Вестник АТАКА

20 Август 2017, 12:12:12
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: Националисти - Да кажем на балотажа: "Не на страха и мутрите"!  (Прочетена 691 пъти)

rossianka

  • Наблюдател
  • Популярност: 58
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5


Ето каква заплаха са получили наши приятели - че ще им бъде спяно санирането, ако не изберат правилния кандидат!

НАРОДА ВИ ДАДЕ ШАНС - ДВА МАНДАТА, НО ВИЕ ТРЪГНАХТЕ СРЕЩУ ВОЛЯТА МУ! ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ В ГЕТО НА ЕВРОПА, ОСТАВИХТЕ Я РАЗГРАДЕН ДВОР - БЕЗ АРМИЯ ПОЛИЦИЯ, ПРЕВЪРНАХТЕ Я В ПОСМЕШИЩЕ - ВАСАЛ НА ТУРЦИЯ, ПРОДАДОХТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ - ЮП, НАБУКО, АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ПРОДАДОХТЕ НА ПОРТУГАЛИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО ЗА ООН, ИЗТЕГЛИХТЕ БЕЗУМНИ ЗАЕМИ ОТ 13 МИЛИАРДА ЕВРО, ВКАРАХТЕ В БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ И ИМ ДАДОХТЕ БЪЛГАРСКИТЕ АРМЕЙСКИ БАЗИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО, А СТРУВАТ МИЛИАРДИ, ПРИСВОИХТЕ 4.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ КТБ /ДА ГЕРБ, КОСТОВ И ПЕЕВСКИ СИ Я ПОДЕЛИХА - ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е/, БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ СИ ПОДЕЛИХА БУЛГАРТАБАК, НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИТЕ РОБИ НА ЦИГАНИТЕ, МИГРАНТИТЕ И КУЧЕТАТА! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ СИ И ДА ОТСТРАНЯТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА БОРИСОВ, МАНГАЛА КОСТОВ, КРЪГА КАПИТАЛ И ПЕЕВСКИ, ЗАЩОТО ТЕ ДЪРЖАТ В РЪЦЕТЕ СИ БЪЛГАРИЯ СЪС ВСИЧКО ОГРАБЕНО ОТ НЕЯ /ДЪРЖАТ В РЪЦЕТЕ СИ ИКОНОМИКАТА И ДРУГИТЕ АКТИВИ НА БЪЛГАРИЯ, КАТО Я ПОСТАВИХА В ЗАМИСИМОСТ ОТ ТЯХ/. В БЪЛГАРИЯ Е КРАЙНО ВРЕМЕ, ДА СЕ РЕВИЗИРА ВСИЧКО ПО ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ, ВСИЧО НЕЗАКОННО ДА СИ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА, ВИНОВНИЦИТЕ ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА! СТИГА ВЕЧЕ СМЕ СЕ ПРАВИЛИ САМИ НА ИДИОТИ
Такава ли държава искаме? Вече стана ясно - за кой са гласували турците и циганите и реститутите:Можем ли да ги накажем на балотажа!
« Последна редакция: 08 Ноември 2016, 15:03:38 от rossianka »
Активен
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.