Вестник АТАКА

24 Септември 2017, 18:06:31
Добре дошъл/дошла, %1$s. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Радио Атака

Автор Тема: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.  (Прочетена 380 пъти)

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #15 -: 22 Юли 2017, 18:06:47 »

КОМУНИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ - резултата е един и същ !!!
Накратко, причините се коренят в няколкото смъртоносни удара, нанесени от комунизма върху българската (и не само) нация:

- жестокият терор, оказан върху религията, физическото затриване на по-голямата част от нисшия и висшия клир на БПЦ;

- целенасоченото и планомерно унищожение на семейната институция, патриархални традиции, морални ценности у българина;

- физическото унищожение на дребния и средния собственик, които са гръбнака на всяка една нация и държава, защото по самото си естество всеки един дребен и среден собственик създава и отглежда много деца.
-урбанизацията, извършени от БКП.
Резултатът от това комплексно затриване на българската нация виждаме всички днес. Ще продължаваме да го виждаме и занапреде.
Да допълня още:

- създаването на една обществена и държавна система, в която се издигат хора не според професионалните качества, а според безпрекословната лоялност към Партията, независимо от личната им некадърност. В резултат на това се създава един "елит" от хора нагаждачи, подлизурковци, предатели, безскрупулни и без морал. Такива качества се толерират. И щетите от това се разпространяват напред във времето до наши дни, защото в ръцете на такива хора и техните наследници сега са много от икономическите и властови лостове на страната.
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #16 -: 22 Юли 2017, 18:06:41 »

Културната криза, която е и криза на идентичноста - това е основният проблем на България.
Тази криза е почти свършила, но нев смисъл : че нещата започват да се оправят, а в смисъл че е помела 95% от това дето е българска култура и българщина.
Останали са ни:
- езика, който обаче се е напълнил с безброй чуждици, от които няма смисъл понеже има и български думи със същото знаначение. Та скоро и него няма да го имаме такъв какъвто трябва да е .
-аз-буката, но и за нея и махането и има голяма борба.
- останала ни е и историята. Тука обаче се прилага коварният номер с някаква тайнствена и древна история , чрез която да ни отклонят от истинската такава.
- останала ни е и вярата, но почти вече не я изповядваме, макар да е истинна и добра вера.
- имаме все още националните ни герои, но по въпроса с тях само се дрънкат шаблони и нищо нормално не се коментира.
- имаме останали и националните ни символи : лъва, православният кръст, знамето от априлското въстание, какти и самарското и други.
Абе имаме доста неща, но вече някак си не е модерно да си българин и съответно българската култура и българското не са модерни.
От тука идва и демогравската криза, за която стенят медиите. Демогравската криза според мене не е страшната, страшната е културната криза. И след 200г. ако не е дошъл края на света: ще има българи - но няма да има българска култура и съответно хората наричащи се тогава българи, няма да са такива, а обикновенни помияри.
За тази криза медиите не обичат да говорят, което значи че оправят и демогравската такава по един фалшив и измамен начин- всъщност именно те я задълбочават.
Да докараме българи от бившият СССР - да добра идея , ама какво ще правиме след това, като нямаме култура да ги направиме истински българи. Е тогава защо да ги довеждаме ?
Въобще в България има ли в културно отношение все-още българи - това е въпроса.
Нека разгледаме националистическото интернет пространство.
Националистите би трябвало да са светлината на един народ, да са най-чистите синове и дъщери на този народ, да осветяват пътя му.
Така ли е обаче ? Жестоката истина е че националистите са същите като нихилистите. Те са дори по-голями чуждопоклоници. Е за какво са ни тогава ?
На големият митинг на АТАКА имаше от 50 000 човека само един облечен в народна носия. Всъщност колко бг-националисти имат такава носия или искат да имат подобна носия ? Отговора е само 1 поне за толкова знам и това съм аз. Колко човека искат да имат четническа униформа - пак един и пак аз .
Защо няма магазини където да се продават народни носии и неща свързани с нашата култура и бит ? Отговора е прост - защото няма търсене, а няма понеже културно вече няма българи.
Тръгнал някой си този или онзи да оправя демогравската криза, но той самият е в криза на идентичноста. Питайте го как се казват децата му и като чуете чуждото име - сами си правете сметка що за оправяч на нещата е този.
http://www.youtube.com/watch?v=SfEYFa1hX2g
погледнете ги тези - те нямат демогравска криза, нямат обаче все-още и културна. Защо е така не знам, но не е защото са ислям. Повечето бг-турци са в същата криза и по-зле.
За сега единствено национална съпротива каза от аз-буката буквата Б, тоест сложиха си символ - българският ЛЕВ. До тук добре, ама работата е с краката на горе: 1-во се казва А - това е православният кръст, а после е Б, ама след това трябва да се кажат и буквите до Я. Тези започнаха с Б и други не можаха и не намират сили да кажат.
Сега знам че един професор с омекнали от най-нова история колена ще каже : носията и четническата униформа не са важни, важно е друго : каквото там му каже на него бяса на гордоста.
Не драги важни са и то много, важни са и делата които вършиме относно вярата - тя трябва да се пази, а не да се правиме на умни, когато са я отнели и ли осквернили.
От БНс преди викаха - ти какво си направил, шпонеже той бил почистил някаква градинка.
Не от това има нужда България . И всичките комунисти, цигани и евреи да избиете - кризата в културата и българското самосъзнание ще си остане
Няма нужда от протести, митинги и чистене на градинки - има нужда от хора почитащи националните празници и годишнини облечени в народни носии и четнически униформи.
Има нужда от българщина и българска култура - това е важното, а дали Болен направил това или онова и колко велик бил Хитлер или друг това не е важно.
Айде сега да видиме колко човека ще поискат да кажат А и да си направят народна носия или четническа униформа ?
Ама става дума за кирило-методивието А, не за за АЙ или там както се казва на латинеца...........
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #17 -: 22 Юли 2017, 18:06:26 »

КОЙ Е ВИНОВЕН НА РОДОЛЮБЦИТЕ НИ?
Проблемът на българите напоследък е че смятат все някой друг за виновен, но не и самите те. Така е и с родолюбците ни: все някой друг им е виновен, но те самите нямат никаква вина за нищо. така ли е наистина ?
Само че въпросните "родолюбци", за които говорим, ако са истински родолюбци, ще спазват Божията повеля от Битие "Плодете се и се размножавайтге!" и жените им ще им се подчиняват, т.е., ако са истински християни, ще си вземат за съпруги християнки. Прадедите ни са спазвали повелите на Бога , затова и са имали минимум по 7-8 деца, и семейството е било с една Глава - Бащата.
Затова и всички тия приказки за предатели-политици, зли цигани, световни конспиратори и т.н. като форма на оправдание, "че виждате ли, политиците ни предават и онези ни прецакват", са просто дори не и жалък опит за оправдание, а нещо още по-лошо... не че политиците ни не са такива и не са предатели, готови да умрат за отечеството си... пази, Боже... но хора, претендиращи, че са родолюбци, да се оправдават с това че другии са виновни, а да не търсят вината в себе си. Защото те а не някой друг  не следват Божиите повели, защото политиците не им позволявали... световните конспиратори им пречели, евреите и те, ромите също и т.н.
Не драги нямате оправдание и е добре да се вгледате в себе си , а не да мислите, колко лоши са другите.
« Последна редакция: 22 Юли 2017, 19:07:26 от CHETNIK »
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #18 -: 22 Юли 2017, 19:07:29 »

МИТЪТ ЗА СВРЪХ ЧОВЕКА.
http://chitanka.info/text/24771/3#textstart
Благодаря за любезното съдействие на другаря Нелегален, който ми даде този интернет адрес.
Митът за свръх - човека беше силно застъпен при нацизма и фашизма. Но и днешни дни той продължава да бъде позиция на западните страни. такава стана и за източните православни държави благодарение на ерата на комунизма.
Ето един на име Нцше , който си мисли че знае нещата относно свръх човека и може да учи хората на тях. При православните това състояние се нарича прелест, гордост, самомнение и подобни. На запад хора в такова състояние на душата са смятани за гении.
Ето някои откъси от творбата на този западен гений.
-Когато Заратустра стигна в най-близкия град - тука нашият човек явно показва от кого е повлиян и в чест на кого е кръстил героят си.
Повлиян е от зороастризма, от който някога са се повлияли и еврейските първосвещеници и са станали сатанисти. Тоест Ницше е пряко повлиян от зороастризма, който е в основата на извратяването на евреите и техният сатанизъм.
-Вие изминахте пътя от червея до човека,- няма такова нещо, човека никога не е бил червей.
-Ето, аз ви уча на свръхчовека! - това го казва героя, но всъщност побеснелият автор ни учи, тоест той се смята за Бог. Странно защо тогава , като всички хора е умрял и той - нали е учител на свръх човеците.
-Мигът, когато ще запитате: „Що значи моята добродетел? Все още тя не ме е накарала да беснея.- ето го Фридрих взе да си говори директно за беснеене.
-Мигът, когато ще запитате: „Какво значи моят разум?- А какво ли значи разума на автора? До къде стигнаха нацисти и фашисти, последователи на неговото учение ? Нали ги беше научил да са свръх хора ?
Веднъж гледах за пропагандата на Мусолини. Според фашистите жените фашистки готвели по-добре от нефашистките. Що за ненормалщина ? Нима готвенето не е умение, което се добива със парктика ? Според Мусолини обаче се добива със партийна принадлежност. Вземате си жена дето не може да готви, записвате я във партията на фашистите и тя автоматично и веднага започва да може да готви. Предполагам подобни глупости са дрънкали и нацистите. как седят реално обаче нещата. Готвенето се учи, ако една жена не е добра българка и може да готви , тя ще е още по-добра жена, ако стане добра българка. Ако една добра българка не може да готви добре, ще се докаже че е добра такава, като се научи да готви. Това е само един прост пример.
До къде стигна съвременният бял човек самопревъзнасяйки с митове за свъх-човешкото? Забрави Бога и християнската вяра, повярва на научните открития и ги сметна за нова вяра, накрая така останаха без духовност, това пък прави съвременният бял човек, мек и келяФ.
Докато черните, макар и по нисши, като раса, залагайки и следвайки глупавите си религии, с бедна духовност в момента са по бели хора от белите такива, по-твърди и по морални.
Трябва да отбележим че тука голяма роля играе и католическата църква. От както отпадна от православната тя все повече опростява , улеснява и оглупява своята догматика. Накрая са станали богати духовно, колкото някоя варварска религия от Африка или Южна Америка. Жестоката истина е че на запад не живеят християни, а някакви обикновени ненормалници и няма понятие " християнска Европа и християнски ценности"
Няма не е имало от времето на разцеплението на църквата и няма и да има.
Погледнете какво става по филмите: героите не спят, не пият вода, не се уморяват, тичат и скачат като ненормални - ето как ни подхлъзват по плоскостта на материята за свръх-човека.
На практика през 2-та световна немците трябва да са надминали СССР по безбожие и сатанизъм, за да даде Господ Бог победата на руснаците. Само превъзнасяли са се поради научните си постижения и добрият живот до момента в който съветските войски ги смачкаха.
Явно немските окултно общества са били в повече от съветските!
А може би такава е била божията воля.
И още от Ницше:
- Къде е мълнията, която ще ви близне с огнения си език, къде е безумието, което трябва да се впръска във вените ви?
Ето, аз ви уча на свръхчовека: той е тази мълния, той е това безумие! - странно защо ли го търси толкова това безумие. До какво доведо то през 2-та световна ? Доведе до победа на злото във почти всички страни на земята.
-Както говореше Заратустра тъй, някой от тълпата извика: „Чухме вече достатъчно за въжеиграча, крайно време е вече да го видим.“ И целият народ се присмя на Заратустра. - тука автора говори със съжаление че хората не искат да слушат героя на книгата му, тоест него, а искат въжеиграча, тоест нормалните неща заложени в тях от Бог.
Върнете се в началото
___________________ ___________________ _________
Продължавам с Фридрих Ницше:
-Обичам тези, които не умеят да живеят, освен ако са залязващи, защото те ще преминат отвъд - предполагам има пред вид морално деградиралите.
-Обичам великите презрители, защото те са великите обожатели и стрели на копнежа към отвъдния бряг.- А при православните презрението се смята за грях, тоя го обича.
-Обичам този, който обича своята добродетел: защото добродетелта е воля за залез и стрела за копнежа. - Как така доброделта води до залез и е някаква стрела на копнеж, явно е че това е писано под влияние на бяс.
-Обичам този, който не задържа за себе си нито капка дух, а иска да бъде изцяло духът на своята добродетел:- Вероятно под дух разбира, вярата в Бога. И забележете иска да бъде изцяло дух, тоест да е Бог.
-Обичам този, който не иска да има прекалено много добродетели. - Нормално да обича такива. Колкото човек е по-грешен, толкова е по податлив на маниполации и глупост. С една дума авторът лесно ще го прелъсти и измами.
-Обичам този, който наказва своя Бог, защото обича своя Бог: защото трябва да загине от гнева на своя Бог. - Тука направо говори за Дявола, който е неговият Бог.
-Обичам този, чиято душа е препълнена, така че сам себе си забравя и всички неща са заключени в него, така всички неща ще се превърнат в негова гибел. - какво казва едно от блаженствата? Обичам бедните духом. Този пък се радва на богатите духом и направо си го казва и защо се радва. Защото ще погинат!!!
Забелязали ли сте как по филмите има един култ към самораите например ? Обградени са със някаква тайнственост и им се приписват какви ли не съвършенства. Съвременният мит за свръх-човека (или както ми се струва за свръх-тъпака) за разлика от този до 2-та световна включва всички раси и народи, но дава особено предимство само на евреите.
Самураите, далечният изток, източните бойни-дойни изкуства и религии са средство за оглупяване на хората, за да могат да бъдат лесно прелъстени от дявола.
Погледнете го този Ницше , колко простотии е изписал на всяка една страница !!!
http://chitanka.info/text/24771/4#textstart
« Последна редакция: 22 Юли 2017, 20:08:32 от CHETNIK »
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #19 -: 22 Юли 2017, 19:07:51 »

Сега веднага всички ще ми отговорят : вината е на политиците !!! Не не е така ! Това е един доста изтъркан вече номер от страна на хората седящи зад тези политици и тях самите. Вината е на : политиката, на политиците, политиката е като лека жена и т.н. до безкрай. Така хората винаги търсят вината в политиците, които пък се сменят, и никога не смятат себе си виновни. Виновен е някой друг, в другите да търсим вината, ние сме си наред.
Сега да погледнем как седят нещата, като цяло при циганите.
Те нямат демографска криза, увеличават се, нямат и семейни кризи, съумяват да живеят само в една стая по 10 човека. Спазват си традициите да : крадат, мамят, просят и там каквито са им. Макар морала им да е нисък, те не правят масови аборти. Те се карат и ядат помежду си, но живеят по няколко поколения под един покрив и даже в една стая, което значи че по между си имат някаква търпимост.
Лежат и по затворите, което е част от техният начин на живот.
Когато трябва се събират на големи групи да бият нас българите. Когато трябва пак се събират и за да се защитават.
С една дума нещата при тях макар и да не са образовани:вървят идеално и няма опасност, скоро да се претопят или изчезнат
Как са нещата при нас българите:
-имаме демографска криза и то сериозна - направо изчезваме, ама не ни дреме за това. Друг да ражда и да гледа деца. Този друг са обаче мургавите братя.
-имаме сериозни семейни кризи, не само разводи. Имаме едно поколение от лоши, даже много лоши и ненормални стари хора. С тях е невъзможно да се живее под един покрив, камо ли във една стая. Младите пък гледат да не изостават и те със лошотията.
- не си спазваме традициите, масово гледаме да спазваме чуждите, да не излезе че сме някакви изостанали ориенталски простаци. При нас за съжаление вече чуждото е на почит.
- ако онези лежат масово по затворите, то ние така сме се съсредоточили в собственото си удобство, та каквото и да ни направи някой: си мълчим да не си развалим рахата, камо ли да идем в затвора. С една дума станали сме свръх егоисти.
- ако трябва да се съберем на група, тоест да се организираме ни е трудно, трудно ни е и да се защитим, когато циганите ни нападат.
- станали сме някакви глупаци с европейски разбирания, готови да бъдат бити и тормозени, но да не се съберат и защитят, защото било дивашко.
- ние сме образовани, ама защо сме учили: никой не може да отговори смислено.
И така природните закони са си природни. По-силните побеждават по-слабите и им вземат собствеността и живота.
По-слабите могат да се правят на европейци, на хуманисти, на толерантни, но природата си е природа и не се шегува.
И така кой ни е виновен ? Ние сме виновните е жестокият отговор.
Ние допускаме политиците да ни лъжат така нагло!
Ние гласуване за тях ( тоест вие , понеже аз не гласувам)
Ние допускаме , циганите да ни бият, мачкат, убиват и изнасилват.
Ние вече сме на практика обезродени и деградирали.
Ние не можеме да се организираме за нещо елементарно.
Ние май не ставаме за нищо.
Ако я караме така( а не виждам някакви наченки на промени) сме загубени.
Проблема ни е културен, а не икономически или политически.
Проблема не може да се реши със гласуване.
Не се решава и със пари.
Решението е културно !
То за това преди да се освободим от турците е имало едно нещо дето му викат - ВЪЗРАЖДАНЕ.
На основата на това възраждане са стъпили националните ни герои, на пак тази основа са организирани въстанията.
Възраждането не е военно осъзнаване или финансово. Възраждането е културен феномен.
Странно защо никой от известните български националисти не се стреми към едно ново възраждане от пепелта на комунизма.
Без такова няма мърдане напреде, та ако ще 240 депутата националисти да влезнат в парламента, който би трябвало да се нарича "Народно събрание"
_________________
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #20 -: 15 Август 2017, 15:03:24 »

ВЕЛИКАТА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА СЪПРОТИВА

Гледах преди време по великото БТВ - телевизията на истината , свободата и правдата, един доста успял по онова мрачно време другар рокаджия та го питат - Йордан Караджов, който вече прилича на пациент на Карлуково с олесялата си дърташка тиква место глава. И този голям музикант, борец по онова време за демокрация и велик народен и международен герой отсича смело -„Ах,олелеее, колко трудно беше при комунизма, рокът беше форма на съпротива”.
Да голяма форма на съпротива та се напълниха с пари и се отпътуваха. Сигурно П******тите и те по онова време също така са се съпротивлявали: е**нето между мъже било форма на героична съпротива. Курвите и те не закъсняват – и ние протестирахме, борихме се чрез курвалък срещу комунизма, развеждахме се, пиянствахме и даже вижте - победихме. Ми наркоманите – най-големи антикомунисти. Друсане в името на свободата, и още как. Слушам им простотиите по медиите и се чудя, тия не знаят ли че има тоалетни, та се насират у гащите от сутринта и то ? В България ли съм живял, или в космоса на планетата Марс? Как тогава всички бяха по-ниски от тревата, как се само-предлагаха да бъдат сътрудници на държавна сигурност, как лижеха червените ботуши, за да правят кариера, как пускаха жените си бъдат е**и за да им дадат евтино апартаментче в Младост, как се бореха за правата линия на партията и т.н.. И сега изведнъж заеби : те били борците, жертвите, героите, репресираните! Дисиденти ми били представете си, а това е парадоксът – те бяха и са членове на БКП, а сега по съвместителство и първи американисти! В Комитета за гласност и преустростройство, ако не знаете, 80 на сто са членове на гей-дружинки, комундета и курви от класа! Та другарят Йордан Караджов да ги разказва, и да се насира с тези си тъпотии и простотии на своята щерка със съмнително морално поведение, а не да се лигави пред келемета водещи! И се перчи пред БТВ-то , защото си мисли че народа няма памет, и не знае какво е било. Де да беше пред мен – щях да го накарам да се насере в ефир, и да се смее че го е направил и после с насраното под стола да се омаже , за да покаже колко е велик!
Ма ше му дое и на него времето да е** и дъртака ненормален. Ей тоя рок енд рол не е музика за нормални хора.
Активен

CHETNIK

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: -57
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 619
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #21 -: 15 Август 2017, 15:03:53 »

КОГА ЕВРО - МЕКЕРЕТАТА И АМЕРИКАНИСТИТЕ ШЕ СЕ ОБЯВЯТ ЗА П******тИ.
Пламен Пасков
46 мин. ·
Когато ни изиграха театрото в Париж с Шарли Ебдо, всичкото пийпъл, дето Тефал и ьТВ мислят вместо тях, се окичиха с "JE SUIS CHARLIE". Демек, шарлита били. Демонократична солидарност някаква.
После, като удариха пак във Франция, пак солидарност "аз съм..."(каквото и да е, само да не е българче).
Когато потретиха упражнението и в Брюксел, станаха белгийци.
Сега в Орландо треснаха гей-бар. Повтарям: ГЕЙ-БАР!
И...Мълчание...
....
Мълчание, казвам!
Не ви чувам, грантомотивираните, и естествените идиоти!
Какви сте? Какви, какви?
...
Я повторете...имате 34 опции...не, 17 и 18 все още са мъж и жена...останаха 32...
Та, какви сте?
...
По-силно!
...
Ха така! Признахте си, значи!
------------------------------------------
АЗ И ПРЕДИ И СЕГА СЕ ОБЯВЯВАМ ЗА ХАЙДУТИН.
Активен

Соросоидче

 • Новобранец
 • *
 • Популярност: 2
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 10
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #22 -: 16 Август 2017, 13:01:17 »

Най - големият педeраст, правещ се на четник, вика "Дръжте П******тите".

Мишок, халал да са ти всичките!
Активен
Бог нареди ние, неговият избран “народ” да бъде разпилян по света. В тази разпръснатост всички виждат нашата слабост, но се оказа, че в нея е и всичката ни сила, която ни доведе до прага на световното владичество.

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #23 -: 19 Август 2017, 22:10:59 »

"Пазете се да не ви прeлъсти някой" (Мат. 24:4), защото "много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина" (Мат. 24:11) "и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните" (Мат. 24, 24).   

Пази се от задължителни божи работи

http://roditel.bg/vaksini-imunizatsii-detsa/
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #24 -: 19 Август 2017, 22:10:24 »

Защо?
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #25 -: 19 Август 2017, 23:11:21 »

Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #26 -: 19 Август 2017, 23:11:21 »

Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота

Не можеш да си сигурен кой говори по ТП
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #27 -: 19 Август 2017, 23:11:28 »

Защо?

Защото не е знаел дали се манипулира вота

Не можеш да си сигурен кой говори по ТП

Трябва да се закльучат, никто да не се спотайва там
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #28 -: 19 Август 2017, 23:11:05 »

Изгарянето на бушони може да се предизвика не само от Времето
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."

Буревестник

 • Коментатор
 • ***
 • Популярност: 77
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1253
Re: РОДОЛЮБИЕ - БЪЛГАРЩИНА - БЪЛГАРИЗЪМ.
« Отговор #29 -: 19 Август 2017, 23:11:06 »

Изгарянето на бушони може да се предизвика не само от Времето

"Нашите емисии не са вредни"
Активен
"Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant vos."
 


SMF 2.0.6 | SMF © 2011, Simple Machines
Никоя част от този сайт не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на АТАКА © 2006 - Всички права запазени.