Вестник АТАКА

21 Август 2017, 02:02:35
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Български национализъм - материали  (Прочетена 14753 пъти)

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #30 -: 17 Януари 2014, 19:07:19 »

Минаха 20г. а не можеме да се организираме. Всеки мисли различно от другия по този или онзи въпрос и това е една от причините да няма организираност.
Та ако ще се прави нещо добре е да се изясниме по някои основни въпроси. Ето как ги виждам аз нещата и кои за мене са важните и основни въпроси.
1. Отношението на националистите към православното християнство. Знае се че културата до началото на 20в. е идвала именно от религията , а от там са дошли: философията на дедите ни, морала им и въобще начина им на живот. Вярата си е право на личен избор - така е. Та не е задължително националиста да е и вярващ, но пък според мене е напълно задължително да уважава вярата на народа си и произлизащите от нея неща. Ако не я уважава тази вяра, то тогава не знам как може да се нарича националист.
2. въпроса за кръвта и състоянието на душата.
Някои слагат кръвта на първо место, а културата и светогледа характерни за дедите ни на заден план. Според мене е обратното на 1-во место е културата и обичая, а след това е кръвта. Защо помаците с българската си кръв клали други българи в Батак не са се спрели да не леят кръвта на сънародници ? Защото културно те са били и са турци. Имаме ли нещо общо културно с волжските българи ? Според мене не. Е кога тогава с тях ще сме един народ ? Хитлер може всичко да е говорел, ама е и лъгал яката.
Тука е местото да се разисква и относно славянската ни кръв. Имаме ли - или нямаме.
3. Кога е началото на българската държава, и от кога датира тя ?
Тука спекулациите, лъжите и измамите, както и болните фантазии са без мярка. За това за мене началото е 681 г.
Това пак ни прави между най-древните народи и като време е достатъчно за да си бъде тази земя българска завинаги. Освен това българите в този си вид с примесите на славянска, куманска и на печенеги кръв наистина имат държава точно от тази година плюс -минус 4-6г. Полза от спекулациите няма никой.
4. символи : За мене символи на българщината са : лъва, православният кръст и иконите, думите СВОБОДА ИЛИ СМЕРТЪ , както и всички наши бойни знамена и оръжия с които са се били дедитени.
Разните розети, ипсилони и подобни са само опит за подмяна на традиционните символи. не знам опълченец или четник да е носил на калпака си розета или ипсилон.
5. Идеология. Според мене идеологията на бг-националиста не трябва да е копиране на нацизма или фашизма и каквото и да е чуждо. Дето се вика: мойто си е мое чуждото не искам.
Та идеологията трябва да е проста, нормална, разбираема и базирана на обичаите на дедите ни, както и на техния светоглед и разбиране за живота.

Има и още , ама за сега и тези въпроси са достатъчно.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #31 -: 17 Януари 2014, 20:08:19 »

За мене 1-ви въпрос е дали националистите да участват в пряката политика.
Политиката е като чужбината. Влезнеш ли веднъж в нея, няма излизане, и когато излезнеш е болезнено. Всеки иска да е обектива на камерите, по страниците и заглавията на вестниците, да е известен. Трудно е свикне ли съвременният човек на този живот - да го напусне и болезнено.
За това аз смятам че национализма не трябва да се слива с реалната политика и нейните интриги.
Да АТАКА е в парламента, нека седи, но не да участва в политиканстването( и останалите го правят) . Нека ползва трибуната да пропагандира идеи и седи на страни от всяко гласуване, а когато все пак гласуват да са много внимателни.
Въпрос номер 2. е този за националистическите символи. Кои да са те, как да се популяризират, да се възродят някои позабравени и т.н.
Атака не прави нищо по въпроса за съжаление, ако това е успокоение: и останалите дето са от по 4-5 души не правят нищо или залагат на измислени от тях и грешни символи.
3-та точка е за отношението към религията - това е възлово положение.
Морала иде от вярата, народа си има своя вяра , от религията идват и символи и начин на поведение.
4-та е отношението на националистите към доста спорни въпроси и положения, както и ясно тяхно становище. Да се знае: за кое са, за кое не са, кое одобряват, кое не и т.н. И тука има огромна празнота.
5-та точка е за земите ни извън България и българите живеещи в други страни. Пак няма ясно становище: какво да еотношението към Мкедония, бълагските земи от западните покрайнини, българите в бившият СССР и т.н.
6. Коя и каква да е баш българската техника за ръкопашен бой ? Изглежда незначително, но не е така. В днешният свят всеки народ си има някаква техника, кога добра, кога лоша, а ние не сме казали нищо по въпроса. Тази техника трябва да еот нашата история , да сме свързани с нея, независимо фали е добта или не толкова.
7. За българската порода кучета. Кои са, що са, какви са и т.н.
Има и още но за сега не се сещам, но обещавам продължение.
Нека тръгнеме да решаваме поне тези точки, пък за другите ще видиме после.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #32 -: 05 Февруари 2014, 19:07:38 »Анкета-тест за българският националистДа си националист не значи само да се биеш в гърдите и да викаш"велика България на три морета" , смърт на комунизма, долу турците, циганите и подобни.
Да си националист се определя по това до каква степен съхраняваш българското:  културата, религията, обичаите, нравите, светогледа и начина на общуване на своя народ. Дали почиташ героите на съответният народ , символите и  т.н.
И така нека всеки сам за себе си провери дали е български националист или някакъв друг.
Теста се състои в следното. Ако отговорите отрицателно на повече от три точки  нещата са зле и няма как да сте български националист. Как се преценява че сте отговорили отрицателно на някоя от точките ? Ако в нея не ви харесат три неща, значи отговора е отрицателен. Например ако не харесвате повече от трима национални герои - то отговора по тази точка се брои за отрицателен.
Във въпросните точки съм се опитал да събера всичко, което смятам за българско и което трябва задължително да пази всеки един националист. Не съм съвършен и може да имам някои пропуски, но се надявам да не са сериозни.
 И така точките

  1. Вяра - почитатели вярата на българите " източно православното християнство "  ? Забележете почитате ли ! Тоест може и да не сте вярващ, но е важно почитате ли тази религия. Тука ще направиме изключение. Не може да не ви хареса нещо във тази вяра, тоест няма три неща, а стига само едно за отрицателен отговор.
Ето и моят отговор: всичко ми харесва , вярващ православен съм и даже една от маниите ми е да събирам икони.

  2. Харесва те ли типично българските отношения между хората? Нямам на пред вид тези които се формираха след 1944г. и са ужасни, а характерните за нас българите отношения и начин на общуване.
Моят отговор: да харесват ми и то много.

  3.Харесвате ли българската азбука ?
Моят отговор: да , тя е най-добрата на света.

  4. Българските национални герои. Уточнение: царете не са национални герои , а владетели. На практика всичките ни герои са от времето на "Възраждането" до днешни дни.
Моят отговор: да харесвам ги, но без Ботев , както не одобрявам и примера на тези които са се самоубивали. Тука има конфликт с точка 1. няма как православен християнин да одобри самоубийство, така че за самоубилите се може да се направи изключение.

  5. Народната музика и танци и хора. По времето на комунизма все даваха народна музика, но като че ли подбираха песните да са : досадни с виене и да отблъскват. След 1989г. видяхме и едно по различно лице на народната музика.
Това лице аз одобрявам, както и народните танци, но не и тези новите дето ги пробутват за такива, а на практика в корена си не са изобщо български.

  6. Народните носии, хайдушките носии, четнически и въстанически и опълченски униформи.
Моят отговор: да харесвам ги много, но не ми допадат широките ръкави в при китките  на мъжките ризи, просто харесвам тесни ръкави.
 
  7. Българските храни и кухня. Тука въпроса е малко по-сложен. Поради това че много от традиционните ни яденета са дошли от поробителите ни турци и имат турско-арабски имена. Става дума за кюфтета, кебапчета, мусака, суджук и доста други. Сладките неща също са с такъв произход: баклава, тулумби, кадаиф и т.н.
Въпреки това народа ни ги яде и признава вече за свои.
Моят отговор: да харесват ми всичките, но приготвени по български със свинско месо.

  8. Относно предметите от нашият бит. Става дума за чинии, чаши, черги, лъжици и подобни. Те сега тези чинии са така да се каже стилизирани: добре украсени, нагласени, лакирани и доста добри. С една дума нещата са се развили. На пазара в София има т.н. сергии на "Грънците" та там продават всякакви подобни неща. В тази точка слагам и чергите и покривките за маса,  одеяла, китеници, както и картините с български пейзажи.
Моето мнение: да харесват ми без изключение.

  9.Оръжията на българите. Поради турското робство , обичайните ни оръжия са доста малко. Основно е камата-черкезки тип, но направена по български модел. Левски е носел все такива ками. Друго оръжие е ятагана - да не е турско, а оръжие на балканските народи, което турците приемат с идването си на Балканите. Следващото е каракулака, който е по-скоро работен овчарски нож, но често е бил ползван за клане на зли и гадни турци. За оръжие може да се приеме и дряновицата, много българи нямайки друго под ръка се бранели срещу турците именно с дрянови тояги. Една българска дружина доброволци в сръбската армия пък е била въоръжена с тояги, понеже е нямало пушки за тях. За българско оръжие може да се приеме и " МАНЛИХЕРАТА"  с която дедите ни са били въоръжени през 1-та световна война.
Моят отговор: харесвам всички тези оръжия без ятагана, нещо в него ме отблъсква. Даже сега имам нова мания да си поръчвам ками. Имам една копие на известна кама на Левски, сега си направих още една друга черкезки модел, а за лятото планирам един нож "каракулак"

  10. Българският начин за водене на ръкопашен бой - борбата. Да това е нашият начин за такъв бой. И Левски и Караджата и Ф. Тотю и още много са ползвали именно борба в ръкопашните схватки.
На мене ми харесва много.

   11. Харесвате ли своите сънароднички- за жените своите сънародници, имам пред вид не като хора, а физически. Защото, ако някой харесва шведки, немкини жабарки или други няма как да е бг-националист. Естествено любовта понякога е сляпа, та този грях е простим, ама не е добре да се чифтосваме с чужденци
Моят отговор: да харесвам само и единствено българки.

  12. Българската архитектура: къщи , плевници, зидове, довари-оргади и все в тази насока. Да сега стилът е осъвременен, но пак си лъха на българско. Моята мечта е да си направя някога на село къща, копие на тази на пра-дядо ми но осъвременена.
Моят отговор: да много ми харесват.
  13. Харесвате ли българската природа? Планини, гори, реки, морета, тавнини, езера и каквото там има друго.
Моят отговор: да много ми харесват. Бях в Алпите, бил съм и другаде по този свят но по-красива природа от българската не видях !!!

  14. Българските писатели, поети, художници, композитори  и други творци в духовната сфера. Естествено имам пред вид българските уважаващи и обичащи българското, а не разни българи по име и българомразци по душа, като Алеко например.
Моят отговор: да харесвам ги много и естествено ги предпочитам пред всички чужди такива.

  И така това за сега въпросите. Нека да видиме кой как ще се оцени сам за себе си.
Да ще каже някой, но тука става дума за предмети и материални неща, а е важно какво имаме в сърцето. Отговора е прост: ако имаш в сърцето, то ще гледаш и да имаш от тези предмети и от тези материални неща.
Изводите от отговорите са два: първият ако сте отговорили 4-и пъти отрицателно - не сте националист, не и български. Вторият вариант е: българската култура, религия, обичаи, светоглед, начин на живот, ген и останалото не са на нужното ниво и няма смисъл да се запазват.
Да но относно вторият вариант българите мислят обратното, тоест за отговорилите си отрицателно нещата са ясни - не са български националисти, може би европейски или "ЗЕМНИ" такива но не и български.
Такива са и тези които ще започнат да оспамват темата, да се самопревъзнасят, да си показват егоизма и да търсят лични разправии с други хора.
По този начин те автоматично отговарят какво са и що са !!!
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #33 -: 05 Февруари 2014, 19:07:39 »


Културата на българският национализъм !

Не е липса на култура, а направо отсъствие на каквато и да е националистическа култура при хората наричащи се български националисти. От тук липсата на посока към бъдещето и сърцата и душите на българите.
Ето някои примери от света.
- Американски индианци се бунтуват или честват нещо. Облечени са с характерните за дедите им кожени дрехи, носят разни пера на главите си, държат едни особени индиански жезли в ръцете си, играят традиционните си индиански танци и т.н.
-Американци : честват годишнина или имат празник. Виждат се хора с дрехи на каубои, повечето носят каубойски шапки, каубойски ботуши, на някой са дори със шпори.
- В Мексико може да се види същото нещо, само че шапките там са сомбреро. В Аржентина също, както и в Бразилия.
- Съседите ни турците и наши поробители за 500г. също правят така по време на събори, празници и чествания. Те даже имат куп организации, където се обличат с такива дрехи.
- Съседите сърбите - и те не изостават. Там даже нещата са направо фанатични.
- Преди време гледах снимки на унгарски националисти: бяха се строили облечени в характерни унгарски носии.- В Русия също често се виждат хора облечени в казашки униформи с икони и кръстове да правят шествия и да отбелязват годишнини.
Как седят нещата в България ?
Никак, няма подобни наченки, а където ги има то са под контрола и зоркият поглед на бившите комунисти и бившите им служби. Говоря ви за ВМРО, което е менте на оригиналното ВМРО, но с много ниско качество. Също за дружество" Традиция" основано от бивши офицери на ДС, които даже не го крият.
Преди години при един от големите митинги на партия "Атака" имаше един ентусиаст облечен в народна, носия когото останалите от митинга вместо да адмирират-поздравяват , гледаха с насмешка или безразличие.
Е каква е разликата между наричащите се български националисти и останали партии или организации ? Та ДСБ, значи демократи за силна България. На дали има една партия, която да не е за силна и едва ли не велика България.
Да но кое отличава тези не националистически партии и организации от националистическите ? Според мене почти нищо. Дори някои творения на бившите ком. служби са направо националистически сравнени с националистическите ни организации.
Отсъствието на националистическа култура един път пречи на народа да припознае националистите, един път обезсмисля тяхното съществуване. Ако ще са като другите, то за какво са ни ?
Защо хората с такъв кеф се излъгаха да гласуват за Б. Борисов ? Защото го бяха посъветвали да се прави на народен човек, да говори на разбран български език с диалекти.
Така народа го припозна, без да е националист.
Опитвам се да кажа че между националистите ни и народа има една огромна яма за преминаване и моста, който трябва да се изгради се нарича българска националистическа култура.
Обикновено по света се набляга на символите от последните 100-200г. които са все още близки до съзнанието на хората и от които има запазени предмети, дрехи, знамена, оръжия, разкажи и подобни неща от сферата на културата.
Не случайно по цял свят почетните роти не са с вида на древни римляни, викинги, рицари или подобни, а с облекла обикновено от 18-19 век.
Тревожното е че нашите националистически организации и националистите ни в частност не само нямат такава култура, но и не искат да развиват и да се интересуват от нея.
Нормално е след комунизма това да е слабото ни место, но никак не е нормално въобще да не се интересуваме от българските неща.
Още по зле са нещата с културата на отношенията между хората. Преди време посещавах БНС, там между обикновените членове имаше едни добри отношения, но при ръководството им и самият Расате, нямаше нищо общо с нищо българско. Много хора наричащи се националисти в културно отношение, като поведение нямат нищо общо с българското.
А иначе националистическа култура, не е да нямаме, имаме даже в повече и дори сърбите вземат от нашата, а ние сме си я хвърлили на боклука. Имаме знамена и от въстания и от войни - дал Бог.
Имаме въстаническо-четнически униформи по който модел са и тези на гвардейците ни . Имаме народни носии, хайдушки носии. Имаме и характерен български нож " Каракулак"-а и черкезката кама, каквато е носел и Левски и "силяха" коженият пояс за оръжия. И гайди и тъпани и кавали - имаме та имаме. Имаме, ама не го искаме.
Така е защото от комунизма мозъците ни се повредиха и искаме не да сме наистина националисти: консервативни традиционалисти,пазители на характерните за народа ни културни ценности. Искаме да сме модернисти, да се кълчиме и някой западняк -сектант или еретик(защото повечето са сектанти или еретици), като ни похвали и да се насираме от кеф.
С една дума българският националист не иска да е с българска култура и да се води по нея , не се и интересува от нищо българско.
Знаете ли колко хора знаят че"Каракулака" е традиционен български нож? Мислят го за турски, а наскоро един смешник и по природа комунист на име Бисер обяви че щом името му е такова, значи е турски. Колко националисти знаят, какво е "Силях"
А колко пък знаят кое точно са "навуща и ямурлук" ?
Да не говорим за думата "Пафти" ! Още повече за типична българска архитектура ! За т.н. грънци( това са чинии, чаши, гърнета, пепелници и подобни предмети за бита и кухнята), които са много красиви закачени на стена същата работа! Не се коментират и българските писатели и художници- имам на пред вид десните такива. Виж келемето А. Константинов се коментира или агента Вапцаров.
Обикновено културата на наричащият се български националист стига до ножа " Бранник" който е по немски образец и съответно не е български. В литературата и философията се опират на разни десни автори от запада. На български, не защото видиш ли не са им модерни.
Да комунистите са заложили своите капани на основните места. Имам предвид дружество"Традиция" и подобните му, но решат ли българите да си потърсят културата никой не може да ги спре.
Същият Бисер( давам го за пример, не защото сега не сме приятели, а защото е доста ярък) преди време ми казваше то "камата на Левски" ли ще ме направи българин и националист ? Камата сама по себе си не, но тя е част от нашата културна традиция. Националист и българин ще го направят някого, твореният на нашите десни национални писатели, на нашите десни художници, каквито имаме достатъчно. След това идва ред на типично българските предмети и облекла и символи
Станеш ли българин първо културно после и материално, купувайки си това онова - тя " баницата е втасала" казано по български. Човека е готов и няма връщане на зад, не само за него, но и за семейството и децата му. Една група от такива националисти или една такава организация ще бъде позната естествено и от народа.
Какво се получава в българският национализъм няма нищо българско, като култура облекла и символи. Но националистите се оплакват: народа това, народа е глупав и онова, не ни разбират и т.н.
Е какво да ви разбират ? Как въобще да ви отличат от останали партии и организации. Те и другите все веят трибагреници. Националистите трябва да веят други знамена, за да се отличат от останалите. Гейовете например си имат знаме с цветовете на дъгата и така всеки П******т и лесбийка и лесбиец си знае - ето ги нашите
Е аз как да знам къде са са националистите, като знамената им са като на другите ?
Въобще хора нека се замислим то този основен въпрос с културата.
Това е първата стъпка, без нея няма да има втора. Освен това времето минава и скоро нещата ще са доста зле.
Това имах да казвам: който ме разбрал разбрал, който не е - негова си работа.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #34 -: 05 Февруари 2014, 19:07:08 »

Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
[/quote]
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #35 -: 05 Февруари 2014, 19:07:11 »

Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
[/quote]
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #36 -: 05 Февруари 2014, 19:07:33 »

Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #37 -: 06 Февруари 2014, 19:07:36 »

Бисере ти си долен свогенски комунист . Аре ходи яж шоколад Своге и това е бе.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #38 -: 09 Февруари 2014, 15:03:42 »

Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
[/quote]
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #39 -: 10 Февруари 2014, 11:11:45 »

Бисер посеркович Николов винаги е мразил и презирал българските хайдути и четници и не случайно оспами тази тема. Били му архаични, не били модерни и не ги давали в холивудските филми и други такива. Да невероятно нали, за това ме намрази.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #40 -: 10 Февруари 2014, 16:04:02 »

Не го знам Бисер Николов кого е мразил...но ти не си достоен дори и да те мрази човек,другарю Дришок Диаревич.Ти си един червен Сралиньо,който се опитва да се впише в семейството ни, на православните българи,потомци на истинските българи борили се за нашата България!Потомци на хайдути,потомци на войводи.Не като червения Дришок,потомък на боклуци и сам такъв!
Дори бихме могли да си затворим едното око,ако всичко това го правеше само колкото да си избиеш проклетите антибългарски комплекси,с каквито си препълнен....но при положение,че го правиш по поръчение на антибългарите...тов а не може да се прости.Ти си предател и предател ще си умреш...а предателите вън,ВЪН от майка България.(ти поне се изнесе,но още се опитваш да тровиш неукрепналите мозъци,за което все някой ден ще си носиш последствията)
Пратете този прикрит антибългарин при бащицата му,другарят му Димитров!
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #41 -: 10 Февруари 2014, 19:07:54 »

Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

branco

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -62
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2916
 • Хубавата България си отива-казваше прадядо ми
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #42 -: 10 Февруари 2014, 22:10:59 »

Антибългарите като Димитр, нямат право да се занимават с българските герои и изобщо с които и да са други български исторически личности!

Комунистче,и на главата си да стъпнеш,пак не можеш да  изчистиш името на гнусните ти червени предци,КАКТО И СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСКО,колкото и да се опитваш да го прикриеш сред писаници и имитация на интерес към българските национални герои:)

Ето видно е колко държиш и на паметта за Левски.Осираш всяка тема за него,която не е продукт на елементарната ти мозъчна дейност.Естествено за това ще си носиш последствията,но нали си побесняла комунистическа издънка и сега без да ти прави особено впечатление, спокойно цапаш паметта за тях.
 
Кандидат убиеца на Ботев,няма право да пише за българските национални герои.
Червения боклук,който нарича мъчениците избити  по комунистическите затвори-свине..не би трябвало да е на свобода.Но за съжаление в България управляват същите престъпници,които управляват от 1944г.....такива като дядо му...и за сега няма последствия срещу подобни терористи и потомците им.

 http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36473.0.html#msg698271
В тази тема си траеш като комунист на разпит(въпреки,че и това е химера..комунистите винаги са били посерковци и този израз си е чист сарказъм).
Ето на такива изчадия адови е потомък тукашния самообявил се за единствен българин сред българите,Дришока-Димитър Димитров от кв.Надежда София.
Изчадие което плюе Ботев,който според него бил ненормален и ако бил живял по негово време щял да го убие:


Такива са потомците на комунистическата най-антибългарската банда,съществувала някога в България!Комунист-антъбългарин,който дори се хвали,че дядо му Димитър бил на всичко ниво в тази банда..следователно не обикновен боклук,ами боклук антибългарин "първенец"..на много високо ниво :)
Истински комунист и по кръв и по убеждения..а и на акъл е типичен идиот.
За когото интелигентните българи минали през затворите на тези като дядо му,са за убиване и ако можеш той сам щял да ги избива..;


Да,ненормалнико..на 50 години стана и закърнелия ти комунистически мозък не ти се раздвижи...колкото повече одъртяваш,толкова по шантав ставаш :)
Добре че тук,собствениците на този форум са същите като теб,та не са те изгонили още..и има къде да си избиваш комплексите.
Хайде сега бягай да го дуеш на Стефано,че да не те изрита от работа.Сorrere ora cazzo Сtefano.
:D
Активен
Хубавата България си отива-казваше прадядо ми.....дано е сгрешил..

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #43 -: 11 Февруари 2014, 09:09:03 »

Стига спами бе. Хората ако са искали са го прочели. Лично аз не си губих времето с писанията ти : плод на психично отклонение.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)

МИШОК@

 • Герой
 • ****
 • Популярност: -441
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 6204
Re: Български национализъм - материали
« Отговор #44 -: 11 Февруари 2014, 19:07:48 »

Бисере  сега за тебе специално ще дам описания за националистите, а па ти си се съмнявай.
не се делят на сини и червени, а на лоши, ненормални, антимонархисти,  облъчени от комунизъм и антихристиянство и на добри, четсни почтени, нормални и християнски настроени.
Първите са в много видове: тангристи , БНСари, нео-нацисти, комуно-националисти, езичници, окултисти и подобни, както и привърженици на НАТО и ЕС и идеите на СДС и ДСБ.
Вторият вид са трезвомислещи, познаващи теориите за световна конспирация, против ЕС и НАТО, както и против СССР. Те са православни християни и са далеко от чуждопоклоничествот о в какъвто и вид да е.
Те са за БЪлгария и нейната култура, такава каквато е била някога.
Ти ако си за ЕС и НАТО си и за СССР бе пич: не си ли го разбрал до сега ?
Както веднъж ти казах : липсват ти още доста книги, иначе по добрият път си тръгнал. В крайна сметка ще стигнеш където трябва, ама по-бавно понеже не искаш да чуваш. Ама ти си знаеш - ще загубиш своето си време, не моето.
Активен
Бъди верен до смърт , и ще ти дам венеца на живота (Откр. 2:10)
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.