на убийците , като цяло. Сетете се за ислямска държава и останалите ислямисти, финансирани от саудитците. Тука не само им защитават правата на серийните убийци, но им осигуряват и условия да убиват и да се развиват.
Много са важни и правата на крадците. В исляма уж им режат ръцете, ама уж. В реалноста най-крадливата вера са исляма. В Сирия окрадоха, къде, каквото можаха и на никой не му отрязаха никаква ръка, не си само-отрязаха ръцете, или бъркам. Султана Ердоган ислямиста и той краде, ама не си отряза ръката, нито някой поиска да му отрежат ръка. Въобще да сте чули някой ислямски проповедник по света да вика че ИДИЛ са окрали Сирия и Ирак и трябва да им се режат ръцете ? Няма и да чуете. А и всеки европеец вече знае че изповядващите исляма са си родени крадци и крадат като за световно. В Харманли даваха как крадат магазините близки до лагера им. Та и тука Саудит Араби ще се справи добре според мене.
Правата на наркоманите. В това исляма е ненадминат, не само произвеждат дрога, ами и от векове се дрогират яката, а и я продават на секаде по света. Отново водещата ислямска страна ще може да защити и правата на тези хора и вярвам ще го направи добре.
Правата на евреите, понеже те имат по-големи права от останалите хора. Е С. Арабия е голям другар на Израел та не се притеснявайте драги загрижени български тъпанари и за това.
И така сега след , като изяснихме нещата вече знаете че всичко е наред че и повече и може да спите спокойни. Правата на човека ще се пазят , даже и човеците ще биват поощрявани в това дето вършат.
За вас от мислителят ГБХ.
Активен

Haidut

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -162
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 552
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #164 -: 25 Април 2017, 18:06:25 »

НАРОДНИ ЮНАЦИ  или национални герои ?
Как да ги наричаме ?
Наложено ни е вероятно с помоща на другарите масони и сатанисти национални герои. Само че и двете думи са чуждици и национален и герой не са български думи.
Интересното е че в миналото по време на турското робство, а и след това са ги наричали : народни юнаци. какво е станало после да се смени на национални герои не знам, но е част от плана за обезличаването ни, като народ.
Даже някакво келеме беше написано национална носия - аз нямам такава носия, аз имам народна носия.
Сигурен съм че Левски би ги нарекъл народни юнаци, както е и правилно
Активен
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.