Вестник АТАКА

20 Август 2017, 12:12:36
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: ГЕРБ+БСП+ДПС, ведно с президента, ИЗШИКАЛКАВИХА българския Народ и се ИЗГАВРИХА  (Прочетена 1264 пъти)

paragraph39

  • Новобранец
  • *
  • Популярност: 2
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86

ГЕРБ+БСП+ДПС, ведно с президента, ИЗШИКАЛКАВИХА българския Народ и се ИЗГАВРИХА с Демокрацията!
Защото, НЕ може да обявиш дата за(на) разпускане на Парламента, при положение, че една от парламентарлните партии("Атака" ) НЕ се е отказала официално при и пред президента от проучвателен мандат, ако президентът й предложи такъв!
Да, ама  ГЕРБ+БСП+ДПС, ведно с президента, решиха коя (ще) е датата за(на) разпускането на Парламента- т.е., те са решили, да откажат проучваотелен мандат за съставяане на Правителство!
Хубууу, ама президентът, по Конституция, НЕ е длъжен да връчи на третата по численост партия(ДПС) в Парламента третия проучвателен мандат- той ИМА ПРАВО и МОЖЕ да го връчи на четвъртата по численост партия("Атака") в Парламента! Но след днешното решение на ГЕРБ+БСП+ДПС, ведно с президента, става пределно ясно, че надпартийният президент на Република България предварително и ПРОТИВ Идеята, Смисъла и Предназначението на ал. 3 на чл.99 от Конституцията решава да има негово(!) Служебно Правителство и предсрочни Избори, като умишлено ще връчи третият проучвателен мандат на парламентарна партия(ДПС), която официално е заявила днес при и пред него, че прави Отказ от този бъдещ(?!)проучвателен мандат!
Да, но НЯМА логика и ПРОТИВОРЕЧИ на смисъла на ал. 3 на чл. 99 от КБ президентът да възлага мандат на партия, която предварително и официално е заявила при и пред него такъв(този)Отказ?! В този смисъл, ако президентът НЕ възложи на партия "Атака" мандат за съставяне на Правителство, президентът ще наруши и ПОГАЗИ Конституцията! Защото идеята и смисълът на ал. 3 на чл. 99 КБ е да може, да се даде шанс, да се състави Правителство, а НЕ умишлено да НЕ се състави Правителство и да се отива към Служебно("президентско"!) Правителство и предсрочни парламентарни Избори, подготвени, организирани и проедени от Служебното му("президентско") Правитеилство!
Друг е въпросът, ако след връчен й от президента Проучвателен мандат, "Атака" НЕ може да състави(Парламентът НЕ го одобри) Правителство! Едва тогава чак  Конституцията вече препраща към назначаване от президента на "президентско" Служебно Правителство, по ал.5 на чл. 99 и огиване на Предсрочни Избори!
   
« Последна редакция: 02 Юли 2014, 00:12:42 от paragraph39 »
Активен

mister killer

  • Герой
  • ****
  • Популярност: -846
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2190

Ето виждате ли защо през лятото не трябва да се прави политика?ИЗШИкалкавиха ни или просто ни изшибаха с нови ценички на ток и парно.Още в края на май месец всички трябва да са по КУРортните ЕБЕкти за да не си позволяват да ни го слагат през пясъка!
Активен
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.